.
Отговор в тема
Страница 20 от 65 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1617
    Град
    Под слънчевите лъчи...

:

преди цикъл има разни течения а след цикъл нормално ли е да има?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    браво! много полезна тема!!!
    +1

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И от мен едно ЕВАЛА!

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

имам притеснение.последно ми дойде на 17 януари.вчера февруари пак ми дойде минали са само 20 дена.но проблема е че е адски слабо.то почти нищо няма само кафяво и то съвсеееееееемм малко!

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

изпуснала съм да кажа вчера 5 февруари

Здравейте искам съвет. Една моя фр (тя е на 15) от 14.01 казва, че не спира да й тече а днес сме 7ми февруари. Миналата седмица много я болеше корема. Тя каза ест на майка си, но майка й казала, че нямало нищо тревожно и не иска да я води на лекар. аз мн се притесних, тя също и решихме да пуснем тема тук с въпроса може ли да има киста и тя да се е пукнала?? И съответно какво се прави?
    Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

веднага да отива на лекар.със сигурност има проблем.не е нормално толкова време да е в цикъл.никой неможе да каже какво точно и има но трябва да посети лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!

Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    искам да попитам нещо почти на 14години съм(ставам след 1 месец) имам цикъл от 2 месеца,но все оше нямам никакви гърди,ама ви казвам плоска съм като дъска имам там 2 стърчащи пъпки и толкова!това нормално ли е? и скоро ще ми пораснат ли?
    Не трябва да се притесняваш! Една моя приятелка съшо беше така но сега си е с доооста голям размер на сутиена
    ne bih se podpisala na tova koeto pi6e po-gore

Голям фен Аватара на gret4ety
    На мен ми доиде за пръв път преди 20 дена. Оттогава имам страшен апетит. Ама наистина ям МНОГО. Под МНОГО имам предвид 3 парчета пица 2 чинии спагети 500 грама фурнети 3 чинии пиле с ориз 2 чаши мляко и около 8 вафли на ден.Искам да попитам това нормално ли е. Защото ако нямя връзка с цикъла и "подрастването" аз съвсем ще се освиня.

Re: :

Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    веднага да отива на лекар.със сигурност има проблем.не е нормално толкова време да е в цикъл.никой неможе да каже какво точно и има но трябва да посети лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
    Еми да, и аз й казвам, че трябва да иде на лекар, ама майка й казала, че нямало от какво да се тревожи, а то според мен има. Стреснах се понеже миналата година една друга фр я оперираха от киста а тя беше на 14... сега не знаем какво да правим...
    Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!

На мен пък ми идва не на 28,а на 14 дена.. Не,че ми пречи или нещо,ама не е ли ненормално? .. за инфо,дойде ми за 1ви път преди 5-6 месеца.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Принципно ако си имаш редовен цикъл не е нормално да ти идва по два пъти на месец, но още не ти се е регулирал според мен. На някои жени им трянбват няколко години за да им се нормализира цикъла. На мен в начлото също ми беше така, пропускаше понякога, друг път ми идваше по два пъти... сега мина време и ми се оправи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    На мен пък ми идва не на 28,а на 14 дена.. Не,че ми пречи или нещо,ама не е ли ненормално? .. за инфо,дойде ми за 1ви път преди 5-6 месеца.
    еми щом ти идва от 5-6 месеца мисля че всичко е ок

как да накарам цикъла ми да тече по бързо? В момента съм в цикъл (дойде ми днес) ама до петък трябва да ми свърши непременно. на 15 съм? Идеи?????

Zdraweite Iskam da vi popitam - imam cikul ot 3 godini nqkude, na 15 godini sum i ne moga da se poxvalq che cikula mi e bil redoven. Toest ili zakusnqva ili idva po rano, makar che ne sum si vodila kalendarche gore dolu znam koga e. Ta minaliq mesec mi doide na 5, a sega oshte nishto. Predpolagam che sled kato imam veche 3 godini bi trqbvalo da e redoven.
    Chetox che moje da zakusnee ot stres a v momenta naistina imam golemi problemi s semeistvoto mi i moje li da ima vruzka. Molq za pomosht

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от samatamen
    Zdraweite Iskam da vi popitam - imam cikul ot 3 godini nqkude, na 15 godini sum i ne moga da se poxvalq che cikula mi e bil redoven. Toest ili zakusnqva ili idva po rano, makar che ne sum si vodila kalendarche gore dolu znam koga e. Ta minaliq mesec mi doide na 5, a sega oshte nishto. Predpolagam che sled kato imam veche 3 godini bi trqbvalo da e redoven.
    Chetox che moje da zakusnee ot stres a v momenta naistina imam golemi problemi s semeistvoto mi i moje li da ima vruzka. Molq za pomosht
    Добре де,а какво ще рече,че не ти е редовен попринцип?Пропуска ли да ти дойде например?Или просто примерно веднъж ти идва на 5-ти,после на 10-ти?3ащото то на малко жени им идва от дата на дата по часовник.Но ако ти прескача примерно е кофти и по-добре отиди на гинеколог.
    На мен ми идва около 10-ти попринцип и ми е доста редовен,но тоэи месец и при мен още няма нищо.И на майка ми й эакъсня супер много.Може да е от климат ала бала.Не се панирай.Или ще ти дойде теэи дни,или направо другия месец.Ама ако вэеме упорито да не идва ходи на гинеколог,не ги подценявай нещата.
    Пила ли си витамин С тоя месец?
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
    как да накарам цикъла ми да тече по бързо? В момента съм в цикъл (дойде ми днес) ама до петък трябва да ми свърши непременно. на 15 съм? Идеи?????
    "Да тече по-бърэо"- хахахахахаа.
    Не се иэлагай.
    Не эависят от теб теэи неща.
    Може да ти свърши малко по-рано,ако пиеш витамин С.Но не те съветвам,эащото преди време аэ попрекалих с него и си прецаках много яко нещата.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    От скоро го имаш,така че може и да е нормално.Първата година се нормалиэира.Но не можем ние да ти кажем със сигурност дали има проблем или не,эащото не сме специалисти.Всичко каэано се баэира на предположения и догатки.Според мен когато ти дойде эа пръв път е редно да посетиш гинеколог - все пак е някаква промяна в органиэма ти.Съветът ми е да отидеш да те прегледат профилактично и да кажеш какво те притеснява,эа да получиш по-компетентно мнение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Под слънчевите лъчи...

м

Цитирай Първоначално написано от samatamen
    отиди на гинеколог но все пак не е казано точно че трябва да е редовен след 2 години чела съм че е нередовен 2 или ПОВЕЧЕ години.

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    На мен ми доиде за пръв път преди 20 дена. Оттогава имам страшен апетит. Ама наистина ям МНОГО. Под МНОГО имам предвид 3 парчета пица 2 чинии спагети 500 грама фурнети 3 чинии пиле с ориз 2 чаши мляко и около 8 вафли на ден.Искам да попитам това нормално ли е. Защото ако нямя връзка с цикъла и "подрастването" аз съвсем ще се освиня.
    Спшоред мен не е много нормлано, и не е от цикъла, а просто сега явно си имаш прекалено много апетит. Но аз просто се учудих колко ядеш, защото аз на ден ям по 1-2 пъти и то по суууууууупер малко.

Ми според мен карче ти е дошло от 5-6 месеца, не е нормлано щото все пак си ти идва 2 пъти месечно бее!!!Аз ако съм на твое място ще ида на лекар!!!

.Цикъла ми преди време беше 2-3месеца кафяв и ходих и на лекар, но нищо не откриха.И стана червен и то той като си се оправи и не отидах на лекар, защото и гинеколожката ми каза като се оправи, че няма смисъл да ходя пак.Но
    забелязах, че менструацията си ми е червена, но е една гъста и с малки съсиреци в нея.И друг път ми се е случвало това и искам да попитам на какво се дължи.И ми е млако по обилна менструацията и тази сутрин дажее толкова много изтече в тоалетната и някво гъсто направо ми се доповръща А и забравих да кажа на 16 съм и имам цикъл от 1 година и 9 месеца, и вчера ме боля корема докато бях в цикъл-1ви ден.А до сега не ми се беше случало да ме боли.

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    .Цикъла ми преди време беше 2-3месеца кафяв и ходих и на лекар, но нищо не откриха.И стана червен и то той като си се оправи и не отидах на лекар, защото и гинеколожката ми каза като се оправи, че няма смисъл да ходя пак.Но
    забелязах, че менструацията си ми е червена, но е една гъста и с малки съсиреци в нея.И друг път ми се е случвало това и искам да попитам на какво се дължи.И ми е млако по обилна менструацията и тази сутрин дажее толкова много изтече в тоалетната и някво гъсто направо ми се доповръща А и забравих да кажа на 16 съм и имам цикъл от 1 година и 9 месеца, и вчера ме боля корема докато бях в цикъл-1ви ден.А до сега не ми се беше случало да ме боли.
    Еми според мен не е нищо тревожно.Щом 2-3 месеца ти е било кафяво и изведнъж червено се е получило така може би.Всичко е наред А и като е кафяво тече по-малко така че сега е съвсем нормално да е по-обилно!

Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... .
    Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... .
    Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни...
    честито мила не се притеснявай всичко е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си