.
Отговор в тема
Страница 31 от 65 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1617
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Здравейте момичета!Темата наистина е много полезна!Имам цикъл от доста време вече ,но напоследък не ми е много редовен...Миналия месец ми закъсня с 1 седмица и сега закъснява с 5 дни и още не ми е дошло,дано в най-скоро време да дойде , че се притеснявам така.Преди около 3 месеца се случи гаф и пих ескапел,тогава януари месец цикълът ми дойде 2 пъти ,февруари закъсня със седмица и сега пак....дали не се дължи от това хапченце?Но минаха вече почти 3 месеца би трябвало да се е оправило всичко!Иначе преди това си ми беше редовен,нямала съм оплаквания до сега, но явно е от хапчето какво мислите?
    Най-добре се консултирай с гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Здравейте момичета!Темата наистина е много полезна!Имам цикъл от доста време вече ,но напоследък не ми е много редовен...Миналия месец ми закъсня с 1 седмица и сега закъснява с 5 дни и още не ми е дошло,дано в най-скоро време да дойде , че се притеснявам така.Преди около 3 месеца се случи гаф и пих ескапел,тогава януари месец цикълът ми дойде 2 пъти ,февруари закъсня със седмица и сега пак....дали не се дължи от това хапченце?Но минаха вече почти 3 месеца би трябвало да се е оправило всичко!Иначе преди това си ми беше редовен,нямала съм оплаквания до сега, но явно е от хапчето какво мислите?
    За по - сиг. се консултирай с гинеколог, но при мен се беше получило нещо подобно. и аз съм го пила това хапченце и отначало беше всичко ок псоле ми додие 2 пъти после почна да закъснява сега се нормализира.

Май ми дойде

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от nikity98
    Май ми дойде
    И как са радва...

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Май ми дойде
    И как са радва...
    ne mi e do6lo ;D

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Май ми дойде
    И как са радва...
    ne mi e do6lo ;D
    i kak става това -дошло ми е, не ми е дошло... ?!
    ако питате мен.. по-добре да не идва [[за мен говоря]]

Оффф хора сега си имам бяло течение , обаче имам и някжо кафяво понякога какво е това и на какво се дължи?
    Благодаря предварително!

Оффф хора сега си имам бяло течение , обаче имам и някжо кафяво понякога какво е това и на какво се дължи?
    Благодаря предварително!
    Според мен се дължи на това, че скоро ще ти дойде. При мен преди цикъл почти винаги се случва.

Zdrawitee Pyrvo iskam da pozdravq za poleznata tema.. sigyrna sym che e pomognala i shte pomaga zanapred na momicheta koito wse oshte ne im e doshlo i na tezi koito im e doshlo.. Takam.. iskam sega da popitam (znam chee mnogo momicheta sa pitalii zatova noo vse pak.. ) znachi imam bqlo techeniee ott okoloo godina no ne sym sigyrna moje i da e 1g i polovina.. no vse oshte ne mi e doshlo... vsyshnost techenieto stavaa leko kafenikavo.. dori vednyj imashe i nqkolko kapki (kruv) no ne bqha obilni no tova beshe nachaloto na tazi ychebna godina.. Znam 4e na vsi4ki e razlichno, no znam 4e na maika mi i e doshlo na 11g a az sym na 12 po4ti 13g i oshte ne mi e . Blagodarq predvaritelno..

Охх да ви питам и аз .. Имамм си редовен цикъл вече от година и половина (на 13 съм ) , винаги ми идва перз 20-25 дена защото по принцип ми върви по малко и трае 5-6 дена . Всичкоо си е окей ама ми дойде нощеска и от сутринта до сега цяла опаковка превръзки направоо е ужас се едно някой ми врътнал кранчето до край ! Та да ви питам , защотоо в момента съм болна дали е възможно да е от лекарствата и антибиотка който пия сега ... !!?!?!
    Мерси предварително !
    Look In [ No Fear ] my eye's

nqkoi shte mi otgovori li ????? (izvinqvam se za latinicata kakto i za nastoichivostta no mi e speshno)

Цитирай Първоначално написано от noninkaaa5
    Zdrawitee Pyrvo iskam da pozdravq za poleznata tema.. sigyrna sym che e pomognala i shte pomaga zanapred na momicheta koito wse oshte ne im e doshlo i na tezi koito im e doshlo.. Takam.. iskam sega da popitam (znam chee mnogo momicheta sa pitalii zatova noo vse pak.. ) znachi imam bqlo techeniee ott okoloo godina no ne sym sigyrna moje i da e 1g i polovina.. no vse oshte ne mi e doshlo... vsyshnost techenieto stavaa leko kafenikavo.. dori vednyj imashe i nqkolko kapki (kruv) no ne bqha obilni no tova beshe nachaloto na tazi ychebna godina.. Znam 4e na vsi4ki e razlichno, no znam 4e na maika mi i e doshlo na 11g a az sym na 12 po4ti 13g i oshte ne mi e . Blagodarq predvaritelno..
    Ми според мен това са само признаци , че скоро ще ти дойде :P Ии при мен в началото беше така с бялото течение .. Щото то по принцип кафеникавото течение е с окислена кръв ! Може и скоро да ти дойде .. споко

blagodarq za otgovora

Ей някой ще ми каже ли

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mishmyroche
    Та да ви питам , защотоо в момента съм болна дали е възможно да е от лекарствата и антибиотка който пия сега ... !!?!?!
    Да,възможно е..
    И при мен се е случвало така..Но в повечето случаи,когато съм болна ми тече "оскъдно" малко..Но мисля,че е нормално..
    Споко !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

амм значи в 9 клас съм което ще рече на 15 след няколко месеца правя 16. проблемът е че още не ми е дошло. имам бяло течение от мн време но от 2-3 месеца стана по-обилно. мн се притеснявам че не ми идва. по принцип не се занимавам активно със спорт така че не може да е от това, но имам сериозни проблеми с бъбреците и може да е от лекартвата които приемам. нормално ли е още да не ми е дошло и трябва ли да отида на гинеколог?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshinee1331
    амм значи в 9 клас съм което ще рече на 15 след няколко месеца правя 16. проблемът е че още не ми е дошло. имам бяло течение от мн време но от 2-3 месеца стана по-обилно. мн се притеснявам че не ми идва. по принцип не се занимавам активно със спорт така че не може да е от това, но имам сериозни проблеми с бъбреците и може да е от лекартвата които приемам. нормално ли е още да не ми е дошло и трябва ли да отида на гинеколог?
    колко кг. си ? храниш ли се нормално?
    при прекалено слабичките момичета идва по-късно..
    като станеш на 16 и още не ти е дошло можеш да направиш една консултация с ОПЛ и той ако прецени ще те прати на гинеколог
    ..но щом имаш по-обилно бяло течение смятам че е възможно наближаването на цикъла ти))
    също-възможно е да е от лекарствата които приемаш
    пожелавам ти да излекуваш сериозните проблеми с бъбреците...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

висока съм някъде 1.62 48 кг съм мисля че се храня нормално даже понякога прекалявам. днес даже ходих на лекар защото от няколко дена ми е лошо и ми се гади лекарката ми каза че тва може да е подготовка за цикъла, но всъщност се оказа че няма нищо такова и че пак е заради бъбреците.
    майка ми иска да ме води на ендокринолог. каза че това забавяне може би е от хормоните но наистина не знам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshinee1331
    висока съм някъде 1.62 48 кг съм мисля че се храня нормално даже понякога прекалявам. днес даже ходих на лекар защото от няколко дена ми е лошо и ми се гади лекарката ми каза че тва може да е подготовка за цикъла, но всъщност се оказа че няма нищо такова и че пак е заради бъбреците.
    майка ми иска да ме води на ендокринолог. каза че това забавяне може би е от хормоните но наистина не знам.
    лекарката ти е казала че заради лекарствата от бъбреците е това забавяне;така ли ?
    иначе щом майка ти предлага да се консултирате с ендокринолог - направете го за всеки случай
    ти не се притеснявай.. успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

ImmortalSportFreak мерси мн

наистина полезна тема ..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Tо хубаво питате как да се забавя с няколко дни,обаче аз в момента спешно се нуждая от обратното-да дойде с няколко дни по-рано...Някакви идеи?
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

съжалявам че питам тук, но не знам къде другаде
    някой да знае дали все още я има промоцията на либрес с кутийката?

^ има я, ама не си струва. 4 лв. за пакет гадни превръзки и гадна кутийка, която не побира повече от 1 превръзка, и то тяхна. пробвах и с по-миниатюрни, но ефектът е същият.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Tо хубаво питате как да се забавя с няколко дни,обаче аз в момента спешно се нуждая от обратното-да дойде с няколко дни по-рано...Някакви идеи?
    няма как да стане

Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си