- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час?
аз съм на 14 и полоина и сега нямам вечерен час защото баща ми го няма (в чужбина е ) а майка ми е мн печена и ми дава до колкото искам ама аз не се прибирам по-късно от 22:30 - 23:00.е лятото може и по-късничко малко.Ама ако баща ми си е тук ......зимата ми даваше до 21:30
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Аз на 14 също се прибирах когато си поискам. Не беше препоръчително да се прибирам в 12, но никога не съм имала вечерен час, само ако се прибера доста късно ме караха да се обадя по телефона да кажа и изискването беше някой да ме изпрати. Ако това го имаше в наличност не ми се правеха проблеми.Първоначално написано от kPuCkA
А в 4ти клас лятото с останалите от квартала и до полунощ сме оставали навънка, естествено пред блока и майките ни надничаха през прозорците на смени...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На 16 съм и имам вечерен час - 10.30, ко да направя![]()
Момиче/15 г/. Вечерният ми час е до 23.00 часа.![]()
ами аз съм на 15 и половина и и нямам вечерен час...
,защото на никой не му пука за мен![]()
![]()
На 13 съм.През лятото ме пускат до 11:00,рядко до 11:30,когато има някакъв повод и има с кого да се прибера,а през останалите сезони ме пускат до 10:00.
pFf si4kite edno i sashto nemoje hi4 bez nikakvo ogranichenie.
Az nemoga da kaja che sym oganichena makar chasa mi da ne e 2-3 pak i ima dosta prichini jiveq v kraen kvaatal daje jiveq mn blozo do psihotoxax i zatova po anichko se pribiram pak i da nqmam vechern chas ko 6 pravq do sutrinta navanka ponqkoga se namira ama ne vinagi :}
на 14...стане ли тъмно гоу хоум![]()
нямам вечерен час в колко да се прибера обаждам се да кажа в колко ще се прибера и така...но попринцип през седмицата повече от 11 12 не стоя щото съм на даскало сутринта...само събота и неделя по нищите на 15 съм.... \/
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Доколкото искам...смисъл доколкото им кажа че ще стоя, ама не мисля че биха ме оставили навън до 1-2 вече кат знаят че съм с някоя приятелка и няма да спя в нас звънят към 9 да питат дали сме в тях и след тфа не зжънят повече...демек ходим си където искаме![]()
Ami do 17godi6na ve4ernia mi 4as be6e 10 prez sedmicata i 1 prez weekenda.Sega na6te me ostaviha da si jiveia sama s po-malkata mi setsra i niamame ve4eren 4as ama pak se pribirame kum 10 prez sedmicata![]()
На 14 съм и наще се притесняват когато стане тъмно,не ми казват до кога,но и да не прекалям,както тези от моя клас,на 14 да се прибираш в 5 от дискотекаТова никога не може да стане у нас!Аз съм малко или много отговорна и знам до колко да стоя,така че да не се притеснят наще и да не ми стане нещо!Общо взето сега,когато се стъмва в 17:30-18:00,най -късното ми прибиране е било 21:30
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Nа 15 съм и съм до към 11 - 11,30 ,което мисля,че е напълно нормално...кви са тея дето летят из облаците на 14 до колкото си искам,на 15 до 3 ... пф....
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
На 15 съм и вечерният ми час попринцип до миналата година беше 9 часа,а сега ме пускат до 10:30А през лятото бях до 11:30
![]()
![]()
И аз не помня да съм имала вечер час,просто защото на 15 почнах работа,а от работа се прибирах към 1 през ноща,а преди това не ми е било интересно да излизам вечер и да се прибирам късно..
На 16 съм.По принцип нямам вечерен час,но обикновено се прибирам към 9-10.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
На 17 съм, вечерен час нямам, никога не съм имала, но винаги преди да изляза казвам горе-долу към колко ще се прибера - обикновено до 12 съм си вкъщи. Е, когато оставам до по-късно се обаждам и предупреждавам, за да не се притесняват нашитехаХ..представям си ако аз съм родител и детето ми в 2 часа е навън, ....
![]()
Имаме си доверието, но ме пускат до към 9.30-10 /на 15 съм/
Ам на 14 съм , до 10 съм зимата,лятото до колкото си искам,ама снощи се прибрах в 12 и наще мецаха,ама се прибрах и пияна де...![]()
на 16 съм и са през зимата ме искат в нас не по късно от 21:45... а иначе лятото когат е топличко се прибирам когато си искам![]()
Ами на 14 съм и никога не са ми давали час за прибиране. Когато закъснявам много им се обаждам да им кажа, че ще закъснея, но в повечето случаи те дори не знаят, че съм излезна, защото се прибират много късно и аз дотогава съм се върнал.