.
Отговор в тема
Страница 13 от 64 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1617

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от twink
    Значи приятелката ми има един проблем: Значи трябваше да и дойде към края на май , а и прескочи този месец.Работата е там че от 23 юни сме на море и тя искаше да знае поне дали цикъла и ще се припокрие с датите от 23 до 30-ти и ако да как може да го предизвика сега или как да го спре , въпреки че аз и казах да не прави нищо подобно Все пак за инфо просто ...
    Тампони и тва е.
    Ако след морето не и е дошло-гинеколог неэабавно.
    [size=7][b][u]fosse cos

цикъл

Здравейте,
    приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха

Мега фен
    Град
    София

Re: цикъл

Цитирай Първоначално написано от frgr
    Здравейте,
    приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха
    Все пак е на 14-доооста крехка въраст.Нормално е цикълът и да е нередовен и да и прави раэни номера и иэненади.А пък и ораниэмът и може да не е наред,предвид факта,че на 14 прави секс...
    [size=7][b][u]fosse cos

Здравейте,
    Просто не и е било свършило. Не може да и е дошла менструацията 2 пъти в месеца в интервал от 2 дни.

Голям фен Аватара на o0ps

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Здравейте,
    Просто не и е било свършило. Не може да и е дошла менструацията 2 пъти в месеца в интервал от 2 дни.
    Да, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.

Да, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.
    кои храни и напитки предизвикват забавяне ...мен попринцип ми е доста нередовен-имам в предвид, че идва една седмица след датата, на която ми е дошъл предния път...причина за паника до сега нямах, защото и на мама и е бил така като е била на мойте години/15/...но този месец закъснява вече около седмица и половина-две и аз вече се притеснявам...а в неделя отивам на море и сега на пук да не вземе там да ми дойде ....а ако скоро не дойде отивам на доктор /то мама доктор и знае какво да пия де, но все пак.../...ох много ми е притеснено....за 5-6 месеца свалих около 9-10кг, но без диети, с нормално хранене, без глад, просто махнах вредните храни и до този месец проблем нямаше, но сега....да не е това дайте хелп моля ви се, че ще се побъркам....а и да кажа, че имам цикъл от повече от три години вече

айде аз точно го насписах и взе, че ми дойде

А на колко години идва пурвия цикъл на момичето

Голям фен Аватара на Yancheto
    Различно,зависи от организма на даденото момиче- в интервала между 11 и 16 години.

Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Различно,зависи от организма на даденото момиче- в интервала между 11 и 16 години.
    +1

Голям фен Аватара на o0ps

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    кои храни и напитки предизвикват забавяне ...мен попринцип ми е доста нередовен-имам в предвид, че идва една седмица след датата, на която ми е дошъл предния път...причина за паника до сега нямах, защото и на мама и е бил така като е била на мойте години/15/...но този месец закъснява вече около седмица и половина-две и аз вече се притеснявам...а в неделя отивам на море и сега на пук да не вземе там да ми дойде ....а ако скоро не дойде отивам на доктор /то мама доктор и знае какво да пия де, но все пак.../...ох много ми е притеснено....за 5-6 месеца свалих около 9-10кг, но без диети, с нормално хранене, без глад, просто махнах вредните храни и до този месец проблем нямаше, но сега....да не е това дайте хелп моля ви се, че ще се побъркам....а и да кажа, че имам цикъл от повече от три години вече
    Еми аз съм чувала за канела, витамин Ц, някой беше казал и лук...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    ми аз попринцип си преебах редовността на цикъла точно с витамин С ...мама беше купила и аз си го пиех месец и нещо-нали уж полезен, после цикъла ми се забави около 2седмици и после все нервдовен стана

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    ми аз попринцип си преебах редовността на цикъла точно с витамин С ...мама беше купила и аз си го пиех месец и нещо-нали уж полезен, после цикъла ми се забави около 2седмици и после все нервдовен стана
    silver_moon, и при мене така се получи.
    [size=7][b][u]fosse cos

^ Абе вече из форума срещам мн момичета които се оплакват от витамин Ц. Аз лично пия всеки месец за да ми намали течението (то не че е чак толкова мн де ама аз твърдата глава...) и пия по 1000мг. Моите фр все ми повтаряха че не бива така и на мен ми писна. За тва една от тях пита учителката си по биология и тя ие казала че е напълно безвредно и няма последици. Така че не мисля че и на вас ви е от тва...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Уф,знам,че е тъпо да се притеснявам за глупости,но .. още не ми е дошло.Таз година завърших 7 клас,висока съм 1.60/45 кг,имам гърди(макар и малки) .. изобщо,имам си всички предпоставки,но още го няма..Става ми много тъпо,когато приятелките ми заговорят пред мен "уф,закъснява ми / днес ми дойде тамън по календарче" и сякви такива ..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

искам да попитам за изчисляването на дните миналия месец ми дойде на 3-ти тоя на 8-ми от трети до осми са 25 дена значи следващия месец трябва да ми дойде на 28-ми така ли? благодаря предварително :P

iskam da popitam za6toto mn se pritesnqvam naistina zna4i imam gardi no nqmam cikal iskam da kaja az sam na 13 godini i pove4eto priqtelki imat a az nqmam normalno li e na 5 qnuari stavam na 14 i me e mn strah imam li seriozen problem

Съобщение
    buttertoast
    Фен

Местожителство: BapHa
    Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 2:38 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Уф,знам,че е тъпо да се притеснявам за глупости,но .. още не ми е дошло.Таз година завърших 7 клас,висока съм 1.60/45 кг,имам гърди(макар и малки) .. изобщо,имам си всички предпоставки,но още го няма..Става ми много тъпо,когато приятелките ми заговорят пред мен "уф,закъснява ми / днес ми дойде тамън по календарче" и сякви такива ..

i az se pritesnqvam makar 4e sega 6te sam 7 klas az sa6to o6te nqmam no o6te ne sam navar6ila 14 imam gardi da znae6 ne si sama i molq vi kajete ni tova seriozno li e za6toto neznam kakfo da pravq

izqsnih si si4ko sama ve4e ne sam pritesnena ne e problem ako nqm6 do 16 tai 4e ve4e vob6te ne se pritesnqvamm si4ki s toq problem q po spokoino taka e po dobre :P

Здравейте.Имам спешен въпрос.На 17-ти този месец ми дойде, а на 21 заминавам на море.Има ли начин да спра цикълът си на? 13г.съм.Моля ви кажете ми някакъв начин ако знаете,готова съм да пробвам всичко стига да действа!

Цитирай Първоначално написано от pams
    Здравейте.Имам спешен въпрос.На 17-ти този месец ми дойде, а на 21 заминавам на море.Има ли начин да спра цикълът си на? 13г.съм.Моля ви кажете ми някакъв начин ако знаете,готова съм да пробвам всичко стига да действа!
    Една приятелка пиеше адски много хапчета витамин Ц. 1 опаковка я опраска сама ... ама нз не съм компетентен .

Иначе в 1 филм една взимаше някакви хапчета антибебе също били спирал цикъла, но не е полезно доколкото знам, затова, ако не ти е адски належащо не го опитвай.

Цитирай Първоначално написано от kohboo
    Цитирай Първоначално написано от pams
    Една приятелка пиеше адски много хапчета витамин Ц. 1 опаковка я опраска сама ... ама нз не съм компетентен .

Иначе в 1 филм една взимаше някакви хапчета антибебе също били спирал цикъла, но не е полезно доколкото знам, затова, ако не ти е адски належащо не го опитвай.
    Витамин Ц не ти спира цикъла а ти намалява течението. И е безвредно, (лекари са ми го казвали) аз оия всеки месец и съм стигала до 1/2 опаковка. Има и др което силно намалява и пак е безвредно- Калциев глюконат. Това е ампула, в аптеките се продава, не е скъпо, пие се на 3 части през деня.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не мисля,че има нужда да пиеш каквото и да било.До 21-22 трябва вече да ти е свършило.

~ - Ч Мисля, че е време
    W - В да се научите
    V - Ж да пишете като хората.
    X - Ь Не е нужно
    [ - Ш да ослепяваме,
    ] - Щ опитвайки се
    \ - Ю да ви прочетем
    Y - Ъ глупостите!
    J - Й

Голям фен Аватара на rammstein123
    на мен за първи път ми дойде на 10
    това нормално ли е?