- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оказва ли някакво влияние това ?
Оказва ли влияние върху момичето ако например си слагаш нейни снимки в скайп пишеш някакви интересни и романтични неща за нея които така да се каже я възхваляват или са безралични към тях ?
Ako ste gadjeta samo 6te i pokaje kolko q obi4a6A ako ne ste prosto i povdiga6 samo4ustvieto(osven ako ne e nqkoe naduto momi4e)USPEH......
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ne znam za drygite no men li4no mn me kefqt
Mn me radva da vidq nqkvi s1r4eica me4eta kisses i drygite ne6ta i da si znam 4e sa za men![]()
a za snimkite mi predpo4itam da e ob6ta snimkata no i ako e samo moq nqma da se s1rdq![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
мисля,че не оказват абсолютно никакво влияние напротив даже би трябвало да и хареса,е то си зависи и от самия човек![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
Какво значи въпрос като 'на момичетата харесва ли им..'Та то си е индивидуално .Разбери на нея какво и се харесва ,преди да правиш каквото и да е.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Според мен е супер мило и сладко! \/
повечето момичета много би ги зарадвало нещо такова![]()
work in progress.
И според мен,но някой го смятат за лигаво и се дразнят.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 na men bi mi haresaloПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Зависи от момичето: може да харесва такива работи, а може и да са й досадни и лигави.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Ми мен ме кефят, ама за всяко момиче си е индивидуално, питай си мацката : )))
Божествена лудост ли ме обхвана?
Оказва ли влияние ?! Ако под "оказва влияние" разбираш дали ще си помисли,че я харесваш - да така ще стане!
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
На мен ми харесват страшно много, моето съобщение винаги е, че много го обичам, слагам си наши общи снимки, ама той не си е сменявал снимката откакто има skype и дори никога не пише нищо... Но иначе много бих се зарадвала някой ден да си вляза в skype-а и да видя някое хубаво послание за мен...![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Макар и малко, но оказват.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!