.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с тегленето на музика

Ei zdraveite imam problem,kato teglq pesni nezavisimo ot koi sait i se tegli samo 4ast ot neq i e mnogo gadno taka..a predi mi se tegle6e vsi4ko super bazro za nqma i edna minuta se tegle6e edna pesen i to cqlata sq 4akam 5 min i se tegli uj pesenta kao q otvorq e samo nqkolko sekundi,kakav moje da e problema?molq wi pomognete mi mnooogo

т.7
    krem4et0

или сайта е преебан, или интернет връзката ти

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ne i pri men e taka
    cool

а сигурни ли сте, че сте намерили целите песни....защото е възможно да сте попаднали на некви по-къси откъси

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    лелееле успокоихте ме 4е не с1м само аз с тоз проблем
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    От нета ви е.
    - Всички авто-части на едно място!

ne moje da e ot neta az sam na btk i to s dvoino po barz i e super i plus tva si4ko drugo si e v red samo tva i nme ne sam namerila po kasi pesni ....off pomooo6t tva ve4e e ot sedmica dve

lelee naposleduk i pri men go ima tva..no neta mi si e dobre,ne mislq 4e toi e zaburkan ..no az teglq ot dada2 i b359..a vie?
    :]

a az izob6to nemoga da svalqm i sa6to sam na btk..... v momenta v koito natisna save i to izkarva download prozorec i sled 2-3 sec mi go otvarq s mediq player se edno sam natisnala open i mn se nerva............

off neznam ama ot dve sedmici nasam nemoga si izteglq svqstno edna pesen...tct filmi si4ko drugo se tegli normalno stane li duma za pesen ne i ne naprau e ujasno

pomognete nqkak si be horaa...ne e ot tapiq net

Да не сте на БТК? Напоследък доста потребителите се оплакват със свалянето на музика, главно от дата.бг. Проблемът най-вероятно идва от вашият доставчик. Може да хвърлите по едно око на тези теми:

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1431034

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1430518

emi na btk sum i nekoi dr det sa na btk su6to nemogat..emi dano btk si opraat toq problem..
    :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си