.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    аз съм на 14 и полоина и сега нямам вечерен час защото баща ми го няма (в чужбина е ) а майка ми е мн печена и ми дава до колкото искам ама аз не се прибирам по-късно от 22:30 - 23:00.е лятото може и по-късничко малко.Ама ако баща ми си е тук ...... зимата ми даваше до 21:30
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    хаха на 14, до колкото искам
    "Ха-Ха" аз пък не ти вярвам....14 годишна до когат си иска,как ли пък не...
    Аз на 14 също се прибирах когато си поискам. Не беше препоръчително да се прибирам в 12, но никога не съм имала вечерен час, само ако се прибера доста късно ме караха да се обадя по телефона да кажа и изискването беше някой да ме изпрати. Ако това го имаше в наличност не ми се правеха проблеми.
    А в 4ти клас лятото с останалите от квартала и до полунощ сме оставали навънка, естествено пред блока и майките ни надничаха през прозорците на смени...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На 16 съм и имам вечерен час - 10.30, ко да направя

Супер фен Аватара на FelisDirus
    18
    отдавна нямам такъв
    Собственост на Canis_Dirus

Момиче/15 г/. Вечерният ми час е до 23.00 часа.

ами аз съм на 15 и половина и и нямам вечерен час...
    ,защото на никой не му пука за мен

На 13 съм.През лятото ме пускат до 11:00,рядко до 11:30,когато има някакъв повод и има с кого да се прибера,а през останалите сезони ме пускат до 10:00.

pFf si4kite edno i sashto nemoje hi4 bez nikakvo ogranichenie.
    Az nemoga da kaja che sym oganichena makar chasa mi da ne e 2-3 pak i ima dosta prichini jiveq v kraen kvaatal daje jiveq mn blozo do psihoto xax i zatova po anichko se pribiram pak i da nqmam vechern chas ko 6 pravq do sutrinta navanka ponqkoga se namira ama ne vinagi :}

на 14...стане ли тъмно гоу хоум

Град
    FuckyLAnD
    нямам вечерен час в колко да се прибера обаждам се да кажа в колко ще се прибера и така...но попринцип през седмицата повече от 11 12 не стоя щото съм на даскало сутринта...само събота и неделя по нищите на 15 съм.... \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

На 16, вечерния час ми е до 12 =)

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Доколкото искам...смисъл доколкото им кажа че ще стоя, ама не мисля че биха ме оставили навън до 1-2 вече кат знаят че съм с някоя приятелка и няма да спя в нас звънят към 9 да питат дали сме в тях и след тфа не зжънят повече...демек ходим си където искаме

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami do 17godi6na ve4ernia mi 4as be6e 10 prez sedmicata i 1 prez weekenda.Sega na6te me ostaviha da si jiveia sama s po-malkata mi setsra i niamame ve4eren 4as ama pak se pribirame kum 10 prez sedmicata

На 14 съм и наще се притесняват когато стане тъмно,не ми казват до кога,но и да не прекалям,както тези от моя клас,на 14 да се прибираш в 5 от дискотека Това никога не може да стане у нас!Аз съм малко или много отговорна и знам до колко да стоя,така че да не се притеснят наще и да не ми стане нещо!Общо взето сега,когато се стъмва в 17:30-18:00,най -късното ми прибиране е било 21:30

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Nа 15 съм и съм до към 11 - 11,30 ,което мисля,че е напълно нормално...кви са тея дето летят из облаците на 14 до колкото си искам,на 15 до 3 ... пф....
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Град
    Nqkude tam...
    На 15 съм и вечерният ми час попринцип до миналата година беше 9 часа,а сега ме пускат до 10:30 А през лятото бях до 11:30

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    И аз не помня да съм имала вечер час,просто защото на 15 почнах работа,а от работа се прибирах към 1 през ноща,а преди това не ми е било интересно да излизам вечер и да се прибирам късно..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На 16 съм.По принцип нямам вечерен час,но обикновено се прибирам към 9-10.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Pays de la Loire
    На 17 съм, вечерен час нямам, никога не съм имала, но винаги преди да изляза казвам горе-долу към колко ще се прибера - обикновено до 12 съм си вкъщи. Е, когато оставам до по-късно се обаждам и предупреждавам, за да не се притесняват нашите хаХ..представям си ако аз съм родител и детето ми в 2 часа е навън, ....

Град
    Някъде на Земята
    Имаме си доверието, но ме пускат до към 9.30-10 /на 15 съм/

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ам на 14 съм , до 10 съм зимата,лятото до колкото си искам,ама снощи се прибрах в 12 и наще мецаха,ама се прибрах и пияна де...

Град
    Lulinville
    на 16 съм и са през зимата ме искат в нас не по късно от 21:45... а иначе лятото когат е топличко се прибирам когато си искам

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хм... ами и аз съм на 16 и .. обикновено нашите ме пускат до към 10-11-12 макс ..мин седмица помолих баща ми да ида на дискотека но се разрази такъв скандаааааааааал и после бях единствената от всички, които не отидох гадно ..

Град
    София
    Ами на 14 съм и никога не са ми давали час за прибиране. Когато закъснявам много им се обаждам да им кажа, че ще закъснея, но в повечето случаи те дори не знаят, че съм излезна, защото се прибират много късно и аз дотогава съм се върнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си