- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно място в Шумен
май нямаш съгражданиА ти не знаеш ли такива или не излизаш?
Ако се не лъжа,темата не е за тука...![]()
май модераторите ще я местят...![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Май си е баш за тука...човека прави един мсеце с приятелката си..очевадно и явно иска да я заведе на някое хубаво място..ако не беше толкова студено щях да ти предложа пикник...и задължително си носете одеяло...че на тревата много боцка![]()
![]()
Айфеловата кула на Гарата![]()
еми той не е ли излизал че да не зн някое готино местенце?Първоначално написано от kPuCkA
![]()
zdr :P az sym ot shumen,ama...4estno kazano ne se se6tam za nqkvi po-osobeni mestaПървоначално написано от Ivotoo
hubavo i romanti4no e na pametnika,gore na terasata,tam ima i peiki...nz,az samo za tva se se6tam
ina4e vav varna ima mn qki mesta,ama tuka...malky e zabutano
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
извинявай...просто нещо се вбесих тука и си го изкарах на тебе...мн мн съжелявам...Първоначално написано от Ivotoo
![]()
![]()
а найстина,къде я заведе?![]()
Я,я сподели за тези места във Варна,че вече не се сещам за нещо интересно...Първоначално написано от sLaDkA_6mAtKa
ami...dokolkoto znam ot bratov4edka mi ima edno mqsto,koeto se kazva "mosta na vyzdi6kite" (ako ne se lyjaПървоначално написано от kPuCkA
) i tam e mnogo romanti4no,sy6to taka morskata gradina,plaja...
ima si hubavki mesta
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
"мостчето на желанията" прекалено изтъркано вече,морската---> пълна с наркомани и педофили..пфф...мн забавно,няма що...
Първоначално написано от GregoryHouse
да, да точно до кенефите нали
![]()
ммм интересно за романтична среща ли или по принцип инетересно? ( то не, че има много места де
)
Паметника бацеДруго място не виждам в нашия забутан град
![]()
ПП Ей шумналиите във форума да ми пишат на ЛС да се запознаем![]()
*Градската - въпреки че е доста умряло там, а особено по това време на годината...
*Кьошковете - там пък е пълно с цигани
*Акрополис - чувам добри отзиви
*Паметника както споменаха вече
И тея, които изброих не са особено интересни, но е са с пъти по-добре от някое квартално кафене![]()
"...What do I have to do
To try to make you see
That this is who I am
And its all that I can be..."
V grasdskata gradina pri pensionerite .............za dr hubavi mesta osven Kolizeuma ne se se6tam![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/