.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Защо не може да свърши?

...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?!
    В мен ли е проблема или?

Също да попитам,проблем ли е като правим секс.един след друг път?

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Възможво е Просто не вски път се стига до оргазъм - такава е физиологията на жената. За да се зачене е задължително мъжа да свърши, но за жената не е.
    За втория път - не е проблем, стига тя да го иска. Попитай я иска ли да повторите и тя ще ти каже. Аз съм стигала до 4 пъти един след друг и ако имахме още един презерватив, щяхме да го направим пак

проблема е ,че за някои е по-лесно да свършат, а за други по-трудничко! и зависи дали е достатъчно възбудена....знам ли не мога да ти дам съвет, нямам и мн опит...
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

ми ако само я любя няма да свърши...поне от както сме заедно и от както го правим до сега само като го правим не е свършвала трябва и да се играе игра...нали?!?!

ramaiana
    Guest
    На колко години е мацката???
    Свършвала ли е някога изобщо?

kato pravim sex ne no po drugi na4ini da..i to ne vednuj :P
    az sum i purvi...

Град
    Варна
    Възбуждай я преди да започнете да правите секс влагай малко повече труд и то не идва така бързо така че трябва и време..

tova zavisi ot teb i ot neq,zavisi kolko te se otpyska i se otdava na 4yvstvoto i zavisi kolko teb te biva
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
    Ае обяснете ми го!
    Не съм фригидна,щото сама съм си докарвала до 4-5....
    Как става тоя номер?
    Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!

Момиче съм!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Може да се притеснява?

Не е в теб проблема...момичетата трудно си свършват(поне повечето) И гаджето ми все си мисли,че е в него проблема ама не е.Аз просто си се разсейвам и не се отпускам...как тогава ще свърша

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
    А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!?
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
    Ае обяснете ми го!
    Как става тоя номер?
    Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!
    Поучи се от древните китайци, там ще намериш отговор.

Цитирай Първоначално написано от bratic
    Ае обяснете ми го!
    Как става тоя номер?
    Ти като един поучен от древните китайци улесни ме и си предай знанията на мен моля!

Момиче съм!!!

Re: Добре де...

Цитирай Първоначално написано от biker-rider
    ...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?!
    В мен ли е проблема или?

НЕВЕЖ !

като изключим , че си пародия на "любовник" ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Твърде много за писане... , потърси из интернет ще намериш! Те знанията са насочени по към мъжа.

Ае обяснете ми го!
    Как става тоя номер?
    Колко килограма и от кой град си ?

в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни

Тоя ма довърши вече . не е истина !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

1. За едно момиче не е най-важното нещо да свърши.
    2. Спокойно с времено и с опознаването, че си намерите цаката!

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни

Ще умра от смях! Най вероятно така са и правили......

Ае обяснете ми го!
    Как става тоя номер?
    Колко килограма и от кой град си ?

Тоя ма довърши вече . не е истина !
    А на теб не ти ли идва на ъкъла че никои не знае по добре от мен къде да ме пипне.Искам да свърша от секс не от мастурбиране......

Момиче съм!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Mи като не знае му кажи бе...ии баси съществата сте това жените...мълчи и се надява да се сетим...хехееее ние сме буквалисти и непукисти..като си трайш и ние си трайм и си правим квото знаем
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

селдното питане по темата..

имам приятелка, която до скоро беше девствена. При любене не се възбужда и е мн. тясна. Овлажнява се, но не и нараства клиторчето тва имам предвид!!! Нормално???
    Начи искам да ви питам ся нормално да е тесничка, но да не се възбужда??? за оргазъм предполагам по-нататък...кога се изпитва от момиче с начален опит?
    )))

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Може да се притеснява?

Не тя си се забавлява!Аз съм този който се притеснява!

Цитирай Първоначално написано от biker-rider
    В мен ли е проблема или?

НЕВЕЖ !

като изключим , че си пародия на "любовник" ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .

за къф ме мислиш?И до там стигам винаги преди любовен акт и по време...
    Но говоря само като правим секс.......

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ух... при някои жени е много по-сложно
    и аз бях така преди

истината е, че все още не мога да свърша само от секс
    докато сама не се пипна, не се получава

та така.. успех
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми аз сама свършвам......но по време на секс ,съм свършвала само 1 или 2 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си