.
Отговор в тема
Страница 16 от 65 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1617
    Цитирай Първоначално написано от yoriko
    Цитирай Първоначално написано от whatthefuck
    Здравейте! Искам да питам едно питане,стори ми се малко странно и затова пиша тук. Приятелката ми е на 21год и преди време стана нещо: беше и дошло и всичко мина по реда си ама след 2 седмици я повтори, пак и дойде. Възможно ли е това или ми бяга по тъч линията? Съмнявам се да не е направила някаква беля и да е пила хапчета, затова така да е станало. Вие как мислите.. може ли да и дойде пак след 14 дни ? Мерси много!
    това е един от симптомите нa извънматочнaтa бременност
    Ако наистина това е симптом за извънматочна бременност по добре приятелката на това момче да иде на лекар!

mn mi be6e pritesneno da i kaja no vse pak i kazah mamo imam da ti kazvam ne6ty mn vajno i tq mi kaza do6lo ti e nali i az kazah da ama mi be6e super pritesneno i mersi na vs za komentar4etata msss

аз нямам мензис ама като чета направо тръпки ме хващат
    Може да е тъп въпроса ама ше го задам :
    около колко кръв тече ?
    Нали трябва да съм подготвена

emi 4esno kazano pri mene ne e malko ama misla 4e po na tam 6e se oprava

Цитирай Първоначално написано от karincheto
    около колко кръв тече ?
    Мии при всеки е различно-при някои момичета тече супер много, при други малко, при трети нормално.Аз съм от тези на които им тече нормално/ното слабо, нито силно/ И използвам по 3-4 превръзки на ден/дневни/

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    около колко кръв тече ?
    Мии при всеки е различно-при някои момичета тече супер много, при други малко, при трети нормално.Аз съм от тези на които им тече нормално/ното слабо, нито силно/ И използвам по 3-4 превръзки на ден/дневни/
    тенкю надявам се или от нормалното или от слабото да съм

Aха, ясно!Ами иди сама, защото може и да ти има нещо знам ли??Отиваш при личната и и казваш:"Искам направление за гинеколог", а ако те пита защо и кажи защо и тя ще ти даде.Оттам питаш някоя твоя фр къде има гинеколог и тя ще ти каже отиваш в тази поликлиника даваш си направлението на рецепцията, слагат ти един печат на направлението и ти казват в кой кабинет да идеш.Преглежда те и толкова
    обърнах целия форум за такъв отговор - МЕРСИ МНОГО МНОГО МНОГО, тъкмо щях да вляза в списъка с тъпите теми
    ... so much to live for, so much to die for ...

Цитирай Първоначално написано от insanity_666
    Aха, ясно!Ами иди сама, защото може и да ти има нещо знам ли??Отиваш при личната и и казваш:"Искам направление за гинеколог", а ако те пита защо и кажи защо и тя ще ти даде.Оттам питаш някоя твоя фр къде има гинеколог и тя ще ти каже отиваш в тази поликлиника даваш си направлението на рецепцията, слагат ти един печат на направлението и ти казват в кой кабинет да идеш.Преглежда те и толкова
    обърнах целия форум за такъв отговор - МЕРСИ МНОГО МНОГО МНОГО, тъкмо щях да вляза в списъка с тъпите теми
    Moляя , внаги помагам с квото мога-ако някой път и друго нещо ти е чудно пиши ми лично съобщение

Искам да питам за една моя фр
    Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предам

Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предам
    Mи мила незнам

е, какво значи след 5 мин пак да й е дошло?!? смис просто не е свършвало изобщо и си има съвсем нормално протичащ цикъл. кръвта и всичките му там гадости (при мен поне) се отделят точно през някакви такива интервали на "порцийки" и малко по-ясно се усеща че нещо изтича от теб ... ама пък казваш, че после е спряло .. тук вече нямам представа. на колко години е, от колко време има цикъл? нз, някой с опит да каже случвало ли се е да "протече" за малко и да спре, защото аз такива проблеми с прескачания и толкова нередовности не съм имала.
    май не можах да помогна, съжалявам

е, какво значи след 5 мин пак да й е дошло?!? смис просто не е свършвало изобщо и си има съвсем нормално протичащ цикъл. кръвта и всичките му там гадости (при мен поне) се отделят точно през някакви такива интервали на "порцийки" и малко по-ясно се усеща че нещо изтича от теб ... ама пък казваш, че после е спряло .. тук вече нямам представа. на колко години е, от колко време има цикъл? нз, някой с опит да каже случвало ли се е да "протече" за малко и да спре, защото аз такива проблеми с прескачания и толкова нередовности не съм имала.

ми тя е на 14 и има цикъл от 5 месеца
    Ами значи когато и е дошло нали текло си е после спряло и след 5-6 мин пак е дошло
    Това имах предвид

zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna

Цитирай Първоначално написано от kamMm
    zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna
    Mи да според мене е от това, че защото си го направила за 1 път.Споко ще ти дойде

ми тя е на 14 и има цикъл от 5 месеца
    Ами значи когато и е дошло нали текло си е после спряло и след 5-6 мин пак е дошло
    Това имах предвид
    въпросът е за колко време е спряло .. при всеки случай нямам представа - съжалявам, че не мога да те посъветвам, но като чета други мнения оставам с впечатлението, че това за тези години и толкова "нов" цикъл всичко е нормално - не се притеснявайте толкова

Цитирай Първоначално написано от kamMm
    Mи да според мене е от това, че защото си го направила за 1 път.Споко ще ти дойде
    имаш нередовен цикъл, правила си секс за пръв път, теста е отрицателен => няма място за притеснение а като вземеш предвид и стреса колко влияе - съвсем нормално е, според мен

ve4e sym spokoina )) si4ko e ok :P

i blagodarq na otkliknalite na "problema"

Momi4eta iskam da vi pitam i vie li ste bili taka
    Na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put i mi be6e kato normalna menstruaciq 5 dni ne mnogo silno no ot togava ne mi e idvalo znam 4e v na4aloto ne e reguliran cikula ama se pak se pritesnqvam .Na vas presko4i li vi sled kato vi doide za 1 put?

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Цитирай Първоначално написано от PaSs1on
    Momi4eta iskam da vi pitam i vie li ste bili taka
    Na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put i mi be6e kato normalna menstruaciq 5 dni ne mnogo silno no ot togava ne mi e idvalo znam 4e v na4aloto ne e reguliran cikula ama se pak se pritesnqvam .Na vas presko4i li vi sled kato vi doide za 1 put?
    Mи при мене е прескачало, но не и след първият път!След първият път си ми идваше доста редовно, но някъде след 5-6 месеца редовна менструация ми прескочи с 2 месеца и половина, а последният път ми прескочи с почти 2 месеца!Но според мен е нормално да не ти идва редовно!

Мега фен
    Град
    София
    Щом е за първия път- не се притеснявай. Нормално е.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от kotenceto121
    mn mi be6e pritesneno da i kaja no vse pak i kazah mamo imam da ti kazvam ne6ty mn vajno i tq mi kaza do6lo ti e nali i az kazah da ama mi be6e super pritesneno i mersi na vs za komentar4etata msss
    Не умря нали!?
    Saatana! Vittu! Perkele!

мерси за отговорите последно време се ме боли корема долу и/или кръста и се си мисля че ще ми дойде ама не идва... аз пък кво се оплаквам по-добре и да не ми идва когато дойде тогава

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Znachi dnes mi doide,a utre zaminavam za 5 dena na pochivka i tam 6te ima baseini i iskam da se kupq.Osven tamponi da si slagam,kakwo da piq za da mi spre ili da ne mi teche mnogo.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Първо браво за чудесната тема. И аз да ви питам нещо. Значи моя проблем е подобен на kamMm - правихме преди седмица и нещо секс за първи път с приятеля ми и сега цикъла ми закъснява някъде 4 дена а принципно имам много редовен цикъл. От няколко дена съм в ПМС ама няма червени гости. Та колко дена е нормално да ти закъснее цикъла след първия път?
    И това, което най- ме притеснява е, че като пишкам има едно такова странно чувство все едно не мога да се изпишкам напълно. Възможно ли е да е някаква инфекция?
    Ще съм много благодарна на тези, които дадат мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си