.
Отговор в тема
Страница 27 от 65 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1617
    Град
    ``Сокър Сити
    Цитирай Първоначално написано от Titirito
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Цитирай Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Здравейтиии!Искам да ви питам нещо:тъмната урина знак за скорошно идване на цикъла за първи път ли е или аз си въобразявам?
    Може да е энак эа проблеми с бъбреците.
    Ако те притеснява,отиди на доктор по-добре
    А червеникав отенак има ли или просто е по-тъмна и мътна ?
    Питам эащото моята преди време беше доста мътна и отидох на доктор и се окаэа,че точно с бъбреците имам проблем.
    Не точно мътна, но просто с по-тъмен цвят
    тц,обезводнила си се-пий повече вода
    Не пиеш достатъчно вода - когато организмът е добре хидратиран, урината е безцветна.
    Тенкс на всички
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Ами аз като най незапознатата с тея неща ами нормално ли е да имаш бяло течение преди да ти дойде (за 1 пьт) И това признак ли е че ще ти дойде
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ами аз като най незапознатата с тея неща ами нормално ли е да имаш бяло течение преди да ти дойде (за 1 пьт) И това признак ли е че ще ти дойде
    да
    на колко си ?

12
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Значи искам да ви попитам.. юли месец ми дойде за първи път после и август горе- долу по същото време.. Септември забелязах само няколко малки тъмни петанца уж като кръв, но само тва беше.. вече октомври и ноември не ми е идвало. Знам, че е нормално да закъснява особено в началото, но тва мойто не е нормално.. 2 месеца даже 3.. Много започвам да се притеснявам. Девствена съм , четох за някакви кисти или че може да е от много стрес.. но не знам Знам, че само генеколог може да ми каже с точност, но.. ме е страх. На майка ми нищо не съм казвала.. Наистина се плаша много.. Някой да е имал подобен случай или.. ?

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от free3s
    Значи искам да ви попитам.. юли месец ми дойде за първи път после и август горе- долу по същото време.. Септември забелязах само няколко малки тъмни петанца уж като кръв, но само тва беше.. вече октомври и ноември не ми е идвало. Знам, че е нормално да закъснява особено в началото, но тва мойто не е нормално.. 2 месеца даже 3.. Много започвам да се притеснявам. Девствена съм , четох за някакви кисти или че може да е от много стрес.. но не знам Знам, че само генеколог може да ми каже с точност, но.. ме е страх. На майка ми нищо не съм казвала.. Наистина се плаша много.. Някой да е имал подобен случай или.. ?
    нямаш проблем
    нормално е в началото да се случва така
    споделяй с майка си
    отиди на профилактичен на гинеколог
    и си живей спокойно :P

няма ти нищо..но най-важното е , да се допитваш до майка ти! тя ще ти обясни всичко най-добре!
    I don`t care .. ;] ..

E добре де ма 3 месеца.. Не съм сигурна дали ми няма нищо.. Утре ще говоря с майка ми.. Мерси за отговорите

Цитирай Първоначално написано от Titirito
    Цикълът ми е редовен вече година и нещо, като единственото отклонение от тогава беше преди 1-2 месеца, защото бях на място с по-различен климат. Сега ми закъснява с окло 5 дни. Дали пак е от времето? Някой, на който климатът също му се отразява на цъкъла да сподели дали има същия проблем в момента.
    Притеснявам се, почнах да си мисля "най-лошото", а май нямам основания. Не знам от какво друго може да е...
    Другото, което ми хрумва е пушене - знам че при някои хора и това влияе. Не пуша, ама преди няколко дни с 2ма приятели опънахме 2 наргилета, а за човек с моите килограми и моята издръжливост хич не е малко...
    Мерси предварително и се извинявам ако има още 1000 момичета, които са питали същото нещо в тая тема, нямам възможност да прочета всички постове.
    Ами аз съм нямала драстични промени обаче забелязах че при мен през лятото по едно и също вр ми дойде се на 28-и на една фр също и беше така.Предполагам че може наистина да е от смяната на климата
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Голям фен Аватара на stelit0
    на мен ми доиде за пръж път на 6 септемжри и ми те4е доо 27 на ко6марните ми дни и от тогажа не ми е иджало

nqkoi moje li da mi kaje gore dolu simptomite predi da ti doide za pruv put ??? molqvi znamm 4e ne sa to4ni no vse pak ...

Az imam bqlo te4enie ot 2 godini no v posledniq 1 mesec se oveli4i i to mnogo dali 6te mi doide ?? aaa otkolkoto do zvezdichkata22 i az iskam da pitam tova

P.S: 6 klas 12 godini

ами относно 2-та последни поста ще изтъкна как протече при мен защото при всеки е индивидуално
    1.да бялото те4ение се увеличава
    2.болки ниско долу
    3.раздразнителност
    4.отпадналост
    5.кафяво течение непосредствено (примерно 1-2 дни)
    на4и като се пререже корема ниско долу тва начи е спазъм и огранизма ако имаш менстуация или предстои значи изтласква кравта.Хубаво е да си имаш превкъзки веднага да си сложиш да си легнеш ако много те боли при някои помага
    1.затопляне на мястото с шише топла вода или електрическа вазглавничка и ако нещо друго се сетите
    2.чай
    3.no-spa(незнам дали така се пише )
    и др.

едит:сажелявам ако има правописни грешки ама бързам.
    едит2:дано да стм била полезна не се притесняваите секи човек някакси го осеща аз го предчувствах.

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    ами относно 2-та последни поста ще изтъкна как протече при мен защото при всеки е индивидуално
    2.болки ниско долу
    3.раздразнителност
    4.отпадналост
    на4и като се пререже корема ниско долу тва начи е спазъм и огранизма ако имаш менстуация или предстои значи изтласква кравта.Хубаво е да си имаш превкъзки веднага да си сложиш да си легнеш ако много те боли при някои помага
    1.затопляне на мястото с шише топла вода или електрическа вазглавничка и ако нещо друго се сетите
    2.чай
    и др.

едит2:дано да стм била полезна не се притесняваите секи човек някакси го осеща аз го предчувствах.

Ms mnogo mi pomogna a moje li da 4uem mnenieto i na drugi ?? molqvii

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    При мен лично нямаше раздразнителност, бяло течение имах съвсем малко преди това, кафяво въобще нямах, направо си ми дойде - първият месец не много обилно, вторият малко повече... След това около щест-седем месац бая обилно ми течеше, след това поспря за два-три-четири, сега последният път пак ми тече страшно обилно.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    При мен лично нямаше раздразнителност, бяло течение имах съвсем малко преди това, кафяво въобще нямах, направо си ми дойде - първият месец не много обилно, вторият малко повече... След това около щест-седем месац бая обилно ми течеше, след това поспря за два-три-четири, сега последният път пак ми тече страшно обилно.
    еми аз уточних 4е при всеки е идивидуално но моми4етата който попитаха,казаха 4е няма зна4ение 4е при всеки проти4а разли4но!!!няма ни6то ло6о д знаят многото варианти по които може да е при тях

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    2.болки ниско долу
    3.раздразнителност
    4.отпадналост
    2.чай
    и др.

За затоплянето да кажа - не го правете ако кръвотечението е обилно!!! От топлината се разширяват кръвоносните съдове и протичате още повече! Никакви горещи напитки, къпане в гореща вода и подобни! Да се пие сок от лимони и всякакви кисели неща за намаляване на кръвотечението. Да не се ядат шоколади, ядки, да не се пие газирано. Дълго време цикъла ми беше ужасен, случвало се е да съм толкова зле, че да колабирам, да губя съзнание и да пропускам училище. С времето нещата се нормализираха от само себе си. Единствените проблеми, които имам сега са болки в корема първите 2-3 дни.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

MeRsIiI mnogo na vsi4kii

MeRsIiI mnogo na vsi4kii

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Имам един въпрос,много е тъп,но искам да ми обясните Значи октомври ми дойде на 6ти,а ноември на 7ми.Как се смята интервала м/у две менструации.Ако е от първия ден на едната до първия ден на другата значи на мен ми идва през 33 дни?
    И как да разбера кога трябва да съм в овулация?Доколкото аз разбирам би трябвало да съм на 21-22-23 тоя месец? Ако може някой да ми отговории,че много се обърквам

Еми и аз така ги смятам и съм се чудила дали е правилно защото някой зачертвах на календарче броят нещо дни а аз си записвам в календара на телефона дата на идване и после следващия път когато ми дойде!И броя правилно ли е?

мисля че бройте правилно (и аз така ги броя,ама на мен се ми закаснява)

Значи ако ти дойде на 1 би трябвало после да ти дойде на 29 (ако ти е редовен) А не на една и съща дата (поправете ме ако бъркам)! И на мен не ми е редовен

не е задължително разликата от 1-3 дни е нормална попринцип

пример:ако ти е дошло на 1тоя месец начи може от 28-31 е нормално да ти доиде се пак тва не е швейцарски часовник

Na 12 sum doide mi.Kakvo da pravq mnogo hora mi kazvat 4e moje da mi doide pak sled mececi ama se strahyvam
    Az sum kato vas Teen. Neka si pomaga me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си