- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
не, ако не бях девствена щях да отбележа, вероятно е от смяната на сезоните, а и като цяло от както почнахме училище всичко се промени, ще почакам още няколко дни и ще се обърна към лекарПървоначално написано от Rebirthing
Как са нещата ?Първоначално написано от ri41
[size=7][b][u]fosse cos
не и не, още го нямаПървоначално написано от Presley
![]()
Здравейте!
Видях,че има тема тук и реших,че изобщо не е нужно да правя друго.Все някой ще ми отговори предполагам![]()
Няма да казвам на колко години съм,според мен това няма значение тук.
Имам следния проблем .. За целия месец съм правила секс сигурно 5-6 пъти,не съм ги броила но са някъде толкова..Приятелят ми за всичките 1,5години заедно 1 път не ми е давал причина за притеснение от бременност,че е станало гаф или тем подобни. Винаги сме правили безопасен секс.. Последните 4 месеца,не използваме презервативи понеже един се скъса и се наложи да пия ескапел,а аз го довършвам винаги и той свършва доста далеч от мен
Та тоя месец ми закъснява с цели 5 дена,днес сутринта си направих тест и беше с пълна червена чертичка... Гърдите са ми подути и ме болят много зърната като ги пипна (по принцип винаги е така преди да ми дойде) но ми закъснява с 5 дена и вече взех да се притеснявам сериозно,въпреки че теста показа отрицателен резултат пък и просто той не е го е вадил преди да свърши просто не мога да си обясня да е станал някакъв гаф.. Притесняват ме само 5те дена.. имам си признаци,че ще ми дойде.. гърдите и зърната.. Предполагам на някого му се е свучвало... какво друго да направя,за да се убедя,че нищо ми няма
Благодаря за търпението,надявам се някои да ме разберат как се чувствам
на мен като ми закъснява с 30 дни вече почти, кво да кажа 5 дена са нищо, не си бременна ами просто ти закъснява, вероятно от смяната на сезонитеПървоначално написано от withoutbreaking
всякаква промяна може да се отрази не се притеснявай на мен ми зараснява вече с 10 дена но на мен ми дойде скоро и не се притеснявам така че и ти недей като се притесняваш и още повече го забавяш процеса.![]()
![]()
хора
стига сте се притеснявали ..
заъснява ми .. ала бала . . .
закъснява ви е от тия-излишните притеснения
живейте си живота спокойно![]()
от смяната на сезонитее еПървоначално написано от ri41
![]()
здравийте искам да во попитам нещо..значи преди 2 седмици получих бъбречна криза ходих в пирогов и ми биха инжекция за да ми разширят каналите и да излезе по лесно камъка и вече две седмици пия едно лекарство неоралит се казва но много ми закъснява цикъла възможно ли е да е от лекарството или от инжекцията или е нещо друго.
виж дали в листовката на лекарството ти пише че е възможно да ти закъснее ..Първоначално написано от luda9
ако не пише-обади се на лекуващия си лекар и питай него като естествено му обясниш с колко ти закъснява . .![]()
имам цикъл от 3 години вече,но ми е много нередовен все още-на 2 месеца ми идва по веднъж,даже понякога по рядко и всеки път ми е по 2-3 дни и ми тече по много малко.Не съм ходила на гинеколог,защото мама казва,че е нормално,но аз не съм много сигурна дали е нормално.Някой от вас има ли същия проблем?
всичко е до организъмПървоначално написано от n3ri7ka
на някой 2 дена и им тече малко .. на други 6-7 дена и се проливат реки ...
това че ти е нередовен и ти идва на 2 месеца веднъж обаче не ми се струва нормално .. може просто организъмът да ти е такъв ))
но за всеки случай се прегледай профилактично при гинекологи питай що ти идва толкова рядко . .
успех![]()
Първите месеци закъснява.ЗатоваПървоначално написано от EsiTy1995
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
и аз имам въпрос
попринцип резките темп. промени влияят на цикъла ми , но за този месец не съм съвсем сигурна..
трябваше да ми дойде към 13, а днес е вече 27..![]()
на какво може да се дължи това?
не съм приемала никакви лекарства, единственото , за което се сещам е че спазвах диета известно време..?
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Може да е от диетата, може да е от застудяването..(в събота и сняг се очаква) Не се притеснявай, ще ти дойде ;PПървоначално написано от POLLINA
благодаря ти за утехатаПървоначално написано от mumiikataa
въпреки това смятам да отида на лекар за всеки случаи![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
незнам какво да правя на мене цикъла не ми е идвал вече три месеца последният път като ми дойде беше юни тогава беше много обилен и продължителен и сега незнам какво да правя пила съм и витамини Трябва ли да отида на гинеколог и трябва ли да вземам някакви хормонални лекарства? благодаря ви.
Здравейтиии!Искам да ви питам нещо:тъмната урина знак за скорошно идване на цикъла за първи път ли е или аз си въобразявам?![]()
нов ник - Miichelle
Може да е энак эа проблеми с бъбреците.Първоначално написано от Hiph0pgirl
Ако те притеснява,отиди на доктор по-добре![]()
А червеникав отенак има ли или просто е по-тъмна и мътна ?
Питам эащото моята преди време беше доста мътна и отидох на доктор и се окаэа,че точно с бъбреците имам проблем.
Не точно мътна, но просто с по-тъмен цвятПървоначално написано от MAKEmeFEELgood
нов ник - Miichelle
тц,обезводнила си се-пий повече водаПървоначално написано от Hiph0pgirl
![]()
Цикълът ми е редовен вече година и нещо, като единственото отклонение от тогава беше преди 1-2 месеца, защото бях на място с по-различен климат. Сега ми закъснява с окло 5 дни. Дали пак е от времето? Някой, на който климатът също му се отразява на цъкъла да сподели дали има същия проблем в момента.
Притеснявам се, почнах да си мисля "най-лошото", а май нямам основания. Не знам от какво друго може да е...
Другото, което ми хрумва е пушене - знам че при някои хора и това влияе. Не пуша, ама преди няколко дни с 2ма приятели опънахме 2 наргилета, а за човек с моите килограми и моята издръжливост хич не е малко...
Мерси предварително и се извинявам ако има още 1000 момичета, които са питали същото нещо в тая тема, нямам възможност да прочета всички постове.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Не пиеш достатъчно вода - когато организмът е добре хидратиран, урината е безцветна.Първоначално написано от Glamour92
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~