.
Отговор в тема
Страница 29 от 65 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1617
    Имам бяло течение повече от година,мама е питала гинеколог и той е казал,че бялото течение е сигнал и като започне момичето да има бяло течение след около 5 месеца идва и цикала а аз имам бяло течение повече от година и не ми е дошло

ПП...на 12 съм
    благодарна ще съм на всеки който ми отговори...
    [.....Истинска,Мила,Нежна и Добра,но ядосат ли ме ставам дявол в тяло на женa....:]

ми при мен беше две години преди да ми дойде , спокс.Нормално е
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Аз съм на 13 и в средата на Ноември ми дойде за първи път и от тогава не ми е идвала. Искам да попитам, защо е така и дали е нормално.

П.П. имам силно течение то е безцветно

Голям фен Аватара на stelit0
    нормално е пърите 1-2-3 години да е така но никога не е излишно посещението при гинеколог той не хапе все пак,а и ще ти обясни всичко най-добре ние тук не сме лекари все пак,и не можем да ти дадем кой знае колко много информация!!!

Минават няколко години докато цикъла се нормализира. При мен бяха 4 и сега мога да кажа че си е нормален

Фен Аватара на devilchety
    Град
    Варна : ))
    Браво0 за темата

:)

am ne znam do kolko tova ima obshto s mesechniq cikal no iskam da popitam vaznojno li e sled kato sam pravila sex vednaj i e imalo malko krav na 2 pat da ima pak i to dosta samo sled kato si e vkaral 2 prasta znam 4e moje da ima krav kato pravi6 sex ako ti e svar6ilo predi nqkolko dni

Средно количество кръв:
    Количеството менструална кръв эа една менструация е около 60-100 мл.
    Ах де да бяха 100...аз ги чувствам някъде към 500

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Амм имам цикъл отт 3-4 месеца, ии съм забелязала че 4-5 дни преди да ми дойде имам нещо като бяло течение, излиза едно прозрачно, бяло като сополи (ах , че сравнение ) но точно на това прилича, и излиза по 1 път на ден... а когато имам цикъл то спира, иии цял месец нямам! То се появява преди да ми дойде (а утре трябва да ми дойде) Моля да ми помогнете, виждам че има доста налиния , така че моля ви, помогнете

Zdraveite! Mnogo se radvam 4e ima takava temaa koqto e mnogo polezna za mnogo momi4eta! Eto i moqt vypros .. Imam cikyl ot 1 godina i 8 meseca .. Ta tykaa 2 meseca ne6to ne mi e reDovenn .. ne voDqq poLov jivott .. tozi mesecc mi zakasnqq s 2 seDmicii .. normaLno Li e ? A i molq za o6te ne6to vinagi kato mi idva mn mn me boli korema ? .. Tova problem li e ? ..

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Амм имам цикъл отт 3-4 месеца, ии съм забелязала че 4-5 дни преди да ми дойде имам нещо като бяло течение, излиза едно прозрачно, бяло като сополи (ах , че сравнение ) но точно на това прилича, и излиза по 1 път на ден... а когато имам цикъл то спира, иии цял месец нямам! То се появява преди да ми дойде (а утре трябва да ми дойде) Моля да ми помогнете, виждам че има доста налиния , така че моля ви, помогнете
    I az imam bqlo te4eniee .. no kato mi doide spira .. nz no spored mene e normalno .. :P

Това, че те боли корема НЕ е проблем. Нормално е можеш да пиеш нещо, за да не те боли и говори с майка си :]

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    Това, че те боли корема НЕ е проблем. Нормално е можеш да пиеш нещо, за да не те боли и говори с майка си :]
    Ем аз пия нош-па ама пак не ми минава ,пила съм по 2 3 и не ми минава .. и след това пияя аналгин и малко ми олеква ама пак ме боли .. И особеноо като започне да ме боли в училище немога да си стоя на кракатаа и немога да се концентрирам в час .. Разбирам че е нормално като ме боли корема .. просто ей така попитахх защото не помна къде прочетох ама пишеше че може и да е проблем ако ме боли .. Говорилаа съм мн пъти с майка ми за това и тя каза да пия хапчета .. пия пия ама няма резултат .. а пък колкото до закъснението ми майка мии си мисли че водя полов живот,защото си имам приятел от 1год :P . .

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Zdraveite! Mnogo se radvam 4e ima takava temaa koqto e mnogo polezna za mnogo momi4eta! Eto i moqt vypros .. Imam cikyl ot 1 godina i 8 meseca .. Ta tykaa 2 meseca ne6to ne mi e reDovenn .. ne voDqq poLov jivott .. tozi mesecc mi zakasnqq s 2 seDmicii .. normaLno Li e ? A i molq za o6te ne6to vinagi kato mi idva mn mn me boli korema ? .. Tova problem li e ? ..
    Спокойно и моя е от две години и нередовен.Закъсня ми с 1 седмица ,не водя полов живот.Но днес ми дойде,нито ме боля корема ,нито нищо.

Скоро станах на 15... През септември ми дойде за първи път и после пропусна през октомври.През ноември и декември беше добре, макар че ми закъсня,а посе подрани.Последно ми дойде на 8 януари и сега на 31... Нормално ли е да подрани? Притеснявам се.Четох тук таме и казват,че е нормално да ти закъснее,но не разбрах ако ти подрани... На някой подранявал ли му е?

Голям фен Аватара на stelit0
    нормално е спокойтно.

[b]Takam momicheta i az imam edin wapros :P Imam cikal ot okolo 10 meseca.Pritesnqwa me amo , che idva prez okolo 20 dni?! Tova dali e normalno?? ms predwaritelno i se izwinqwam za latinicata

Спокойно cottoncandy и аз съм така ,а имам цикъл от 4 години.Питах къде ли не,и майка си и личната си лекарка,ходих на гинеколог,за да разбера защо ми идва на 19,20 дена.Гледаха ме на ехограф и т.н.Нищо ми няма.Оказа се ,че стреса и неправилното ядене+ смяна на сезона води до драстични промени в цикъла,в случая краткия период.Можеш да си отдъхнеш и да не се притесняваш толкова много,защото от стрес нещата може и да се влошат
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Искам да попитам нещо.Минали са едва 8 месеца откакто ми е дошло.През първите два месеца ми идваше все на 18 дена и продължаваше по 7 дни.Сега вече кръвотечението ми идва ту на 15 ту на 16 дни и продължава 5 максимум 6 дни.Понеже в началото на темата четох,че е нормално първата година да идва различно та се питам има ли някакъв проблем при мен?

rad198 ,Според мен засега не е проблем.Цикълът може да бъде доста нередовен докато тялото още не се е развило.Може би трябва да изчакаш около година,за да видиш дали няма да има промяна.Нормално е да ти прескача,да ти закъснява със по 2-3 седмици и дори да ти подранява.На мен също ми се е случвало да ми идва на толкова често,като се има в предвид,че ми идва на 19-22 дена.Не се безпокой и не се стресирай,защото това ще влоши нещата.Изчакай известно време,ако няма промяна говори с майка си или друга жена около теб за съвет и отиди при ГИНЕКОЛОГ(личните лекари в този случай не са препоръчителни)
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мерси много LLLLLL !

Здравейте .. искам да ви попитам нещо .. значи преди няколко дена го направихме за първи път .. и приятеля ми беше свършил преди 30-40 минути .. и го направихме без презерватив след това .. но под ''направихме'' имам предвид само няколко пъти си го вкара и то само главичката .. та въпроса ми е ..може ли да е станало нещо.. и нормално ли е при първия път да ми закъснява цикъла,защото много съм се прецепила ... а много приятелки ми казват,че не може да е станало нищо.Вие как мислите ?
    Ще чакам отговори
    пс.на 15 съм

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от onyx12
    Здравейте .. искам да ви попитам нещо .. значи преди няколко дена го направихме за първи път .. и приятеля ми беше свършил преди 30-40 минути .. и го направихме без презерватив след това .. но под ''направихме'' имам предвид само няколко пъти си го вкара и то само главичката .. та въпроса ми е ..може ли да е станало нещо.. и нормално ли е при първия път да ми закъснява цикъла,защото много съм се прецепила ... а много приятелки ми казват,че не може да е станало нищо.Вие как мислите ?
    Ще чакам отговори
    пс.на 15 съм
    ДА, определено може да е станало нещо, от къде ви хрумна да го правите без презерватив?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си