- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Най-добре се консултирай с гинеколог.Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
За по - сиг. се консултирай с гинеколог, но при мен се беше получило нещо подобно. и аз съм го пила това хапченце и отначало беше всичко ок псоле ми додие 2 пъти после почна да закъснява сега се нормализира.Първоначално написано от Sunny_stz
Май ми дойде![]()
![]()
Първоначално написано от stelit0
ne mi e do6lo ;D
Първоначално написано от nikity98
i kak става това -дошло ми е, не ми е дошло... ?!
![]()
ако питате мен.. по-добре да не идва [[за мен говоря]]![]()
Оффф хора сега си имам бяло течение , обаче имам и някжо кафяво понякогакакво е това и на какво се дължи?
![]()
Благодаря предварително!![]()
Според мен се дължи на това, че скоро ще ти дойде. При мен преди цикъл почти винаги се случва.Първоначално написано от nikity98
![]()
![]()
ZdrawiteePyrvo iskam da pozdravq za poleznata tema.. sigyrna sym che e pomognala i shte pomaga zanapred na momicheta koito wse oshte ne im e doshlo i na tezi koito im e doshlo..
Takam.. iskam sega da popitam (znam chee mnogo momicheta sa pitalii zatova noo vse pak.. ) znachi imam bqlo techeniee ott okoloo godina no ne sym sigyrna moje i da e 1g i polovina.. no vse oshte ne mi e doshlo... vsyshnost techenieto stavaa leko kafenikavo.. dori vednyj imashe i nqkolko kapki (kruv) no ne bqha obilni no tova beshe nachaloto na tazi ychebna godina.. Znam 4e na vsi4ki e razlichno, no znam 4e na maika mi i e doshlo na 11g a az sym na 12 po4ti 13g i oshte ne mi e .
Blagodarq predvaritelno..
Охх да ви питам и аз .. Имамм си редовен цикъл вече от година и половина (на 13 съм ) , винаги ми идва перз 20-25 дена защото по принцип ми върви по малко и трае 5-6 дена . Всичкоо си е окейама ми дойде нощеска и от сутринта до сега цяла опаковка превръзки направоо е ужас се едно някой ми врътнал кранчето до край
! Та да ви питам , защотоо в момента съм болна дали е възможно да е от лекарствата и антибиотка който пия сега ... !!?!?!
Мерси предварително !
![]()
![]()
Look In [ No Fear ] my eye's
nqkoi shte mi otgovori li ????? (izvinqvam se za latinicata kakto i za nastoichivostta no mi e speshno)
Ми според мен това са само признаци , че скоро ще ти дойде :P Ии при мен в началото беше така с бялото течение .. Щото то по принцип кафеникавото течение е с окислена кръв !Първоначално написано от noninkaaa5
Може и скоро да ти дойде .. споко
![]()
![]()
blagodarq za otgovora![]()
![]()
Ей някой ще ми каже ли![]()
Да,възможно е..Първоначално написано от Mishmyroche
И при мен се е случвало така..Но в повечето случаи,когато съм болна ми тече "оскъдно" малко..Но мисля,че е нормално..
Споко !!!![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
амм значи в 9 клас съм което ще рече на 15 след няколко месеца правя 16. проблемът е че още не ми е дошло. имам бяло течение от мн време но от 2-3 месеца стана по-обилно. мн се притеснявам че не ми идва. по принцип не се занимавам активно със спорт така че не може да е от това, но имам сериозни проблеми с бъбреците и може да е от лекартвата които приемам. нормално ли е още да не ми е дошло и трябва ли да отида на гинеколог?![]()
колко кг. си ? храниш ли се нормално?Първоначално написано от sunshinee1331
при прекалено слабичките момичета идва по-късно..
като станеш на 16 и още не ти е дошло можеш да направиш една консултация с ОПЛ и той ако прецени ще те прати на гинеколог
..но щом имаш по-обилно бяло течение смятам че е възможно наближаването на цикъла ти))
също-възможно е да е от лекарствата които приемаш
пожелавам ти да излекуваш сериозните проблеми с бъбреците...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
висока съм някъде 1.62 48 кг съм мисля че се храня нормално даже понякога прекалявам. днес даже ходих на лекар защото от няколко дена ми е лошо и ми се гади лекарката ми каза че тва може да е подготовка за цикъла, но всъщност се оказа че няма нищо такова и че пак е заради бъбреците.
майка ми иска да ме води на ендокринолог. каза че това забавяне може би е от хормоните но наистина не знам.
лекарката ти е казала че заради лекарствата от бъбреците е това забавяне;така ли ?Първоначално написано от sunshinee1331
иначе щом майка ти предлага да се консултирате с ендокринолог - направете го за всеки случай
ти не се притеснявай..успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ImmortalSportFreak мерси мн![]()
наистина полезна тема ..![]()
Tо хубаво питате как да се забавя с няколко дни,обаче аз в момента спешно се нуждая от обратното-да дойде с няколко дни по-рано...Някакви идеи?
МОМИЧЕ СЪМ!!!
съжалявам че питам тук, но не знам къде другаде
някой да знае дали все още я има промоцията на либрес с кутийката?![]()
^ има я, ама не си струва. 4 лв. за пакет гадни превръзки и гадна кутийка, която не побира повече от 1 превръзка, и то тяхна.пробвах и с по-миниатюрни, но ефектът е същият.
няма как да станеПървоначално написано от lifelesscorpse
Audrey Hepburn