.
Отговор в тема
Страница 21 от 65 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1617
    Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... .
    Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни...
    аз съм колкото теби ми дойде на 13юни,завършването на шести клас и на мен в началото ми беше добре,но сега е нещо страшно и е доста нерегулирано...един път тече много малко,,но пък за сметка на това на другият е някакъв ад
    На какво може да се дължи това според вас!?
    To infinity and beyond.

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... .
    Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни...
    аз съм колкото теби ми дойде на 13юни,завършването на шести клас и на мен в началото ми беше добре,но сега е нещо страшно и е доста нерегулирано...един път тече много малко,,но пък за сметка на това на другият е някакъв ад
    спокойно първите 2 или повече години ще е нерегулиран цикълът ти и ще тече поразличен начин.нормално е!

Мега фен Аватара на Infinity
    знам обаче е супер кофти
    момичета,а я да ви попитам какво правите като ви тече доста силно,а имате физическо в даскало....ии изобщо какво правите,когато в даскало ви тече много силно
    To infinity and beyond.

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

слагам нощните превръзки на оулейз

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

мен попринцип цикълът ми е обилен по 8 дни и си ползвам оулейз супер (розовите) но 2 и 3 ден слагам нощните че иначе с ония се омазвам и първите дни през половин час сменям превръзката-няма как

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    един път тече много малко,,но пък за сметка на това на другият е някакъв ад
    Ъмм, то си е така попринцип - първия и последните дни тече по малко.
    В даскало сменям през междучасието, иначе с нощна мога да изкарам, но избягвам да ги ползвам, освен през нощта.

Здравейте.Проблема ми е,че последно ми дойде края да декември и от тогава не ми е идвало,а съм сигурна че не съм бременна.Някой може ли да ми каже на какво може да се дължи?Мерси предварително

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от doll1
    Здравейте.Проблема ми е,че последно ми дойде края да декември и от тогава не ми е идвало,а съм сигурна че не съм бременна.Някой може ли да ми каже на какво може да се дължи?Мерси предварително
    еми тва са 3 месеца.ако ти идва от по-малко от 2 години всичко е наред но ако не изобщо не е нормално и ще ходиш на гинеколог!

Имам малко проблемче. Имам цикъл от вече малко повече от 1 година.
    Последните месеци (откакто започнах училище) беше напълно редовен (през 28 дни). Проблемът е, че последно ми дойде на 8 февруари, а минаха повечко дни. Притеснявам се за това. Каква е причината за това?

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от eli7yyy
    Имам малко проблемче. Имам цикъл от вече малко повече от 1 година.
    Последните месеци (откакто започнах училище) беше напълно редовен (през 28 дни). Проблемът е, че последно ми дойде на 8 февруари, а минаха повечко дни. Притеснявам се за това. Каква е причината за това?
    Спокойно всичко е наред нямаш причина да се притеснавяш

Град
    On the top of the world
    На 17 години съм и преди година ходих на гинеколког, но ме гледа само на видеозон. Цикълът ми беше много нередовен - 3-4 месеца прескочи, а е от 3 години. Та ме прати в детско юношеския кабинет, тъй като няма право да ме преглежда ако съм под 18 или не съм водила полов живот. Но не стана там тъй като имаше много хора и нямаше шанс да мина този ден. Но като се прибрах пък ми дойде и от тогава през месец (не знам дали от нерви или ...). Сега реших, че трябва да ходя, но не искам там, защото беше пълна мизерия в този детско-юношески кабинет и все едно си в касапница, а лекарят не може да ме прегледа поради гореспоменатите причини (а кабинета му е супер).
    Та въпроса ми е - за тези които са под 18 или не са правили секс дали са ги преглеждали на магарето или само на видеозон, защото мои приятелки са си били на истински преглед, а са под 18 и не са правили секс.

Мерси предварително.

''
    Интервалът се изчислява като се броят дните от първия ден на едната менструация до първия ден на следващата. Нормалният цикъл е от 28 дни, в които влизат и идните от менструацията.''
    На мен ми е на 28-29 дни и днес ми е 29тия и още не ми е дошло... Ам може да не ми идва от притенението, защото на 1вия или 2рия ден след като миналия месец ми свърши с приятеля ми правихме разни неща и после той свърши и имаше малко сперма по пръста и около 30 секунди му беше в кислородна среда (тоест в стаята),а през тва време продължи да ме задоволява с пръсти и после си мушна пръста (беше забравил,че има още сперма и... така) Мн се притесних даже пусках и тема но всички,които отговориха и не се гавреха казаха,че не съм бременна и да съм си спокойна ама нз... Оф мн се притеснявам...

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    .Цикъла ми преди време беше 2-3месеца кафяв и ходих и на лекар, но нищо не откриха.И стана червен и то той като си се оправи и не отидах на лекар, защото и гинеколожката ми каза като се оправи, че няма смисъл да ходя пак.Но
    забелязах, че менструацията си ми е червена, но е една гъста и с малки съсиреци в нея.И друг път ми се е случвало това и искам да попитам на какво се дължи.И ми е млако по обилна менструацията и тази сутрин дажее толкова много изтече в тоалетната и някво гъсто направо ми се доповръща А и забравих да кажа на 16 съм и имам цикъл от 1 година и 9 месеца, и вчера ме боля корема докато бях в цикъл-1ви ден.А до сега не ми се беше случало да ме боли.

Ами като получи момиче менструация се отделят и разне частички от яйцеклетката от самия изминал път и е нормално да има и някакви съсиречета и да не е само чиста кръв (Някъде го бях чела )

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от roufl
    На 17 години съм и преди година ходих на гинеколког, но ме гледа само на видеозон. Цикълът ми беше много нередовен - 3-4 месеца прескочи, а е от 3 години. Та ме прати в детско юношеския кабинет, тъй като няма право да ме преглежда ако съм под 18 или не съм водила полов живот. Но не стана там тъй като имаше много хора и нямаше шанс да мина този ден. Но като се прибрах пък ми дойде и от тогава през месец (не знам дали от нерви или ...). Сега реших, че трябва да ходя, но не искам там, защото беше пълна мизерия в този детско-юношески кабинет и все едно си в касапница, а лекарят не може да ме прегледа поради гореспоменатите причини (а кабинета му е супер).
    Та въпроса ми е - за тези които са под 18 или не са правили секс дали са ги преглеждали на магарето или само на видеозон, защото мои приятелки са си били на истински преглед, а са под 18 и не са правили секс.

Мерси предварително.
    Не би трявало да те качват на магарето, при положение, че не си водила полов живот. Проблемът ти е най- вероятно хормонален и ще се оправи с хапчета. Не се притеснявай за прегледа- наистина не мисля, че ще те качат- няма какво да търсят там- нито са бактерии, нито нищо.

Искам да попитам дали е нормално първо да ми потече малко кафяво и после да спре. Вече 4 часа нищо повече не ми е текло (всъщност миналия път една вечер изобщо не ми беше текло и аз си помислих че е сваршило а после се оклепах). На 13 съм и миналия месец ми дойде за пръв път

Днес пак ми тече ама съвсем малко 2-3 капчици кафява течност точно както миналия път в началото на менструацията, но тогава тече в продължение на по-малко време и след това си стана нормално червено. Мерси предварително!

девойко,щом ти е от скоро МОЖЕ БИ е нормално.по-добре потай мама

Цитирай Първоначално написано от flower123
    девойко,щом ти е от скоро МОЖЕ БИ е нормално.по-добре потай мама
    Мерси за отговора, ще я питам. Дано да е така кaкто ти казваш

Мега фен
    Град
    София
    До 16 години казват, че е нормално

Град
    MaIna CiTy
    Така искам да попитам (може да има вече подобен на моя проблем който да е обяснен в темата но нямам време да прегледам)правих секс за 1ви път сега в началото на март.Последния три път беше преди три дни.Всичко си беше наред и през трите пъти, използвахме презерватив и въпреки че беше с него приятеля ми не свърши нито един път в мен, а и никога не ни се е късал кондома.Както и да е, въпроса ми е нормално ли е цикълът ми да закъснее след първия полов акт, и има ли място за притеснения ако не дойде навреме?В момента дори има и някои предменструални синдроми като 4увствителност в областта на гърдите и понаболяване в кръста и яйчниците от време на време. Според мен гаф няма как да е станал.
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Разбира се че е нормално да ти закъснее след първия полов акт, все пак нещо съвсем ново се случва с тялото ти, няма място за притеснение.

Град
    MaIna CiTy
    Мерси много за отговора, дойде ми вече
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Град
    гр.Първомай кв.Дебър ул.Босилик 113
    Аз имах два проблема: през Март, защото не ми дойде. притесних се. казах на мама, но тя ме успокои като каза, че понеже това ми е първата година, ако и през Април нямам тогава ще ходим на доктор. но слава Богу - през Април имах.
    през Юни ми идва два пъти. не знам защо
    ТаНя

^тъй като ти е за първа година още не се е регулирал затова е станало така
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Г.Оряховица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми