- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така се получава
hora, kakvo stava? za6to kogato nai-silno obi4a6 lubimiq 4ovek vse ne6to 6te se nameri da vi razdeli? za6to ne moje6 da ostane6 s lubimiq 4ovek do krai? edva li 6te namerq to4en otgovor, no ne moga da spra da mislq za tova
Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Еми случва се![]()
Съмнявам се някой да има отговор на въпросите ти.Няма причина.ППросто така се е случило,а и не ВИНАГИ е така.
[size=7][b][u]fosse cos
Mila, i az imam toz problem!Opitvam se da zabravq edno mom4e...samo za6toto to ne vqrva v lubovta
![]()
ama ne se polu4ava!
Testis unus,testis nullus...
И на мен ми се наложи да прекратя една сериозна връзка ,защото заминах за чужбина .... много ми беше тежко ,но просто си кажи "и това ще мине" ,защото наистина минава![]()
Ако двойката е достатъчно силна и устоява на проблемите,независимо от какъв род са те,може и да останат до когато и двамата сметнат че могат...Но ако не могат да издържат на трудностите.. Значи изобщо няма как да са заедно... За една хубава двойка са нужни двама.. Трябват компромиси.. И тогава никой няма да може да ви раздели..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ако не останеш с някой човек до край, а нещо ви е разделило, значи не е било достатъчно полезно и ефективно да продължите връзката си. Ето защо![]()
tova sigurno na po4ti vseki se slu4va-spoko 6te ti mine![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
При всяка двойка е различно, а и много фактори влияат на една връзка...![]()
Ami Vinagi Idva kraq .. Prosto nishto na tozi svqt nemoje da produlji zavinagi .. zatova trqbva da se radvame na vseki moment zashtoto nqma da prodaljava vechno ! vqrno e 4e kogato doide kraq na neshto povecheto hora koito sa bili silno privarzani stradat poveche no trqbva da si silen i da sviknesh s takiva momenti ...tejko e naistina , no tova e jivota
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
Някои да е казал 4е е задължително хората се разделят ???!??!?!?!?!??!?!??!??!?
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хората се разделят по простата причина че единя от двамата го иска, а за другия остава тъгата. такъв е живота и на мен се случи, но го преодоляхще ти мине споко
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Често хората не искат да се борят за любовта си, затова става така.
Ако момчето отвръща на чувствата ти, то може да победите почти всичко.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)