- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Здравейте!!!Аз съм на 12 и скоро ми дойде.Аз тренирам плуване и да ви питам дали ще ми стане нещо ако тренирам докато съм в цикъл?Ако може с каква превръзка трябва да съм?
Благодаря предварително!!! :)
Не може с превръзка. Трябва ти тампон. Аз не ходя когато съм неразположена и до сега не съм си слагала нз кво еПървоначално написано от Smileyyyy
на ммен този месец ми беше доста по-малко количество от предишните месеции ( имам цикъл от почти една година) направо много се притеснявам .. кажете дали е нормаллно .. моля ви ..!![]()
![]()
![]()
здравейте!аз съм на 17 и този месец ми доиде за 2-ри път,пия контрацептиви възможно ли е да се получава това от хапчетата??![]()
много добра тема
Много полезна тема....![]()
охх момичета .. на 15 год. съм и вече от 3 год и няколко месеца си имам цикъл ,не водя полов живот ..но този месец трябваше да ми дойде на 28 юли а още не ми е дошлота се чудя от какво може да е и дали да не отида на лекар ..някое момиче може ли да ми разясни по подробно за прегледа в какво се състои и т.н МС предварително
![]()
Здравейте.
Чудя се от какво може цикълът да стане нередовен.Перманентно нередовен.Да кажем,че вече от една година e така - пропуснал ме е вече веднъж-дваж.
Нямам никакви промени в общественият и социалният си статус,за последната година съм пътувала два или три пъти и то за по ден-два.
Идеи?
Ако си се притеснила за нещо например...Първоначално написано от fifinkathefreak
Мисля ,че това също влияе
.
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
здравейте преди няколко месеца ми дойде и се 4удя какво правят гинеколозите някой казват 4е ти бъркат ам от долу други 4е само те пригляждат моля ви бъдете изскрени моляяяя
Може да съм сладка може да не съм ,но може да ме имаш само на сън!
имам такъв проблем адски болезнен цикъл .няма оправия вече 4 годиниПървоначално написано от Presley
love is gone!
Здравейте!Много полезна тема!
Искам да попитам на 26 юли ми дойде за 1ви път и продължи 6-7 дена.трябваше да ми дойде преди около 5 дена но не ми дойде!Има ли за какво да се тревожа?Майка ми ми вика че е нормално но не мога да се успокоя!
здравейте на 13г.сам на мен вече ми е идвало 2 години,но ме прескача всеки месец примерно ако миналия месец ми е дошло то този няма да ми дойде.Всички ми казват че е нормално,защото ми е дошло,когато съм била мн малка и ще се регулира много скоро
не те знам мен ми дойде на 19 Януари тази година и бях на 12 .. мисля ,че е нормално, а сега съм на 13 .. понеже нали съм родена на 27 Февруари,но да се каже ,че съм била на 13 айде.. според мен това е нормално и на мен само първите 2 пъти ми бяха малко странни щото при първия си мислех... преди това нали.. ее кога ли ще ми дойде .. да не би да ми се появят някъкви проблеми .. ала бала и нали същия ден бях супер болна и зе та ми дойдеиначе сега си ми е добре .. идва ми почти много точно може да има разминаване малко ,но е добре.. все пак знам кога горе долу да го очаквам .. даже го оцелвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
при мен така ми беше само в първите 4-5 месеца после не ми е прескачало, но според мен скоро ще започне редовно да ти идваПървоначално написано от sweeetyyy
![]()
![]()
Здравейте аз съм на 12г. и още не ми е дошло. Искам да ви питам какво става с тялото преди първата менструация?
Здравейте, на 19 години съм и този месец имам проблем с цикъла. Предните няколко месеца ми идваше очудващо редовно, предвид възрастта ми, но този месец ми закъснява вече 5 дни! Направих си тест, беше отрицателен. Обикновено имам доста болезнен цикъл и винаги симптомите за идването му са ясно изразени, а именно болки в корема, понякога кръста, подуване на гърдите, апетит. Този път само апетита е налице, а дори може и да не е това причината за неговото появаване. За сметка на това имам друг симптом, доста често оринирам и то по голямо количество. Четох за ПМС, имам някои от симптомите, но доколкото разбрах той е рядък при момичета на моята възраст.Изпитвам силна тревога от случващото се с мен, това психически още повече ме натоварва и незнам какво да правя. Лошото е, че в момента е събота, а на генеколог мога да ида чак понеделник, дотогава просто ще си скъсам нервите от притеснение. Ако някой може да ми помогне по въпроса ще съм му много благодарна.
Това е съвсем нормално не може да изискваш от организма ти д бъде швейцарски часовник.А и зависи от колко време имаш цикал до 3 гпдини е нормално да ти подранява или закаснява.Успокой се.
Здравейте и от мен!Аз съм почти на 13 на 23 септември ще ги навърша и съм в очакване да ми дойде но малко ме е страх честно да ви кажа.Само си мисля колко много ще ме боли и голям куп други такива неща![]()
А също имам и друг проблем имам бяло течение и от няколко дена използвам ежедневни превръзки за бяло течение но ме посъветваха че така няма да се излекувам.Майка ми ми каза едно единствено нещо вечер и ако искам сутрин да измивам много добре и старателно външните ми полови органи със гореща вода колкото мога да търпя и във водата да слагам по две - три капки йод.Снощи така се измих като мама ми помогна и тази сутрин като че ли нямах толкова много бяло вещество по бикините ми,но не съм сигурна дали така ще се излекувам и много ме е страх.Моля,помогнете!
![]()
кой ти каза, че боли многоПървоначално написано от mai4ityyy96
зависи от човека
![]()
Споко.За бялото течение е нормално , не никаква болест и не нужно да го лекуваш, хубаво е да си миеш 1,2 на ден и може да си вземеш някакъв интимен гел.То се появява 1,2 години преди да ти дойде за първи път менструацията.Прочети тази тема, ако имаш още въпроси http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=224757Първоначално написано от mai4ityyy96
![]()
За болката не е за умиране , но има.Има хапчета, макар че не ти ги препоръчвам , по-добре стопли мястото на болката .![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
ще използвам темата, за да попитам, имам цикъл от 2 г. и половина и винаги ми е закъснявало с 3/4 дни, понякога и до 10, но сега трябваше да ми дойде на 12 септември, а днес е 29![]()
и не идва, случвало ли се е на някоя от вас толкова голямо закъснение
![]()
Естествено,че се е случвало на много хора!И какво те эасяга това?Ще се успокоиш ли,ако ти кажа например,че моя или на съседката ми отгоре и эакъснява с по 20 дни ? Надявам се отговорът ти е НЕ.Първоначално написано от ri41
Отиди на гинеколог и се прегледай.
[size=7][b][u]fosse cos