.
Отговор в тема
Страница 25 от 65 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1617
    Здравейте!!!Аз съм на 12 и скоро ми дойде.Аз тренирам плуване и да ви питам дали ще ми стане нещо ако тренирам докато съм в цикъл?Ако може с каква превръзка трябва да съм?

Благодаря предварително!!! :)

Цитирай Първоначално написано от Smileyyyy
    Здравейте!!!Аз съм на 12 и скоро ми дойде.Аз тренирам плуване и да ви питам дали ще ми стане нещо ако тренирам докато съм в цикъл?Ако може с каква превръзка трябва да съм?

Благодаря предварително!!!
    Не може с превръзка. Трябва ти тампон. Аз не ходя когато съм неразположена и до сега не съм си слагала нз кво е

на ммен този месец ми беше доста по-малко количество от предишните месеции ( имам цикъл от почти една година) направо много се притеснявам .. кажете дали е нормаллно .. моля ви ..!

нормално е spox

здравейте!аз съм на 17 и този месец ми доиде за 2-ри път,пия контрацептиви възможно ли е да се получава това от хапчетата??

много добра тема

охх момичета .. на 15 год. съм и вече от 3 год и няколко месеца си имам цикъл ,не водя полов живот ..но този месец трябваше да ми дойде на 28 юли а още не ми е дошло та се чудя от какво може да е и дали да не отида на лекар ..някое момиче може ли да ми разясни по подробно за прегледа в какво се състои и т.н МС предварително

Повече от фен
    Здравейте.
    Чудя се от какво може цикълът да стане нередовен.Перманентно нередовен.Да кажем,че вече от една година e така - пропуснал ме е вече веднъж-дваж.
    Нямам никакви промени в общественият и социалният си статус,за последната година съм пътувала два или три пъти и то за по ден-два.
    Идеи?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Хубава темичка !
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Здравейте.
    Чудя се от какво може цикълът да стане нередовен.Перманентно нередовен.Да кажем,че вече от една година e така - пропуснал ме е вече веднъж-дваж.
    Нямам никакви промени в общественият и социалният си статус,за последната година съм пътувала два или три пъти и то за по ден-два.
    Идеи?
    Ако си се притеснила за нещо например... Мисля ,че това също влияе .
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

здравейте преди няколко месеца ми дойде и се 4удя какво правят гинеколозите някой казват 4е ти бъркат ам от долу други 4е само те пригляждат моля ви бъдете изскрени моляяяя
    Може да съм сладка може да не съм ,но може да ме имаш само на сън!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ето и нещо повече эа момичетта с болеэнена менструация.

Болезнена менструация
    Болезнената менсруация /дизменорея/ е състояние, което е израз на заболяване в половата система или се среща самостоятелно. Възпалителните процеси в малкия таз у жената обикновено се съпътствуват с болезнена менструация. Особено силни са болките при сраствания на матката или по пътя на отока на кръвта. Ендометриозата също се съпътствува със силно болезнена менструация.
    Други причини за дизменорея са туморите и промени в нормалните параметри /големина, форма/ на матката. Болезнената менструация се среща и самостоятелно. В такива случаи тя се означава ката есенциална дизменорея. Най-често тя се среща сред жени с лабилна психика. Приема се, че условията на живот и прекараните заболявания в детската възраст и пубертета също могат да причинят болезнена дизменорея.
    Болките са локализирани в долната част на корема. Те са силни, режещи и се съпровождат с отпадналост, раздразнителност, изпотяване. За разграничаване на двете форми се прилагат инструментален оглед на матката и околните органи, рентгеново изследване и изследване на клетъчния състав на маточната и околната лигавица.
    Лечението се състои в прилагане на спазмолитични средства /бусколизин, спазмалгон, но-шпа и други/, обезболяващи средства, физиотерапевтични и общоукрепващи процедури. В случаите, при които дизменореята е последица на друго заболяване се пристъпва към неговото лечение.
    имам такъв проблем адски болезнен цикъл .няма оправия вече 4 години
    love is gone!

Здравейте!Много полезна тема!
    Искам да попитам на 26 юли ми дойде за 1ви път и продължи 6-7 дена.трябваше да ми дойде преди около 5 дена но не ми дойде!Има ли за какво да се тревожа?Майка ми ми вика че е нормално но не мога да се успокоя!

здравейте на 13г.сам на мен вече ми е идвало 2 години,но ме прескача всеки месец примерно ако миналия месец ми е дошло то този няма да ми дойде.Всички ми казват че е нормално,защото ми е дошло,когато съм била мн малка и ще се регулира много скоро

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    не те знам мен ми дойде на 19 Януари тази година и бях на 12 .. мисля ,че е нормално, а сега съм на 13 .. понеже нали съм родена на 27 Февруари,но да се каже ,че съм била на 13 айде.. според мен това е нормално и на мен само първите 2 пъти ми бяха малко странни щото при първия си мислех... преди това нали.. ее кога ли ще ми дойде .. да не би да ми се появят някъкви проблеми .. ала бала и нали същия ден бях супер болна и зе та ми дойде иначе сега си ми е добре .. идва ми почти много точно може да има разминаване малко ,но е добре.. все пак знам кога горе долу да го очаквам .. даже го оцелвам
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от sweeetyyy
    здравейте на 13г.сам на мен вече ми е идвало 2 години,но ме прескача всеки месец примерно ако миналия месец ми е дошло то този няма да ми дойде.Всички ми казват че е нормално,защото ми е дошло,когато съм била мн малка и ще се регулира много скоро
    при мен така ми беше само в първите 4-5 месеца после не ми е прескачало, но според мен скоро ще започне редовно да ти идва

Здравейте аз съм на 12г. и още не ми е дошло. Искам да ви питам какво става с тялото преди първата менструация?

Здравейте, на 19 години съм и този месец имам проблем с цикъла. Предните няколко месеца ми идваше очудващо редовно, предвид възрастта ми, но този месец ми закъснява вече 5 дни! Направих си тест, беше отрицателен. Обикновено имам доста болезнен цикъл и винаги симптомите за идването му са ясно изразени, а именно болки в корема, понякога кръста, подуване на гърдите, апетит. Този път само апетита е налице, а дори може и да не е това причината за неговото появаване. За сметка на това имам друг симптом, доста често оринирам и то по голямо количество. Четох за ПМС, имам някои от симптомите, но доколкото разбрах той е рядък при момичета на моята възраст.Изпитвам силна тревога от случващото се с мен, това психически още повече ме натоварва и незнам какво да правя. Лошото е, че в момента е събота, а на генеколог мога да ида чак понеделник, дотогава просто ще си скъсам нервите от притеснение. Ако някой може да ми помогне по въпроса ще съм му много благодарна.

Голям фен Аватара на stelit0
    Това е съвсем нормално не може да изискваш от организма ти д бъде швейцарски часовник.А и зависи от колко време имаш цикал до 3 гпдини е нормално да ти подранява или закаснява.Успокой се.

Менструация - в очакване

Здравейте и от мен!Аз съм почти на 13 на 23 септември ще ги навърша и съм в очакване да ми дойде но малко ме е страх честно да ви кажа.Само си мисля колко много ще ме боли и голям куп други такива неща А също имам и друг проблем имам бяло течение и от няколко дена използвам ежедневни превръзки за бяло течение но ме посъветваха че така няма да се излекувам.Майка ми ми каза едно единствено нещо вечер и ако искам сутрин да измивам много добре и старателно външните ми полови органи със гореща вода колкото мога да търпя и във водата да слагам по две - три капки йод.Снощи така се измих като мама ми помогна и тази сутрин като че ли нямах толкова много бяло вещество по бикините ми,но не съм сигурна дали така ще се излекувам и много ме е страх.Моля,помогнете!

Град
    някъде там...

Re: Менструация - в очакване

Цитирай Първоначално написано от mai4ityyy96
    Здравейте и от мен!Аз съм почти на 13 на 23 септември ще ги навърша и съм в очакване да ми дойде но малко ме е страх честно да ви кажа.Само си мисля колко много ще ме боли и голям куп други такива неща А също имам и друг проблем имам бяло течение и от няколко дена използвам ежедневни превръзки за бяло течение но ме посъветваха че така няма да се излекувам.Майка ми ми каза едно единствено нещо вечер и ако искам сутрин да измивам много добре и старателно външните ми полови органи със гореща вода колкото мога да търпя и във водата да слагам по две - три капки йод.Снощи така се измих като мама ми помогна и тази сутрин като че ли нямах толкова много бяло вещество по бикините ми,но не съм сигурна дали така ще се излекувам и много ме е страх.Моля,помогнете!
    кой ти каза, че боли много зависи от човека

Re: Менструация - в очакване

Цитирай Първоначално написано от mai4ityyy96
    Споко.За бялото течение е нормално , не никаква болест и не нужно да го лекуваш, хубаво е да си миеш 1,2 на ден и може да си вземеш някакъв интимен гел.То се появява 1,2 години преди да ти дойде за първи път менструацията.Прочети тази тема, ако имаш още въпроси http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=224757
    За болката не е за умиране , но има.Има хапчета, макар че не ти ги препоръчвам , по-добре стопли мястото на болката .
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

ще използвам темата, за да попитам, имам цикъл от 2 г. и половина и винаги ми е закъснявало с 3/4 дни, понякога и до 10, но сега трябваше да ми дойде на 12 септември, а днес е 29 и не идва, случвало ли се е на някоя от вас толкова голямо закъснение

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    ще използвам темата, за да попитам, имам цикъл от 2 г. и половина и винаги ми е закъснявало с 3/4 дни, понякога и до 10, но сега трябваше да ми дойде на 12 септември, а днес е 29 и не идва, случвало ли се е на някоя от вас толкова голямо закъснение
    Естествено,че се е случвало на много хора!И какво те эасяга това?Ще се успокоиш ли,ако ти кажа например,че моя или на съседката ми отгоре и эакъснява с по 20 дни ? Надявам се отговорът ти е НЕ.
    Отиди на гинеколог и се прегледай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си