.
Отговор в тема
Страница 24 от 65 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1617
    Град
    На стадиона за бягане.
    Аз съм момиче на 16 и се занимавам много сериозно, усилено и интензивно със спорт от близо 2 години и още нямам менструация и приятелите ми казват, че трябва да отида на гинеколог, но аз мисля че е раничко още или ..?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Аз съм момиче на 16 и се занимавам много сериозно, усилено и интензивно със спорт от близо 2 години и още нямам менструация и приятелите ми казват, че трябва да отида на гинеколог, но аз мисля че е раничко още или ..?
    на момичетата които се занимават интензивно със спорт като теб е нормално да им идва доста по-късно
    но се консултирай с гинеколог-нищо няма да изгубиш . .
    а и щом си на 16 вече скоро трябва да ти дойде : )

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Ми мацка не ми се вижда нормано да не ти е дошло, тъй като виждам, че имаш цици и си се развила и би трябвало да ти е дошло, за това по добре иди на гинеколог.Успех

Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    искам да попитам нещо почти на 14години съм(ставам след 1 месец) имам цикъл от 2 месеца,но все оше нямам никакви гърди,ама ви казвам плоска съм като дъска имам там 2 стърчащи пъпки и толкова!това нормално ли е? и скоро ще ми пораснат ли?
    da ti kaja 4e tova ne e mn normalno za6toto az sam 6 klas az sam v baletno daskalo kadeto durjat da sme slabi i da ti kaja az sam slaba i mam gurdi vsi4ki ot moq klas tejim okolo 30 kg i imame gurdi strana rabota za teb
    i love you

Цитирай Първоначално написано от puhin4o
    отново нямам нищо на превръзката,но преди малко бях до тоалетната и се избърсах пак имах нещо розово .сега се сетих че след кафявото петно през май след около две седмици имах розово на салфетката.така значи общо имах три розови петна и едно кафяво.питах майка и пак ви казвам,че и тя не е сигурна дали ми е дошло.моляви пишете.

Може да НЕ ти е дошло, ами да е нещо друго..ддз..отиди на лекар.Нищо не губиш

Здравейте, почти на 14 години съм и искам и аз да споделя моя проблем. Цикълът ми е дошъл преди 1 година и попринцип идва редовно,но този месец ми закъснява вече с 5-6 дена. Много се притеснявам и се чудя дали това не е свързано и с допълнителния стрес. Когато трябваше да ми дойде наистина направо не бях на себе си, защото вкъщи ставаха грандиозни скандали.. и се питам дали няма и нещо общо с това?! Моля ви кажете дали е нормално и какво да направя..има ли основание толкова да се притеснявам

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от thesadgirl95
    Здравейте, почти на 14 години съм и искам и аз да споделя моя проблем. Цикълът ми е дошъл преди 1 година и попринцип идва редовно,но този месец ми закъснява вече с 5-6 дена. Много се притеснявам и се чудя дали това не е свързано и с допълнителния стрес. Когато трябваше да ми дойде наистина направо не бях на себе си, защото вкъщи ставаха грандиозни скандали.. и се питам дали няма и нещо общо с това?! Моля ви кажете дали е нормално и какво да направя..има ли основание толкова да се притеснявам
    Спокойно няма нужда от притиснение. Първите 1-2 години е нередовен на повечето момичета. Но според мен не това е причината, а както ти сама каза че си била стресирана и си се притеснявала. Често се случва от стрес да ти закъснее. На мен заради притеснението от изпитите за кандидатстване ми закъснява почти седмица, а попринцип ми е горе-долу точен. Така че спри да се чудиш дали е нормално и да се притесняваш До няколко дена трябва да ти дойде.

Закаснява ми вече с 2 дни..това проблем ли е?

много се изумяваш. не може всеки месец да ти идва на една и съща дата,точно в ееди-колко си часа и еди-колко си минути и секунди. 4-5 дена са си напълно нормално отклонение,не се притеснявай толкова.
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Град
    Stara Zagora
    Искам да питам понеже съм на 14 години и все още не ми е дошло и нз какво да правя достатъчно развитам съм и имам бяло течение от доста време ако може някой да помогне плс!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Много полезна тема.Браво! :P
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ам 1 бързо въпросче Значи приятелката ми беше девствена , бяхме на екскурзия и предните 2 дена я поболяваше корема ... Все пак по цял ден пътувахме , но нищо кой знае какво. Та направихме го вечерта , понеделник беше. Болеше я , имаше малко кръв ... Нормалното Та в сряда и дойде ... 10 дена по-рано Та да попитам , да не съм направил нещо , да се е притрила ли не знам , някаква болест

А и да допълня , до сега е нямала проблеми с цикъла, може малко да позакъснее , но нормалното и не я е боляло никога корема , главата и т.н. когато и идва

..

Имам въпрос,който сигурно е задаван но поради многото коментари не ми се чете всичко и реших да го напиша пак...
    Значи проблема е следния..На 4ти Август заминавам на море,но се очертава на 3ти да ми дойде цикъла,а на мен 2рият ден което е денят на тръгването ми е адски ама адски силно и при дългия път- с РЕЙС (защото съм записана с лагер) няма да мога да се сменявам през 3 часа дори да съм с тампон.Пък и е кофти началото на морето когато всички са във водата аз да съм неразположена и затова ще попитам- Има ли вариант да пия някакви витамини или нещо друго с което да го предизвикам 1 седмица по-рано някъде за да ми свърши до морето...
    Moito si e moe...chujdoto obsht0

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от malka_lisanka
    Имам въпрос,който сигурно е задаван но поради многото коментари не ми се чете всичко и реших да го напиша пак...
    Значи проблема е следния..На 4ти Август заминавам на море,но се очертава на 3ти да ми дойде цикъла,а на мен 2рият ден което е денят на тръгването ми е адски ама адски силно и при дългия път- с РЕЙС (защото съм записана с лагер) няма да мога да се сменявам през 3 часа дори да съм с тампон.Пък и е кофти началото на морето когато всички са във водата аз да съм неразположена и затова ще попитам- Има ли вариант да пия някакви витамини или нещо друго с което да го предизвикам 1 седмица по-рано някъде за да ми свърши до морето...

Искам да питам нещо подобно. Имам цикъл вече 6 месеца а 7мия ми съвпада с морето ама тая година ще съм с фр-та на морето и се чудя дали е безопасно да ползвам тампонки???Всм както прочетох е добре първата година на превръзки и се чудех.. Да не напраа някой гаф .. ПЪУЪСЪ хелп!

Цитирай Първоначално написано от ufchicaa

Искам да питам нещо подобно. Имам цикъл вече 6 месеца а 7мия ми съвпада с морето ама тая година ще съм с фр-та на морето и се чудя дали е безопасно да ползвам тампонки???Всм както прочетох е добре първата година на превръзки и се чудех.. Да не напраа някой гаф .. ПЪУЪСЪ хелп!
    Първо искам да те опитам..На колко години си? Защото аз имам цикъл от около 4 години,но съм си слагала 1-2 пъти тампон за малко в началото на цикъла ми- Не е имало никакви проблеми,но беше адска болка,но това може да е от това,че тогава бях малка и си бях взела прекалено голями тампони с надеждата,че са по-ефикасни Все пак мисля,че не е много полезно на морето да си с тампон,защото можеш да предизвикаш някакъв вид инфекция от басейни и т.н. Единствения вариянт е да сменяш тампона при всяко излизаме от водата,но това не е много удобно,нито сигурно

Та по моята тема някой може ли да ми помогне все пак ?
    Moito si e moe...chujdoto obsht0

Цитирай Първоначално написано от ufchicaa

Първо искам да те опитам..На колко години си? Защото аз имам цикъл от около 4 години,но съм си слагала 1-2 пъти тампон за малко в началото на цикъла ми- Не е имало никакви проблеми,но беше адска болка,но това може да е от това,че тогава бях малка и си бях взела прекалено голями тампони с надеждата,че са по-ефикасни Все пак мисля,че не е много полезно на морето да си с тампон,защото можеш да предизвикаш някакъв вид инфекция от басейни и т.н. Единствения вариянт е да сменяш тампона при всяко излизаме от водата,но това не е много удобно,нито сигурно

Та по моята тема някой може ли да ми помогне все пак ?
    на 13 съм.. и мерси за отговора

може ли да ми кажете в кой дни не можеше да се забременее. точно след като ти свърши ли ?

Цитирай Първоначално написано от karkadeussss
    може ли да ми кажете в кой дни не можеше да се забременее. точно след като ти свърши ли ?

моля отговорете

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ам незнам колко време след бялото течение се появява или след окосмяването по интимните места, има ли нещо общо с разтежа на гърдите смисул дали растат преди нея или след това, чела съм някфи неща дето бише еди кфо си ставало течението преди като доиде на др място пише друго и така... еми ако има нещо някфо болки преди да се появи или по време и така мерси
    Колко време след бялото течение ще ти дойде-това е съвсем относително.При мен например дойде чак една година след тов.Може и по-скоро.Но ще раэбереш,эащото постепенно то ще премине в кафява течност.
    Окосмяването няма нищо общо.Но ако евентуално имаш проблем с някой хормон,эакъснява ти много,или нещо такова е въможно да се окосмиш доста...но эатова има доктори.
    Эа раэтежа на гърдите не энам,но мислая,че и те нямат нищо общо.Все пак эа информация-при мен иэраснаха след като ми дойде.. Но пък при някои момичета преди да им дойде /не само първият път/ ги наболяват эърната на гърдите.
    А эа болките-да,има ги,но те се появяват непосредствено преди да ти дойде.Например една седмица преди това ,мое да те эаболи кръста ири бъбреците.Също така энак е и ряэката,преряэваша болка в яичниците.
    Също така да речем може да ти иэлеэя някоя и друга пъпка
    Абе усеща си се.
    Между другото ти на колко си ?
    ЗДРАСТИ!Ти каза,че след като ти е дошло са ти пораснали гърдите!Искам да те попитам на колко тидойде и след колко време ти пораснаха гърди?Мерси предварително
    Дойде ми на 13 май ,а гърдите ми пораснаха чак ваканцията след 7 клас,което май ще рече на 14
    Mejdodrugoto i pri men stana taka.Kato bqh na 13 (kogato mi doide) imah malki gardi,no ne bqh ploska.I kogato stanah osmi klas be6e edin buen raztej i sega sam si mn dovolna

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Браво =D> -много полезна тема!Та искам да попитам нещо-нали там пише, че в началото цикъла може да не е регулиран(при1/3 от момичетата), но коко най-много е нормално да закъснява?
    В началото може не само да ти эакъснява,а дори и да ти прескочи някой месец.Това е нормално.Първата година ще има раэни нередности,но след това ще се оправиш.И все пак ,когато ти дойде ,по-добре посети гинеколог,эа да си напълно спокойна,щото може да имаш куп хормониални проблеми,эа които не подоэираш.
    na men ve4e 2 meseca ne mi idva da hodq li na ginekolog kato se ima na predvid 4e 1viq mi put be6e mn silen

Първо-аз съм на 13 и за първи път ми дойде тази година на 20 юни.За втори път ми дойде на 16 юли. На 18 ще ходим на басейн и не знам какво да правя Най-гадното е,че още не съм казала на майка ми,защото ме е срам Не знам как да й го кажа,ако може малко помощ

много съм притеснена,моля ви да ми кажете дали е нормално..скоро правих секс за пръв път ,тече ми кръв след това около 4 дена и сега ми закъснява с 11-ти ден, правих си тест и е отрицателен,нормално ли е тва закъснение след първия път

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от sashacherry
    Първо-аз съм на 13 и за първи път ми дойде тази година на 20 юни.За втори път ми дойде на 16 юли. На 18 ще ходим на басейн и не знам какво да правя Най-гадното е,че още не съм казала на майка ми,защото ме е срам Не знам как да й го кажа,ако може малко помощ
    От какво те е срам? Това е нещо толкова естествено и нормално. Кажи й, може да ти помага с някой друг съвет. Просто отиди и кажи "Знаеш ли какво стана? Дойде ми." Не е толкова трудно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Искам да попитам на някой случвало ли се е да му продължи с месеци всекидневно. Защото пия хапчето но незнам дали е нещо сериозно. Ходих при доктор но каза че не е нещо сериозно. Вече продължава почти месец но хапчетат не са свършили още. И на някой случвало ли му се подобно нещо и колко е продължило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си