Цитирай Първоначално написано от p1xi3
Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
На 16 и съм до 10 в почти всички случаи, дори когато знаят, че съм на сигурно и че има кой в последствие да ме изпрати...

Az si mislja che trjqbva da e taka. Saglasna sam s roditelite si. I men me ogranichavaha do 16 godishna...che ponjakoga i sled tova... Veche ne sam teenage-r, na 21 sam i njamam vecher chas (estestveno), no da ti kaja moeto mnenie e che trjabva da ima takova ogranichenie. I si mislja che tezi, koito tvardjat che sa na 14-15 i njamat vecheren chas ili se pravjat na golemi (koeto e po-verojatno) ili imat bezotgovorni roditeli. В днешно време трябва сами да се пазим - нас и децата ни.. Защото тук не става въпрос дали имаш доверие на детето си или не, а дали можеш да довериш детето си на случайните хора, които то ще срещне или не... Ти избираш. Евала на родителите ти - да знаеш, че много си те пазят, евала и на теб, че си го каза и не се правиш на по-голяма отколкото си
Евала естествено!!!Родителите й имали доверие,абе еййй алоо,много се нервя на такива изказвания,а родителите ти имат ли доверие на тея дето ще те срещнат по улиците посред нощ,а?!?!Би ли била така добра да ми отговориш на този въпрос....умнице?!