- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Ако наистина това е симптом за извънматочна бременност по добре приятелката на това момче да иде на лекар!Първоначално написано от yoriko
mn mi be6e pritesneno da i kaja no vse pak i kazah mamo imam da ti kazvam ne6ty mn vajnoi tq mi kaza do6lo ti e nali i az kazah da
ama mi be6e super pritesneno i mersi na vs za komentar4etata
![]()
msss
аз нямам мензис ама като чета направо тръпки ме хващат![]()
Може да е тъп въпроса ама ше го задам :
около колко кръв тече ?
Нали трябва да съм подготвена![]()
emi 4esno kazano pri mene ne e malkoama misla 4e po na tam 6e se oprava
![]()
Мии при всеки е различно-при някои момичета тече супер много, при други малко, при трети нормално.Аз съм от тези на които им тече нормално/ното слабо, нито силно/ И използвам по 3-4 превръзки на ден/дневни/Първоначално написано от karincheto
![]()
тенкю надявам се или от нормалното или от слабото да съмПървоначално написано от foreverr
![]()
обърнах целия форум за такъв отговор - МЕРСИ МНОГО МНОГО МНОГО, тъкмо щях да вляза в списъка с тъпите темиПървоначално написано от foreverr
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Moляя , внаги помагам с квото мога-ако някой път и друго нещо ти е чудно пиши ми лично съобщениеПървоначално написано от insanity_666
![]()
Искам да питам за една моя фр
Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предам
Mи мила незнамПървоначално написано от karincheto
![]()
е, какво значи след 5 мин пак да й е дошло?!? смис просто не е свършвало изобщо и си има съвсем нормално протичащ цикъл. кръвта и всичките му там гадости (при мен поне) се отделят точно през някакви такива интервали на "порцийки" и малко по-ясно се усеща че нещо изтича от теб ... ама пък казваш, че после е спряло .. тук вече нямам представа. на колко години е, от колко време има цикъл? нз, някой с опит да каже случвало ли се е да "протече" за малко и да спре, защото аз такива проблеми с прескачания и толкова нередовности не съм имала.Първоначално написано от karincheto
май не можах да помогна, съжалявам![]()
Първоначално написано от insanity_666
ми тя е на 14 и има цикъл от 5 месеца
Ами значи когато и е дошло нали текло си е после спряло и след 5-6 мин пак е дошло
Това имах предвид
zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna![]()
Mи да според мене е от това, че защото си го направила за 1 път.Споко ще ти дойдеПървоначално написано от kamMm
![]()
въпросът е за колко време е спряло .. при всеки случай нямам представа - съжалявам, че не мога да те посъветвам, но като чета други мнения оставам с впечатлението, че това за тези години и толкова "нов" цикъл всичко е нормално - не се притеснявайте толковаПървоначално написано от karincheto
![]()
имаш нередовен цикъл, правила си секс за пръв път, теста е отрицателен => няма място за притеснениеПървоначално написано от foreverr
а като вземеш предвид и стреса колко влияе - съвсем нормално е, според мен
ve4e sym spokoina)) si4ko e ok :P
i blagodarq na otkliknalite na "problema"![]()
![]()
Momi4eta iskam da vi pitam i vie li ste bili taka
Na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put i mi be6e kato normalna menstruaciq 5 dni ne mnogo silno no ot togava ne mi e idvalo znam 4e v na4aloto ne e reguliran cikula ama se pak se pritesnqvam .Na vas presko4i li vi sled kato vi doide za 1 put?![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Mи при мене е прескачало, но не и след първият път!След първият път си ми идваше доста редовно, но някъде след 5-6 месеца редовна менструация ми прескочи с 2 месеца и половина, а последният път ми прескочи с почти 2 месеца!Но според мен е нормално да не ти идва редовно!Първоначално написано от PaSs1on
Щом е за първия път- не се притеснявай. Нормално е.
Не умря нали!?Първоначално написано от kotenceto121
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
мерси за отговорите![]()
последно време се ме боли корема долу и/или кръста и се си мисля че ще ми дойде ама не идва...
аз пък кво се оплаквам по-добре и да не ми идва
когато дойде тогава
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Znachi dnes mi doide,a utre zaminavam za 5 dena na pochivka i tam 6te ima baseini i iskam da se kupq.Osven tamponi da si slagam,kakwo da piq za da mi spre ili da ne mi teche mnogo.![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първо браво за чудесната тема.И аз да ви питам нещо. Значи моя проблем е подобен на kamMm - правихме преди седмица и нещо секс за първи път с приятеля ми и сега цикъла ми закъснява някъде 4 дена а принципно имам много редовен цикъл. От няколко дена съм в ПМС ама няма червени гости. Та колко дена е нормално да ти закъснее цикъла след първия път?
![]()
И това, което най- ме притеснява е, че като пишкам има едно такова странно чувство все едно не мога да се изпишкам напълно.Възможно ли е да е някаква инфекция?
Ще съм много благодарна на тези, които дадат мнение.![]()