- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час?
На 14 съм и съм на вън докато не се стъмни!
na 16 godini s1m i me puskat do k1m 10h ,no nikoga ne sa mi pravili problem ako im se obadq i im kaja che shte zak1sneq malko ...
na 17 sum...nqmam ve4eren 4as no tova e za6toto znaqt 4e ne obi4am na se pribiram kusno. obiknoveno lqtoto sum navunka do 21:30 a zimata razli4no do 20-20:30... v mn redki slu4ai se pribiram po kusno i togava brat mi idva da me posre6ne za6toto me e strah da se pribiram sama.jiveq v sofiq v dosta zabutan kvartal ii za tova e taka...stra6ni4ko si e...i mn im se 4udq na 14 godi6nite koito se pribirat v 2-3 4asa a i na tqhnite bezotgovorni roditeli amaa tva e...za tva postoqnno v vesnicite pi6e..toq iznasilen...onq prebiti t.n...
На 20г съм - нямам вечерен час, но когато бях на 15 трябваше към 10-11 да съм си в нас. А за да ходя на купон за цяла нощ си беше истинска мъка да ги убедя, но ако ги молех много и започвах поне 4-5 дена по-рано да ги обработвам - се съгласяваха.
на 15 и нямам вечерен часпопринцип мама ми казва докато се стъмни. Но ако има някой който да ме изпрати може и до по-късно (или тате да ме вземе)
![]()
na 14 sum i nai-kusno v 23:00 da sum si vkushti..moga i do po-kusno pri uslovie che se pribera sus sestra si no tova stava mn rqdko..![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
на 15 съм,нямам точно вечрен час,но и на мен обикновено ми казват-докато се стъмни(има и изключения,де)..и редовната реплика на майка ми е-"съжалявам,коте ама времето е такова,аз на тебе ти имам доверие,ама хората ,които можеш да срещнеш не ги познавам..опасно е момичета като вас (с мойте фрс)да се движат вечер сами-ако ще сме сами)"
но не ми правят проблем,ако се обадя,че ще закъснея,и някой идва да ми посрещне,ако е тъмно,щото мене ме е страх ,а и тях,де..дори и да им кажа,че ще ме изпратят,те пак не,рядко се навиват"![]()
миии тъи като излизам почти винаги с приятеля ми , а наще го познават и знаят горе долу къде ходим не ми правят проблеми .. и уж имам час -през седмицата към 12... а петък и събота 2;30... но е имало случаи когато съм се прибирала и към 4 5 ... след 10 дни примерно съм на мега яко парти което ще е 10 4аса в Сф(аз не съм от там) и ще изляза на единя ден следобяд и ще се прибера на другия ден сутринта към 9 10...
Love you Kris !!!
Нямам вечерен час, но аз не се прибирам по-късно от 20.00![]()
![]()
На 15 съм и лятото ме пускат до 10.00,а през останалото време докато се стъмни.Сега като се стъмня рано към 19.00,много ясно,че ще се прибера по-късно,ама някъде докъм 21-21.30 съм у нас,когато се стъмва рано.
На 15 съм.Нямам вечерен час,но не стоя до късно навън освен ако не съм ан диско или на РД.
На 16 съм и нямам вечерен час. Градът ни е малък и нашите знаят горе долу с кого излизам и не ми правят проблем, понякога ме питат колко часа съм се прибрала.![]()
Still a baby ...
Май вече дойде момента да се гръмна - с майка проблем нямам - казвам ли че излизам казва приятно прекарване и пта в колко ще се прибера без да мрънка че било късно и нз си там още какво, но виж бащата е отделен случайЗа него винаги ще съм си малкото момиченце на татко и ако зависеше от него вечер никво мърдане от вкъщи.Иска в 21.00 да съм си вкъщи.Да ама ще ме прощавате на 18 съм(скоро ще стана на 19) и тва в 9 да съм си у нас си е направо смешно при положение, че пикли на по 15 нямат вечерен час.Тая няма да я бъде
![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Момче съм, на 15 години и ме пускат до колкото искам, стига да знят къде съм и с кого съм
Няма такъф стига да обесняям на наще че ше съм навън до късно![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Лятото до 10 часа Зимата попринцип докато се стъмни но около 8 и 30..9 ..на 13 съм.
На 14 и ме пускат до 22:00 през лятото,а зимата до 20:00
Ima Li v mEnuTo vI v0dkA s uTeHa dv0iNa mi dAiTe zA nEg0vA sMeTkA vSi4k0 iZhAr4iH n0 zNaeX cEnAtA nE bE6e bEzPlaTnA d0ri i tYgAtA.nApoLovIna sEgA sYm pIqNa v0dKaTa sVyr6i uTehA-NqMa..Pp
на 15 съм
и се прибирам когато си искам.И не защото майка ми има доверие,
а защото просто не й пука....
![]()
на 15 ...до към 11-11.30но майка ми вярва и ако и кажа къде и с кого съм може да ме остави до колко искам
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
[b]На 17,нямам вечерен час,но мен и не ме влече кой знае колко да стоя до късно.Влечеше ме като имах![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ами на почти 18 съм и когато излизам някъде сега вечерният ми час е 23ч. , а лятото попринип се събираме в нас и после понякога ходим на нощно къпане в някой басейн или ако излизам се обаждам , че ще закъснея и се прибирам към 12-1-2...зависи с кой съм.Ако съм с най-добрата ми приятелка няма никакви проблеми до колко , стига да знае къде съминаче скоро ще си поскам повече свобода, защото нямам никакво лично пристранство за приятели или за гаджето
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!