.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Град
    на плажа =)
    Наще ми нямат абсолютно никво довирие и през зимата се прибирам към 9 :30 иначе през лятотосъм до към 11. Обаче тъпото е ,че понякога ме пускат и до по късно само, че всички други се прибират.

П.П. На 15 съм

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами на 17 съм и когато кажа на нашите къде съм и с кого съм нямам проблеми до когато и да стоя ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

neznam dali nqkoi zabelqza 4e pove4eto koito sa pod 15 god nqmat ve4eren 4as i se pribirat 1-2-3 4e ponqkoga i v 5 i to piqni napravo sam potresena ot "istinite" koito pro4etoh,nqmam dumi kak taka momi4e na 16-17 god se pribira kam 11-12 a nqkvo si v4era6no laino na 13-14 god v 2-3 posred no6tite

az mai sam nai-izostanalata:na 17 sam prez sedmicata se pribiram kam 22:00 za6toto ina4e nemoga da stana sutrin za u4ili6te,a petyk i sabota se pribiram razli4no kam 22:00-1:00 i ne za6toto na6ite v tolkova mi kazvat a za6toto cqlata kompaniq sa gore-dolu do tolkova,a i maika ne si lqga dokato ne se pribera i e gadno da stoi6 i da 4aka6 da6terq si do 1 4asa pri polojenie 4e trqbva v 6 da stane6 za rabota :P :P :P
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

17, ne pomnq nqkoga da sum imal ve4eren 4as... moga spokoino da kaja 4e nqma da se pribiram 1 sedmica i nikoi ni6to nqma da mi kaje... ina4e kato bqh na 13-14-15 se pribirah kum 2-3... sa sum na 17 i se pribiram v 8-9-10 6tot nqmam ko da prava

problema e priqtelkata mi... na po4ti 17 e i ve4erniq i 4as e 8, rqdko do 9 i to samo subota... mn rqdko do 10-11 ako ima koncert ili teatur

Имам вечерен час до 9 и полвина но наште никога не са настоявали да го спазвам имат ми доверие тела ми е постоянно в мен такачме няма нищо.

еми аз съм по4ти на 14 на мене 4ас за прибирране не ми казват...тоест питат ме "в колко часа ще се прибереш?"ако им кажа некфо космическо чисо те намалят с 0:30 мин 1 час някъде сега зимата почти не излизам но по принцип зимата съм до 20:30 а лятото 21:00 и след тва ако съм някъде покраи дома до към 23:00

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Това за доверието е пълен шит ... доверявам ти се че няма да се напиеш на дискотека и няма да пушиш трева така ли ... Трябва да има някакъв родителски контрол,трябва да се усещат и самите деца какво правят.На 17 съм прибирам се към 10-10,30 , ако ще излизам някъде,на дискотека или ще е хоум парти казвам на родителите си и не съм срещала отрицателен отговор досега.Лятото общо взето не излизах кой знае колко,свършвах работа в 12 вечерта,ако ходя на дискотека се прибера към 4-5,защото на другия ден пак съм на работа ...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Фен
    Град
    c0фиR
    офф ми на 16 съм и нямам строго определен час,но майка ми определно се радва като се прибера към 21 и . . . , но ако е информирана с когао съм,къде съм и някфи такиа подробности се е случвало да се прибера доста по-късно . . .

Град
    София
    Друго си е да живееш с баба си и дядо си. Прибирам се от училище и пак излизам. Без значение от часа - може и до 01:00 да откарам .. ако има с кого
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Град
    ..във един измислен свят..
    На 14 съм,почти 15, пускат ме до 10,но когато се събираме някъде или петък-събота се моля и ме пускат до 11-11.30 .. а и когато съм с приятеля си наще не държат точно на 10 часа в къщи..което не значи 2-3.. нормално -11...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си