.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Search

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от da_potrebitel_sam;)
    pff e za kakvo ti e tozi bokluk
    q po dobre vmesto da si habi6 parite za takiva smotani zna4ki si vzemi nqkakav zlaten lanec (e ako zna4kata e podarak za nqkoi tvoi vrag togava sam saglasna bocni mu q v gaza )
    селянин
    селянин

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от NSBM
    хаха аз акo си сложа ланец ше ме е срам да се разхождам някаде
    И не само тебе... Та някой може ли да ми обясни къде се намира антикварния до Александър Невски ?

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    И не само тебе... Та някой може ли да ми обясни къде се намира антикварния до Александър Невски ?
    хахаха ми то не е магазин.сергии са....като застанеш пред Невски в дясно на тротоара...Ама там ще ти съдерат 6 кожи и осем подкожи(???)..Бегай при Ицо Коня,той ще ти намери и танк от втората световна ако искаш...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    хахаха ми то не е магазин.сергии са....като застанеш пред Невски в дясно на тротоара...Ама там ще ти съдерат 6 кожи и осем подкожи(???)..Бегай при Ицо Коня,той ще ти намери и танк от втората световна ако искаш...
    ммм къде

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Всъщност ходете при Ицо има едни супер симпатични обувчици там, чернички, бомбенце, на мое има писани. Защо не ги закупи някой

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Всъщност ходете при Ицо има едни супер симпатични обувчици там, чернички, бомбенце, на мое има писани. Защо не ги закупи някой
    Добре де къде е тоя Ицо

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    аз издирвам съвсем обикновена нацистка значка, със свастика, или на СС, надписът NSDAP вече е екстра
    Веско трябва да се появи. Искаше да ми подарява една нашивка, която я имаше в руски сайт. Там бяха и тези изчистените значки. 4 доларя баха, както и разни други с SS, SA и свастики. Същите неща са носили от Америка, ама при положение че Русия ей я къде е
    Трябва fake като си ходи в Русия да напълни една мешка със значи, ключеодържатели, нашивки, каски, щикове, кортици, амаа.....тя се прай!
    въйй
    толкова ли е сложно, с поръчки и то от други държави?
    не съм софиянец, ама толко ли няма в София такива значки
    братовчед ми е от там и беше ходил в някакъв магазин, ама имало само от тия ... не знам и как се наричат - ленти за ръце

айде, айде - да дойде някой, който обикаля масичките там пред Невски, На Тъмно, подлезите и да казва къде да има - аз ще си пратя човек да ми я набави
    Ти от Бургас ли си?

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Добре де къде е тоя Ицо
    Една от преките на Витошка- магазина се казва Тангра...
    аз точно заради това питах улицата дали беше Узунджовска...
    Мерси адаш,ще се опитам да го намеря

Град
    Стара Загорка
    От НДК, като тръгнеш по Витошка...преди мак Доландса (естествено) 2-3-4-5 преки има outlet рекламта май беше черно и бяло...тръгваш по нея, едно Т-образно кръстовище, надясно и после наляво 15,8 метра и минаваш през вратата която ти е У лЕво

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    ммм къде
    Вървиш по Витошка,завиваш по Солунска на дясно(ако завиеш на ляво ще стигнеш до Славейков а НЕ ТРЯБВА!),като завиеш на дясно по Солунска втората пряка в ляво(обаче не съм сигурен дали е първата или втората),като завиеш в пряката след това първата(сигурен съм май) в дясно!Това е малка уличка,магазинчето се казва Тангра в ляво се намира(по средата на уличката некъде),срещу него преди поне имаше некво кафе,не знам дали още е там..Влизаш и викаш(ако пред теб седи един дебел чичко) "КУР ЗА УЕЦКИ" да видиш,че безплатно ще ти даде(еее чак безплатно едва ли...)..Айде лека!

ПП:да уточня,вървиш от Св. Неделя към НДК по Витошка,в тая посока..Айде пробвай всичките описание па дано поне едно стане...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    Стара Загорка
    От съдебната палата, първата западна уличка успорредна на Витошка...вървиш и някъде в ляво търсиш табела Тангра, с черни букви. Има градинака с ниска ограда отсреща

Град
    ®България...®
    Айй Благодаря ви =D> Другата седмица ще ида да видя дали има това което искам ))))))) дано да имаааааа ще се похфаля ако си намеря

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Айй Благодаря ви =D> Другата седмица ще ида да видя дали има това което искам ))))))) дано да имаааааа ще се похфаля ако си намеря
    похвали се, да видя дали да пратя моя човек там \/

Град
    Стара Загорка
    Кога другата седмица? След 2 дена НИ е рожденния ден! Айде тръгвай (не че ще намериш точно там такова нещо, но поне подобно...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си