- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Всичко сие напълно нормално-в началото цикъла е нормално да е нередовен и да е ту силен ту слаб ту нормалне.След време ще стане един и същ, иначе това за шоколада и аз съм го чувала но нз дали е вярно.Първоначално написано от ShadowsPrincess
Това за шоколада,мисля че е индивидуално.И на мен ми се беше случвлао да ми тече доста силно пък не ядях шоколад.Принципно не съм му голяма убожателка.А иначе ти си все още на 14 и е нормално както каза foreverr да не ти е редовен.След време ще се оправи,въпреки че и на майка ми си спомням,че понякога й се променяше(при смяната на сезоните..)Първоначално написано от ShadowsPrincess
цикълът ми и този път е 8 дниза 3 път ми идва.на места четох че е нормално да е до 7 дни а при мен са 8
![]()
Абе какво се притесняваш-казват че по принцип е до 7 дни, но при някои жени може да е и 8-9!При мене също понякога е по 8!Първоначално написано от evalongoriq
мерси спокойна съмаз за този цикъл изхабих 36 превръзки
![]()
36 превръзки вика![]()
Да не си ги брояла![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
еми аз си взимам двойни пакети на оулейз супер те са 16 в пакет аз изхабих 2 стават 32 и още 4 от единичен
Първоначално написано от evalongoriq
И аз в началото хабих по 40 даже, защото ги сменях по често и ги сменях като не бяха пълни, защото в началото си мислех, че са за смяна.Но сега изкарвам с по 10-12 превръзки на цикъл.Като не броя на края, че използвам ежедневки/тях не ги броя/
еми при мен за час или час и половина превръзката ми цялата беше омазана цялата
и за тва се наложи често да ги сменям и изхабих толкоз много
другите пъти май не ми беше толкова силно.възможно ли е като не ми е идвало 3 месеца и половина този път да е текло повечко
![]()
Да на мен еедин път не ми беше идвало 2 месеца и после бях като заклана-течеше прекалено силноПървоначално написано от evalongoriq
![]()
дамм тече с тройна силакато седях по 1-2 часа на компа и после като стана почва да тече направо.....
![]()
Ако на някой може да му е полезно да ви кажа,че ходех на гинеколог и той ми каза,че след като съм полово активна а и сега е този момент,че от момиче ставам жена и на тази възраст е нормално да ми е нередовин цикъла.
Дам знам и на мене са ми го казвали, та дори и да не си половоактивна пак е нормално да е нередовен цикъла!Първоначално написано от bebety007
да но когато си половоактивна и ти спира сърцето като за пореден път ти закъснее
преди цикъл има разни течения а след цикъл нормално ли е да има?
И от мен едно ЕВАЛА!![]()
имам притеснение.последно ми дойде на 17 януари.вчера февруари пак ми дойде минали са само 20 дена.но проблема е че е адски слабо.то почти нищо няма само кафяво и то съвсеееееееемм малко!
изпуснала съм да кажа вчера 5 февруари![]()
Здравейте искам съвет. Една моя фр (тя е на 15) от 14.01 казва, че не спира да й тече а днес сме 7ми февруари. Миналата седмица много я болеше корема. Тя каза ест на майка си, но майка й казала, че нямало нищо тревожно и не иска да я води на лекар. аз мн се притесних, тя също и решихме да пуснем тема тук с въпроса може ли да има киста и тя да се е пукнала?? И съответно какво се прави?
Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!
веднага да отива на лекар.със сигурност има проблем.не е нормално толкова време да е в цикъл.никой неможе да каже какво точно и има но трябва да посети лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
Не трябва да се притесняваш! Една моя приятелка съшо беше така но сега си е с доооста голям размер на сутиенаПървоначално написано от divi4ka
![]()
ne bih se podpisala na tova koeto pi6e po-gore
На мен ми доиде за пръв път преди 20 дена. Оттогава имам страшен апетит. Ама наистина ям МНОГО. Под МНОГО имам предвид 3 парчета пица 2 чинии спагети 500 грама фурнети 3 чинии пиле с ориз 2 чаши мляко и около 8 вафли на ден.Искам да попитам това нормално ли е. Защото ако нямя връзка с цикъла и "подрастването" аз съвсем ще се освиня.![]()
Еми да, и аз й казвам, че трябва да иде на лекар, ама майка й казала, че нямало от какво да се тревожи, а то според мен има. Стреснах се понеже миналата година една друга фр я оперираха от киста а тя беше на 14... сега не знаем какво да правим...Първоначално написано от evalongoriq
Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!