селянинПървоначално написано от da_potrebitel_sam;)
селянин
хахаха ми то не е магазин.сергии са....като застанеш пред Невски в дясно на тротоара...Ама там ще ти съдерат 6 кожи и осем подкожи(???)..Бегай при Ицо Коня,той ще ти намери и танк от втората световна ако искаш...Първоначално написано от GLeZoRanA
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Всъщност ходете при Ицо има едни супер симпатични обувчици там, чернички, бомбенце, на мое има писани. Защо не ги закупи някой![]()
Ти от Бургас ли си?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
От НДК, като тръгнеш по Витошка...преди мак Доландса (естествено) 2-3-4-5 преки има outlet рекламта май беше черно и бяло...тръгваш по нея, едно Т-образно кръстовище, надясно и после наляво 15,8 метра и минаваш през вратата която ти е У лЕво
Вървиш по Витошка,завиваш по Солунска на дясно(ако завиеш на ляво ще стигнеш до Славейков а НЕ ТРЯБВА!),като завиеш на дясно по Солунска втората пряка в ляво(обаче не съм сигурен дали е първата или втората),като завиеш в пряката след това първата(сигурен съм май) в дясно!Това е малка уличка,магазинчето се казва Тангра в ляво се намира(по средата на уличката некъде),срещу него преди поне имаше некво кафе,не знам дали още е там..Влизаш и викаш(ако пред теб седи един дебел чичко) "КУР ЗА УЕЦКИ" да видиш,че безплатно ще ти даде(еее чак безплатно едва ли...)..Айде лека!Първоначално написано от GLeZoRanA
ПП:да уточня,вървиш от Св. Неделя към НДК по Витошка,в тая посока..Айде пробвай всичките описание па дано поне едно стане...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
От съдебната палата, първата западна уличка успорредна на Витошка...вървиш и някъде в ляво търсиш табела Тангра, с черни букви. Има градинака с ниска ограда отсреща![]()
похвали се, да видя дали да пратя моя човек там \Първоначално написано от GLeZoRanA
/
Кога другата седмица? След 2 дена НИ е рожденния ден! Айде тръгвай (не че ще намериш точно там такова нещо, но поне подобно...)