.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да го спечеля?

zna4i 6te se opitam da bada kratka! ot 2god. haresvam moi sau4enik! oba4e.. ne6tasa sa nqkak slojni! v daskaloto se zaka4a s men.. oba4e i smoq fr, a minaloto lqto sme se natiskali dva pati! edin pat bqh u tqh na kupon i tam se natiskahmee . i edin pat se sabirahme na edna ulica.. i tam sa6to se mlqskahme s 4asovee .. i taka!
    ta misalta mi e ... kak da go spe4elq .. :{ ama mno go haresvam i mnogo iskam pak da bada s nego ama za po dalgo... dori da e nqkva taina vrazka ma ne znam kak

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
    EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
    BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
    ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...

Еми най-лесния начин е да излезете на кафе и да поговориш с него за да разбереш какво иска той Пък и защо трябва да е тайна връзката? Ако е заради твойта приятелка, поговори и с нея, ако се сърди - го режеш, нали не е Леонардо ди Каприо
    Айде успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ne se zanimavai s nego .Shtom haresva i tvoq priqtelka zna4i samo si zapulva vremeto s teb.Vqrvam 4e 6te si nameri6 po dobro mom4e...Uspeh
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

auu tva sa vse pak dve godini! ;] apa i mnoo sladko se celuva i nemoga da go zabravq! ;] ama mi e kofti 4e se zaka4a i s moita fr. i ponqkoga se qdosvam i zapo4vam da q uvikvam neq ot qd mnoo sam glupavaa deba ..

mm qsno! trqbva da napravq tova koeto nai-mnogo mrazq .. a tva e "DA SE OTKAJA"

Мега фен Аватара на koalka
    И моя съвет е да го оставиш, приеми случилото се като един хубав спомен и това е.

i za kakvo ti e tozi govedar togava
    q se porazgledai malko vij kolko majkari ima pokrai teb a ti za toia si se hvanala ne ti trqbva 6tom e takav
    q po dobre izliaz s nqkoi ot foruma zapoznai se s dr mom4eta spokoino vse 6te te omajim za nqkogo nqma da ostane6 stara moma

se traa ima nqkoi koito se mlqska po dobre hva6tai i razu4avai spored men zareji go toq... + tva ako po4ne6 nalko da go ignorira6 moje ne6tata da se oburnat ..probvai(nz za koi put go pi6a tui ve4e.. ) kumet!
    Ne sum 79ti nabor ei

insomnia79 .. da_potrebitel_sam i na teb blagodarqq!
    xaxa :P~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен той само те използва когато му се иска - да ,защото знае ,че ти ще си негова само да щракне с пръст промени това

be ima i drugiii ;] jivota prodaljava

Цитирай Първоначално написано от nepokorna_f
    auu tva sa vse pak dve godini! ;] apa i mnoo sladko se celuva i nemoga da go zabravq! ;] ama mi e kofti 4e se zaka4a i s moita fr. i ponqkoga se qdosvam i zapo4vam da q uvikvam neq ot qd mnoo sam glupavaa deba ..
    Ах това да се закача с твоя приятелка не е нищо и аз го правя това
    Примерно момичето което харесвам е навън с някоя бивша моя съученичка и понеже ме е срам да заговоря тази дето харесвам почвам да водя разговор с бившата съученичка и така... :P

Спечели го на покер...гол ако е възможно...

Ами не мисля че е много сложно все пак каза че сте се мляскали с часове!
    Мляскайте се пак и тоя път го светни за намеренията си ...ако нещо не му хареса ще разбереш много бързо и не ще си загубила нищо...ако пък ли не...GG

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    М да, защо не си направила нищо след като няколко пъти сте се забивали? Ами ако той мисли,ч е нямаш интерес? А? Замисляла ли се за това. Ако наскоро има някъде парти, така закчайки се с него по коридорите, може да му рпедложиш да дойде и той и там да се забиете. А след това - кафенце , ала-бала. Не е нужно винаги мъжете да правят всички крачки, пък и явно си има някакъв интерес към теб. Може да не иска да се обвързва засега, но това не е нещо, което да не се променя. Така че, действай или отсътпвай, ти си решавай, не стой по средата само да се измъчваш.
    Споделям мнението на House.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    shumen
    spored men tva deka se zaka4a i s tvoq sau4eni4ka ne e tolkova golqma bolka pak i nali s tebe se e celyval... pri tva 2 pati... imal li e ne6ty takoa s neq tei 4e tva dan ta valnya osobeny...

xaxa ... toq pat ni6to ne razbiram! sno6ti se razhojdah.. i go gledam s o6te 2-mom4eta i az estestveno ne bqh sama... i kato ni vidqha ni pokaniha da gledame film v edin priqtel. i otidohme i pak sa6tata istoriq... nasiskahme se i se celuvahme sno6ti ni6to ne razbiram i posle moita fr.. si tragna a tva mom4e me izprati! i dnes se prai malko 4e ne me poznava abe mani po dobre e pove4e da ne se zanimavam sled kato dnes se prai na interesen .. offfff

i vse pak blagodarq na teziii koito mi obarnaha vnimanie i mi dadoha savetii {{{}}}

Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Ne se zanimavai s nego .Shtom haresva i tvoq priqtelka zna4i samo si zapulva vremeto s teb.Vqrvam 4e 6te si nameri6 po dobro mom4e...Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си