- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час?
na kolko godini ste ? do kolko vi e ve4erniq 4as?
Модерирано от swords1010.
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!![]()
"Ха-Ха" аз пък не ти вярвам....14 годишна до когат си иска,как ли пък не...Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
Абе повярваи ми на мен - сякФи родители..................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Na 15 ....do 2-3 4asa
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
хах ако искате вярвайте.Родителите ми са много готини хора.Просо споделям всичко с майка и татко и така те ми имат повечко доверие.Затова не ме държат искъсо.Всичко си има обяснение ...![]()
На 16 и съм до 10 в почти всички случаи, дори когато знаят, че съм на сигурно и че има кой в последствие да ме изпрати...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
SexY_LipS az ti vqrvam 6toto ne vsi4ki roditeli sa strogi i ve4erniq 4as da ti bade do 11-12.6tom spodelq6 vsi4ko s tqh i te ti imat doverie zaslujava6 si da te puskat do kolkoti ti preceni6!!! \/
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Az si mislja che trjqbva da e taka. Saglasna sam s roditelite si. I men me ogranichavaha do 16 godishna...che ponjakoga i sled tova... Veche ne sam teenage-r, na 21 sam i njamam vecher chas (estestveno), no da ti kaja moeto mnenie e che trjabva da ima takova ogranichenie. I si mislja che tezi, koito tvardjat che sa na 14-15 i njamat vecheren chas ili se pravjat na golemi (koeto e po-verojatno) ili imat bezotgovorni roditeli. В днешно време трябва сами да се пазим - нас и децата ни.. Защото тук не става въпрос дали имаш доверие на детето си или не, а дали можеш да довериш детето си на случайните хора, които то ще срещне или не... Ти избираш. Евала на родителите ти - да знаеш, че много си те пазят, евала и на теб, че си го каза и не се правиш на по-голяма отколкото си![]()
![]()
Sometimes Gravity Really Gets Me Down
Таз пък и тя същата...Аве ей...къде летите в облаците?!?!?!Първоначално написано от Cool_Bitch
Евала естествено!!!Родителите й имали доверие,абе еййй алоо,много се нервя на такива изказвания,а родителите ти имат ли доверие на тея дето ще те срещнат по улиците посред нощ,а?!?!Би ли била така добра да ми отговориш на този въпрос....умнице?!Първоначално написано от p1xi3
На 18 съм и нямам вечерен час. Не помня да съм имала. Просто казвам излизам с еди кой си ще се върна еди кога си. Но веднъж на 15 поисках да ида на истнска дискотека - до -4 часа сутринта и не ме пуснаха...
Ти паПървоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
Е ко...и аз съм още на 15.
Изобщо не им позволявам да ми налагат вечерен час или нещо подобно.
От малка си изисквам свобода,но те си ме знаят...знаят какво могат да очакват от мен.
Walk go home boy...
na 15 i nqmam ve4eren 4as no ne prekalavam ili ako nqma da se pribiram predoprejdavam.
На 15 съм.
И нашите ми вярват доста и знаят,че ако имам проблем ще се обърна към тях. Но цитирам майка си "Тебе те познавам,ама човека срещу теб-не. На него нямам доверие.".
Така,че имам вечерен час. До 22:30 , 23:00.
Но никога не са ми правили проблем,ако искам да се събера с приятели някъде,да си направим купонче...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
15 i nqmam to4no opredeleno vreme
No, nito na men nito na horata s koito izlizam im se sedi navun sled 8-9 v tezi studove.
Ina4e, ako se sabirame nqkade sedq do 1-2-3-4![]()
Ъф,с нашите съм в някви супер обтегнати отношения,особено майка ми...
Лятото-10,зимата-зависи...7-8 даже...на 14 съм...
Иии много много не знаят с кой съм![]()
мм нямам накъв наложен час... просто ако позакъснея майка ми обикновено звъни и пита..къде,как,какво,кога,с кого....![]()
на 14 съм
на 18
нямам вечерен час
na 16sam i kam 21.00ve4e iskat da se prebiram abe te v red li sa mn me tvarqt![]()
![]()
az pak si iskam s fr e da ne vi kazvam 4e mn 4esto preska4am 21.00 i togava kade be6e nai6 li kolko e 4asa dran dran
![]()
![]()
Хм.. майка ми е около мен точно 2 вечери в седмицатасъщност 3 ,но една от тях знае, че съм на дискотека и ще съм в нас към 6
Иначе до към 12 някаде излизам през остналаите 2 вечери... е се пак зависи дали ваобще ми се излиза
![]()
на 14 съм
ми аз съм на 16 и нямам ве4ерен 4ас..е се пак не се прибирам в 2 3 през ноща но до към 12 спокойно мога да си стоя..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Аз съм на 14 и нямам вечерен час,но не закъснявам,аз си знам винаги се прибирам към 10 и 30 дори и наще да не са ми казали,случвало се е да закъснявам повече ако е по хубаво като се съберем с мойте фр. но и тогава не ми се карат защото няма смисъл те ме знаят къде съм,с кого съм и т.н.
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
нашият град е малък и нямам вечерен час.... ако сам с братовчед ми се товарим в колата и айде....тогава пък може да не се прибирам
Винаги съм на ръба,но никога не падам