- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Znaete li ne6to za predizvikvane na cikyla? da ne budat lekarstva! 4uvala sum 4e kanelata go predizvikva? ne znam dali e vqrno. vie dali znaete ne6to? sujalqvam 4e pi6a na latinica, no ne mi raboti bulgarskiq!![]()
Знам много неща дори и съм прбвала един път едно нещо, но само един път съм пробвала и да ти кажа няма смисъл и вайда-само си разваляш хгормоните и си го предизвикваш.Остави си го да си идва когато си му е реда, не е хубаво да се бъркаш и да го предизвикваш!Първоначално написано от IonI1995
Здравейте.Имам цикъл от 1 година и 11 месеца, а още не ми се е нормализирал.В смисъл, че понякога започва да ми е редовен цикъла, и то с месеци, но понякога и ми става един гаден, че чак незнам кога ще дойде.Сега пак ми закъснява с 12 дена, като аз изобщо не се притеснявам, тъй като съм свикнала да ми закъснява, но ми е любопитно нормлано ли е да имам цикъл от почти 2 години и още да не се е нормализирал???В края на миналата година бях на лекар и ми казаха, че е нормално, но вече все пак си имам сикъл от очти 2 години и нз...
нормално е естествено.цикълът се регулира след 2 или ПОВЕЧЕ години може и да ти се регулира след 3 не се знае.но ти още и 2 нямаш спокоПървоначално написано от foreverr
![]()
Mи аз взех да се притеснявам и взех, че отидах на лекар.На 10ти бях на лекар и ме геледа отдолу и ми взе цитонамазка, после ме гледа на видеозона, но тъй като не ми беше пълен пикочния мехур не можа да види много добре и си мисли, че имам киста и в диагнозата ми пише "неуточнени кисти на яйчника" Но сега тъй като не ми идва ми даде д апия дуфастон 5 дни по 2 таблетки дневно и сега пия и трябва като го спра до 5-10 дена да ми дойде.И на 20-21 пак ще ходя2 да вида резултатите от цитонамазката и пак да ме гледа на видеозона като ще съм пила мн вода.Първоначално написано от evalongoriq
поставената диагноза звучи неприятно...
успех и да ти мине![]()
Мерси, чул те ГосподПървоначално написано от clever
![]()
E супер поне хапчетата дейстават днес ми дойдеПървоначално написано от foreverr
карче е малко слабичко, ама не е чак много слабо
В четвъртък съм пак на лекар та ще видим кво ми е.
ne moga da q razbera taq gad 1 pat doida na 25posle na 13
tva n ormalno li e .Na men mi e ot skoro i imam 4uvstvoto 4e 6te umra
![]()
^
споко щом е от скоро нормално е.не драматизирай толкова![]()
Ох,абе момичета я да ви питам.Какво правите,когато яко ви тече,а сте на даскало?![]()
To infinity and beyond.
ем слагаш голяма превръзка
най-добре Оулейс нощтни
и ако се налага я сменяш всяко междучасие![]()
еми мен миналата година ми дойде и тогава беше доооостаааа обилно и ползвах нощните на оулейз но сега вече е нормално слава богуПървоначално написано от cool_doll
![]()
И на мен ми тече ужасно силно! Даже сега си бях легнала и се събудих, защото всичко около мен беше мокро.
В училище- всяко междучасие в тоалетната, бях и с тампон, и с превръзка и превръзката пак замалко да пропусне.
Какво да правя?
![]()
Иначе, друг е въпроса, че по това време съм пълен ужас. Постоянно ми се реве, днес се разревах, защото ме бутнаха по стълбите и ме хванаха за да не падна, само дето точно сега не ми е забавно.Вкиснах се, защото на лафката нямаше шоколад, а и всичката тая кръв....
Ако не рева, то злобея. Всичко ме дразни тогава.
Не знам дали е заради многото изгубена кръв, но ми се вие свят.
Понякога продължава 4 дни, а веднъж стигна до 9!!!
Направо ми иде да се гръмна![]()
от една страна при едни момичета е напълно нормално да тече по-обилноПървоначално написано от Solitude
но от друга-прекалино обилното течение може да говори за някакъв хормонален или друг проблем...![]()
това че си била с превръзка и тампон и е протекло ме съмнява...
дано нямаш проблем![]()
не искам да те плаша ..
просто ще те посъветвам да се консултираш с гинеколог
успех!
Solitude
казваш че ти се вие свят...
имаш ли проблем-ниско кръвно?![]()
аа също-от колко време имаш цикъл
това че си раздразнителна е напълно нормално
а течението... малка част е кръв при хората с нормален цикъл ..
но 9 дена течение...![]()
...струва ми се доста време за да си в цикъл и то ако го имаш от години . .
на колко си години?![]()
Мерси много за отговора.
Ми от година и половина и не е особено редовен, знам че това е нормално. Иначе съм на 16 и нямам ниско кръвно.
Миналото лято един месец не ми дойде, след това 1 ден имах малко кръв, а на следващия месец ми продължи 4 дена и си беше нормално. И от тогава всеки път ми е много силно като изключим по-миналия месец (миналия не дойде).
Искам да попитам дали има храни и напитки или някакви други фактори, които могат да засилят течението? Защото например аз не спах 1 нощ и пих много кафе и чайове, за да остана будна.
Знам че витамин Ц уж намалявал течението, но неразположението продължавало по-дълго време.
моля![]()
е щом ти е само от година и половина би трябвало след време да нямаш проблеми с обилното течение
но все пак както ти казах по-горе се консултирай с лекар
успех!![]()
9 дена си е нормален период принципно нормално е между 3 и 9 дни така че.но задължително посети гинекологПървоначално написано от clever
айде и от мен един въпрос
нормално ли е да ти идва през 2 седмици;въпреки че вече имаш от 3-4 години?![]()
Определено не е нормално.Аз ако съм на вое място бих се консултирала с гинеколог!Първоначално написано от clever
да със сигурност не е нормалноПървоначално написано от foreverr
посети гинеколог няма нищо страшно![]()
evalongoriq доколкото знам,май ти е дошло от около година?От кога стана такъв професор и всезнайко на тая тема?!![]()
To infinity and beyond.