- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с едно момиче вече 2 месеца и всичко е ОК, но...
здр вс значи хода с едно момиче вече 2 месец вс е ок но имам чуството 4е нещо не е на ред а аз мн си я обичам
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Az da ne sym qsnovidka che da ti kaja kfo ne e nared !?S kakvo da ti pomogna ?Shtom q obichash kyf e problema nemoga da razbera..Obqsni po dobre za kfo stava vypros;]
Ako ima6 nqklvi samneniq nai-dobre 6te bade da q popita6 direktno kvo te pritesnqva!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Е какво те притеснява и какви са причините за това ти притеснение?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
като ни питаш,кажи конкретно какво имаш предвид,ние от къде може да знаем?!как да ти помогнем,а?Първоначално написано от casanova_bg
![]()
Ако мислиш, че има проблем кажи какъв мислиш, че е, защото така няма да можем да ти помогнем. Иначе може да говориш с приятелката си.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Ъх мисля че това е сайт в който влизат тийнове...не ясновидци...дай малко детайли...
Exxx mn d1lga tema zabolqxa me o4ite dokat q pro4eta![]()
Ako iska6 moga da ti gledam na bob
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
"Всичко е ок,ама нещо не е наред" ?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
nqkoi 6te mi prevede li sadarjanieto
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Pogovori s neq.Dialogut e nai-dobriq variantKusmet
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ами случва се понякога. И аз изживех един такъв период след 6-тия месец. Нямаш повод за съмнение в човека до теб, но подсъзнателно чувстваш притеснение. Спокойно, не се спичай. Ако наистина я обичаш остани с нея и нещата ще се оправят!![]()
ami nz za vas ama az ni6to ne razbrah uto4ni ko to4no te pritesnqva
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
И въпроса ти е?Какавто и да е той не можем да ти помгнем!Не сне яснодидци!
Първоначално написано от casanova_bg
Аха, разбраь те!Първоначално написано от "casanova_bg"
![]()
![]()
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
И как по дяволите всичко е окей ,а след това казваш ,че чувстваш ,че нещо не е наред?И как ние да знаем какво е това .... ?![]()
Ммм и аз съм в този период, уж всичко си е добре, ама аз все се притеснявам....ама знам, че приятеля ми ме обича и такамм...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
ееее ве4е ме изпреварилу гледали са ти .....жалко 6тот аз мн добре се справямни6то другия път с1м азззз
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
amm az se opitah,no ne mojah...mn nesvurzano pi6e...ili v teb e problema,ili v neq,ili v dvamata,ili nqma problem i si vuobrazqva6Първоначално написано от efito_f
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...