- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мнения?? :) :) :)
1.Какво значение има кой ще предприеме 1-вата стъпка?
2.Ако си от тия дето мислите,че жените са някфи слаби и стеснителни създания,които немогат да правят това което искат-МНОГО ГРЕШИШ!
3.Да и момичетата могат да направят първата крачка!Що пък не?! Ако много харесваш дадено момче просто няма да направиш нищо заради тъпия предрзсъдък че той трябва да направи 1-вата крачка?!?! Мдаа продължавай в същия дух.Далече ще стигнеш![]()
just a kid۵
Абе няма значение дали ще е момчето или момичето. Който е по-смел, той ще направи първата крачка.
По-важно е дали ще се получи след това![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
от някои жени явно, щот мъжете не мислят такаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бе зависи..ако я видя че дава някфи сигнали или признаци и налазвам... ама как дойде...ще му мисля като се случи![]()
spored men ve4e tva ''mom4eto trqbva da predprieme purvata kra4ka/stupka'' ne vaji...jiveeme v 21 vek.Ako momi4eto e sigurno 4e mujkata polovinka go haresva za6to momi4eto da ne predprieme 1-vata kra4ka?!?!?vse pak ima dosta sramejlivi mom4eta koito vupreki 4e si haresvat edno momi4e ne mogat da i go kajat za6toto se sramuvat i po tozi na4in momi4eto pravi purvata kra4ka,mom4eto se otpuskat i aide stana rabotata...
![]()
tuzaro написа:
182+44_4adel написа:
kolinzo написа:
"първата крачка" е прието да направи по-силиния пол.иначе с бившото гадже в едно и също време си казахме.много интересна ситуация.аз обаче винаги се чувствам длъжен да призная първи.нз що.такова ми е възпитанието.
От кой е прието ако не е тайна
от някои жени явно, щот мъжете не мислят така "
abe ot jenite bilo prieto.Prosto ot krai vreme si e taka -mujete sa ohajvat podmazvat se za da spe4eliat surceto na damata ..obratnata situaciq mi se struva adski tupa
ina4e i az sum suglesna 4e ako mi4eto e sig 4e onq
izpitva ne6to nema lo6o da go potupne za da izplue kamuka ili sama da go izvadi
![]()
Ne sum 79ti nabor ei