.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    На 14 съм и съм на вън докато не се стъмни!

na 16 godini s1m i me puskat do k1m 10h ,no nikoga ne sa mi pravili problem ako im se obadq i im kaja che shte zak1sneq malko ...

na 17 sum...nqmam ve4eren 4as no tova e za6toto znaqt 4e ne obi4am na se pribiram kusno. obiknoveno lqtoto sum navunka do 21:30 a zimata razli4no do 20-20:30... v mn redki slu4ai se pribiram po kusno i togava brat mi idva da me posre6ne za6toto me e strah da se pribiram sama.jiveq v sofiq v dosta zabutan kvartal ii za tova e taka...stra6ni4ko si e...i mn im se 4udq na 14 godi6nite koito se pribirat v 2-3 4asa a i na tqhnite bezotgovorni roditeli amaa tva e...za tva postoqnno v vesnicite pi6e..toq iznasilen...onq prebiti t.n...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    На 20г съм - нямам вечерен час, но когато бях на 15 трябваше към 10-11 да съм си в нас. А за да ходя на купон за цяла нощ си беше истинска мъка да ги убедя, но ако ги молех много и започвах поне 4-5 дена по-рано да ги обработвам - се съгласяваха.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

на 15 и нямам вечерен час попринцип мама ми казва докато се стъмни. Но ако има някой който да ме изпрати може и до по-късно (или тате да ме вземе)

Нямам ...
    we give it all.

na 14 sum i nai-kusno v 23:00 da sum si vkushti..moga i do po-kusno pri uslovie che se pribera sus sestra si no tova stava mn rqdko..
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

на 15 съм,нямам точно вечрен час,но и на мен обикновено ми казват-докато се стъмни(има и изключения,де)..и редовната реплика на майка ми е-"съжалявам,коте ама времето е такова,аз на тебе ти имам доверие,ама хората ,които можеш да срещнеш не ги познавам..опасно е момичета като вас (с мойте фрс)да се движат вечер сами-ако ще сме сами)"
    но не ми правят проблем,ако се обадя,че ще закъснея,и някой идва да ми посрещне,ако е тъмно,щото мене ме е страх ,а и тях,де..дори и да им кажа,че ще ме изпратят,те пак не,рядко се навиват"

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    миии тъи като излизам почти винаги с приятеля ми , а наще го познават и знаят горе долу къде ходим не ми правят проблеми .. и уж имам час -през седмицата към 12... а петък и събота 2;30... но е имало случаи когато съм се прибирала и към 4 5 ... след 10 дни примерно съм на мега яко парти което ще е 10 4аса в Сф(аз не съм от там) и ще изляза на единя ден следобяд и ще се прибера на другия ден сутринта към 9 10...
    Love you Kris !!!

Град
    СофиЯ
    Нямам вечерен час, но аз не се прибирам по-късно от 20.00

На 15 съм и лятото ме пускат до 10.00,а през останалото време докато се стъмни.Сега като се стъмня рано към 19.00,много ясно,че ще се прибера по-късно,ама някъде докъм 21-21.30 съм у нас,когато се стъмва рано.

Супер фен Аватара на Qnchety
    На 13 съм и като се стъмни трябва да съм си у нас

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nqmam vecheren chas na 16 sym

0biChkam SlyNcEt0 :}

На 15 съм.Нямам вечерен час,но не стоя до късно навън освен ако не съм ан диско или на РД.

На 16 съм и нямам вечерен час. Градът ни е малък и нашите знаят горе долу с кого излизам и не ми правят проблем, понякога ме питат колко часа съм се прибрала.
    Still a baby ...

Май вече дойде момента да се гръмна - с майка проблем нямам - казвам ли че излизам казва приятно прекарване и пта в колко ще се прибера без да мрънка че било късно и нз си там още какво, но виж бащата е отделен случай За него винаги ще съм си малкото момиченце на татко и ако зависеше от него вечер никво мърдане от вкъщи.Иска в 21.00 да съм си вкъщи.Да ама ще ме прощавате на 18 съм(скоро ще стана на 19) и тва в 9 да съм си у нас си е направо смешно при положение, че пикли на по 15 нямат вечерен час.Тая няма да я бъде
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Момче съм, на 15 години и ме пускат до колкото искам, стига да знят къде съм и с кого съм

момце съм (на 20) и не ме пускат,но аз и неискам де

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Няма такъф стига да обесняям на наще че ше съм навън до късно
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Лятото до 10 часа Зимата попринцип докато се стъмни но около 8 и 30..9 ..на 13 съм.

На 14 и ме пускат до 22:00 през лятото,а зимата до 20:00
    Ima Li v mEnuTo vI v0dkA s uTeHa dv0iNa mi dAiTe zA nEg0vA sMeTkA vSi4k0 iZhAr4iH n0 zNaeX cEnAtA nE bE6e bEzPlaTnA d0ri i tYgAtA.nApoLovIna sEgA sYm pIqNa v0dKaTa sVyr6i uTehA-NqMa..Pp

на 15 съм
    и се прибирам когато си искам.И не защото майка ми има доверие,
    а защото просто не й пука....

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    на 15 ...до към 11-11.30 но майка ми вярва и ако и кажа къде и с кого съм може да ме остави до колко искам
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    [b]На 17,нямам вечерен час,но мен и не ме влече кой знае колко да стоя до късно.Влечеше ме като имах
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Kazanlyk
    Ами на почти 18 съм и когато излизам някъде сега вечерният ми час е 23ч. , а лятото попринип се събираме в нас и после понякога ходим на нощно къпане в някой басейн или ако излизам се обаждам , че ще закъснея и се прибирам към 12-1-2...зависи с кой съм.Ако съм с най-добрата ми приятелка няма никакви проблеми до колко , стига да знае къде съм иначе скоро ще си поскам повече свобода, защото нямам никакво лично пристранство за приятели или за гаджето
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си