- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Първоначално написано от BeCuTy93
мерси успокоих се иначее още си ми е кафяво, а ми е 6 ден
ноо явно е нормално.И другото дет ми е чудно чее ми е по слабо от преди-нормално ли е тва ???
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Пффф, чакам отговор на тази въпрос от 2 дена и нищо.Кажете моля ви
![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Aми ся като се замислих и мисля, че е нормално да е слабо илиии да е кафяво.Мисля че се дължи на жегата!Първоначално написано от the_slayer93
аБЕЕ КВО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И АЗ ЗА ГЛУПОСТИ...няма за кво да се притесняваме!
Имам един малък(надявам се) проблем!
Значи цикълът ми закъснява вече три поредни пъти!
Първият път когато ми закъсня беше с 1 месец,второто закъснения беше с 2 месеца и сега вече една седмица пак не ми идва...та,искам да попитам дали това е нормално?Имам цикъл от 10 месеца...
Щом като имаш цикъл само от 10 месеца това е нормално защото цикъла ти още не е станал редовен, но след време ще станеПървоначално написано от Krisito93
.То и аз съм като теб!!Имам цикъл от 1 година и 3 месеца ии първия път ми прескочи 2 месеца, втория път 1 месец, а третия път 10 дена
![]()
доста полезно инфо, за което вс благодарим...има доста неща, които не знаех досега
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
....imam vapros4e : poprincip cikala mi idva v kraq na meseca 22....28,29 no min sed pravixme sex s priqtelq mi nqkolko pati vs bqxa s prezervativ est, no az mn se pritesnqvam 4e vse o6te ne mi e do6lo :S tova normalno li e kato po4ne6 da vodi6 taka po intenziven sexualen jivot i cikala ti da se popromeniili e ne6to dr (tmi)
Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..
ами аз имам проблем с цикъла,откакто ми дойде преди 2 години ,все е по 2 пъти в месеца.ще ходя на гинеколог ,но да ви попитам,акоо някой знае нещо,дали е сериозно това?да не е някаква болест?
едва ли ние можем да ти дадем точна диагнозаа най-добре за такива неща направо отивай на генеколог без да се притесняваш![]()
![]()
![]()
здравеите искам ако може да ми кажете какво да правя на 14 съм и ми доиде за първи път на 21 ве4ерта но на 26 бяха изминали 5 дни и то ми те4еше ужасно силно сменях си превръската на 15 минути и отидох с мама на генекологне ми беше за пръв път имах проблеми с тръбите и затова не ми пукаше и генеколошката ми изписа хап4ета за спиране защото аз съм слаби4ка и не мн висока не можа да ми предпише противоза4атъ4ни и ми изписа Дицинон 500 и ми каза да го пия на ден по половин хап4е днес ве4е е 30 и още не ми е спряло моля кажете нормално ли е ???
![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Здравейте!
Първо да кажа,че темата е повече от полезна \/ =D> =D> =D>
Но имам един въпрос. Значи за последно ми дойде юни месец и оттогава не ми е идвало.Имам цикъл от около две години ( почти винаги ми закъснява с по няколко дена,даже един път мисля че прескочи 1 месец но този път са вече 3 месеца без да ми е идвало и започвам да се притеснявам) Знам,че това може да се дължи на стрес,напрежение,хормоналн и проблеми и ред други причини, но аз пак си търся обяснение
.Както и да е, исках да ви попитам ако знаете други възможни причини ,поради които да не ми идва вече 3ти месец. btw девствена съм.
Aми аз мисля, че е невъзможно заради половия живот да не ти идва!Или е от рязката промяна в климата която сега се получи, или от стрес и изобщо от мн неща може да ти закъснява.Споко нормално е и на мен ми закъснява и то винагиПървоначално написано от pop-kek
![]()
Ми нз може самия цикъл да си ти е такъв и да ти идва по 2 пъти в месеца, но може и да е някакъв хормонален проблем!Като идеш на лекар ще разбереш със сигурност какво ти е!Първоначално написано от LLLLLL
Ами да ти кажа при някои момичета като им дойде първия път и им кара по 10 дена, което според мен е нормално.Ноо ако не ти спре до 13-14 дена кажи на майка си пак да те заведе на гинеколог!Първоначално написано от kitty9410
Ми незнам други причини-единствената причина която остава е да имаш някъква болест, но това е малко вероятно.Ако и 4ти месец не ти дойде по добре поговори с майка си за да те заведе на лекар!И на мен ми е прескачало, но само с 2 месеца, а не с 3!Първоначално написано от schhhhhhh
мерси до някаква степен се успокоих ама още не ми е спряло![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
здравейте за първи път пиша,имам въпрос.вече ми закъснява 4 или 5 дни много и е или малко и трябва ли да ме е страх,водя полов живот?![]()
![]()
![]()
Aми на мен ми е закъснявало с 2 месеца, иии постоянно ми заксънява с по месец, за това 5 дни са нищо!!!И мен сега ми закъснява и то точно с 5 дена!Но ако до 1 месец не ти е дошло си направи тест за бременност!Първоначално написано от bubkka_
predi malko mi doide ina4e se beh izpla6ilama ve4e sam spokoina
хора имам въпрос нз дали е свързано с тази тема, но ще попитам тук .. просто за да споделяна първи трябваше да ми дойде , но както обикновенно ми закъсня .. закъснявало ми е и с три месеца един път .. и значи преди първи някъде четири дена започна да тече едно кафяво и аз мислех че ще ми дойде, но на първи спря и започна да тече бяло , ама като ви казвам бяло просто една ежедневка се пълни за около пет часа и ми пробива на гащичките и е много гадно и е много сериозно просто никога не ми е било бялото течение толкова и знам да трябва да ида на гинеколог , но и аз съм момиче и не мога да се реша още .. както всяко момиче на моята възраст (14) ме е срам
и сега ще пробвам със смрадлика промивки тъй като една фр ми каза че и е намаляло от това и така просто исках до споделя
![]()
![]()
Aз съм мн против промивките без лекарско предписание!Чрез тях може да се нарушиш естественото Ph и да станеш още по зле!Това не значи, че като на твоята фр и е подейставала добче смрадликата, че ще ти подейстава и на теб добре!За това се замисли!!!Аз ако съм ня твое място бих изчакала 1 седмица и ако не съм се оправила бих отишла на гинеколог!Първоначално написано от mims-vd
на мене от една седмица ми е се така ама наистина много тече и е бяло и е сато слуз![]()
![]()
![]()
![]()
Mи изчакай още 3 дни и ако е същото поговори с майка си и иди на лекар!Все пак може да ти има нещо!Първоначално написано от mims-vd
![]()
аз казах на майка ми ... и от смрадликата ми намалява вече![]()
ама мн малко
![]()