.
Отговор в тема
Страница 32 от 65 ПървиПърви ... 2228293031323334353642 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1617
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Tо хубаво питате как да се забавя с няколко дни,обаче аз в момента спешно се нуждая от обратното-да дойде с няколко дни по-рано...Някакви идеи?
    няма как да стане
    +1 Това чудо на чудесата не може да се контролира не го ли разбрахте вече А на тези. на които не им е дошло, РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА КАТО ДЕЦА!
    Пооздрави

Град
    София

--

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: имам малък проблем

Цитирай Първоначално написано от alex4ityyy
    em sq na 17 Юли zaminavam na more a na men mi svurshi na 2-ri mai posledno i ne mi e idvalo do sega smisul normalno li e tova broi li se za che mi e idvalo za meseca zashtoto mi beshe doshlo nqkude okolo 28 april ii mi svurshi na 2-ri Mai i ne mi e idvalo i sega me e strah za moreto molq vi nqkoi da mi kaje Dali se broi che ti e idvalo za toq mesec ili ne ? Minalata godina sushto kato bqx na more me beshe mn strax da ne mi doide a pak po sushtiq nachin mi beshe svurshilo v nachaloto na meseca a beshe kraq i ne znaex dali shte mi cufne ;d ii taka stana v na4aloto na dr mesec sled kato se pribrax ot moreto mi doide ii segga mn me e strax am ii chetox po predishnite komentari che po nqkoi put e normalno da propusne nqkoi mesec az veche sum s cikul ot godina ii po nqkoi put piq Vitamin C obache vmesto da mi namali to se osilva PLS nqkoii da mi otgovorii mnogo amaa mnogo shte sum my blagodarna
    едва ти прочетох съобщението.... моля те пиши на кирлица от тук нататък иначе - Витамин С действа на всички различно. Не се притеснявай.. и да ти дойде слагай тампон или повечето време стой на плажа.Сигурно има начини с които да отклониш цикъла ти да не започне в датите когато си на мори;но не ги знам или ако ги знаех и напиша тук-ще получа наказание. Така че по-добре не се опитвай да си играеш с организъма.
    Леко лято и слънчево прекарване на морето ! :P

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София

Re: имам малък проблем

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Здравейте! До преди няколко месеца цикъла ми идваше нормално, през 26-28 дена всеки месец, 2 и 3 ден най-силно ми вървеше и намалява до 5 дена. Вече от две години и би трябвало да се нормализира. Дойде пролетта и реших малко да се стегна и да сваля към 4 кг. Започнах по-често да спортувам, било то каране на колело тичане, правех упражнения и започнах да играя баскетбол. Ограничих се от някои храни (сладко, тестени изделия, храни съдържащи много мазнина и газираното) и наблягах на плодове и зеленчуци. Спортувах през свободното си време почти всеки ден (забравих да спомена, че по време на цикъл ме боли само кръста и много рядко стомаха) и един път по време на игра на баскетбол много ме заболя кръста. Същата болка която усещам преди да ми дойде, но въобще не обръщах внимание, после карахме колела и пак същата работа. На другия ден ми дойде и много слабо ми вървеше и продължи за два дена. След 20 се повтори също така 3 само дена и толкова. И сега работата е такава, че ми идва през 20 дена и то много слабо почти нищо само за 3-4 дена. Споделих на майка ми и тя каза, че може би като съм започнала да спортувам и да се ограничавам от някои храни, съм натоварила и стресирала организма си и ако така продължи още месец, два ще трябва да отида на гинеколог. Не се страхувам от гинеколога, но искам да питам дали е истина това което казва майка ми или е нормално така да ми прави номера цикъла?
    Благодаря предварително!
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Град
    София
    Майка ти е права , че може би като си започнала да спортуваш и да се ограничаваш от някои храни, си натоварила и стресирала организма си и поради това ти тече по-слабо.(не е проблем но можеш да се консултираш профилактично така да се каже с гинеколог)
    Но ако все още получаваш болки в кръста е препоръчително да се косултираш с лекар.
    Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цикъла принципно за около 2 години е трябвало да ти се нормализира. Болките в кръста според мен не са фатални .. при всеки е различно. Мен например ме боли корема супер много в повечето случаи, но някои приятелки ги боли само кръста и много рядко корема. И може би наистина от спорта се е получила тази деформация. Организмът се променя и така. Може да идеш на гинеколог за най-сигурно..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Сутринта като ходих при личната ми лекарка, ми каза, че не е нищо лошо просто съм отслабвала и организма се изменя. Да не се натоварвам много и когато усетя болка в кръста да спра. Благодаря ви за отговорите!
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

zdraveite otnovo.. sled 2 dni imam sastezaniq a ot skoro me boli korema. Iskam da popitam tova dali e priznak 4e shte mi doide? imamm techenie ot okolo 1 i polovina no dosega ne me e bolql korema..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от noninkaaa5
    Zdrawitee Pyrvo iskam da pozdravq za poleznata tema.. sigyrna sym che e pomognala i shte pomaga zanapred na momicheta koito wse oshte ne im e doshlo i na tezi koito im e doshlo.. Takam.. iskam sega da popitam (znam chee mnogo momicheta sa pitalii zatova noo vse pak.. ) znachi imam bqlo techeniee ott okoloo godina no ne sym sigyrna moje i da e 1g i polovina.. no vse oshte ne mi e doshlo... vsyshnost techenieto stavaa leko kafenikavo.. dori vednyj imashe i nqkolko kapki (kruv) no ne bqha obilni no tova beshe nachaloto na tazi ychebna godina.. Znam 4e na vsi4ki e razlichno, no znam 4e na maika mi i e doshlo na 11g a az sym na 12 po4ti 13g i oshte ne mi e . Blagodarq predvaritelno..
    Аз също съм на 12,но на мен мога да кажа,че ми дойде прекалено рано на 10г.
    Таа и аз първо около 1г. имах бяло течение после стана по едно време кафеникаво и след 1-2 месеца ми дойда!

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от noninkaaa5
    zdraveite otnovo.. sled 2 dni imam sastezaniq a ot skoro me boli korema. Iskam da popitam tova dali e priznak 4e shte mi doide? imamm techenie ot okolo 1 i polovina no dosega ne me e bolql korema..
    Напиши го на кирилица и по-разбираемо..

Здравейте ! Имам цикъл от 6 клас , а сега съм 8 клас.
    Много съм притеснена, защото нямам цъкъл от април, а сега сме юни. От две сутрини имам нещо като кафяв течение, но е само сутрин. И миналата година лятото не ми идваше 3 месеца .

искам да ви попитам нещо . Ставам на 13 след около два месеца , нямам мензис , но онзи ден ме болеше корема малко и когато отидох до тоалетна имах някакво кафяво течение то продължи три дена днес почти няма нищо само малко зацапване . Бяло течение имам от една година и половина . Сега продължава да ме боли корема ниско долу и кръста понякога . На какво може да се дължи това според вас , дали ще ми дойде и ако някой е имал такова кафяво течение ако може да пише

Благодаря предварително !!

извинявам се за пунктуационите и правописни грешки

хора имам въпрос ! искам да питам дали е нормално седмица преди да ми дойде да ме боли стомаха много силно ? имам цикъл от 2 години обаче много болий !!

Град
    София
    Здравейте ! Имам цикъл от 6 клас , а сега съм 8 клас.
    Много съм притеснена, защото нямам цъкъл от април, а сега сме юни. От две сутрини имам нещо като кафяв течение, но е само сутрин. И миналата година лятото не ми идваше 3 месеца .
    mariq14 имаш ли стрес;ниско тегло и спортуваш ли много активно ? При тези фактори цикълът ти може да прескача.Ама все пак тия месеци са доста време... най-добре отиди на лекар.

justmimi97възможно е скоро да ти дойде цикъла

хора имам въпрос ! искам да питам дали е нормално седмица преди да ми дойде да ме боли стомаха много силно ? имам цикъл от 2 години обаче много болий !!
    welovecandies - попринцип при цикъл боли коремът а не стомах.. Иначе може и да не е нормално да те боли много.Отиди на лекар.

Audrey Hepburn

и аз искам да попитам нещо от 1 месец съм с цикъл но този месец още не ми е дошъл дали е нещо сериозно аз съм почти на 12 години

Супер фен
    Град
    София
    И аз имам един въпрос! Аз съм почти на 12 и в началото на месеца имах чувство, че имам "тежест" ниско долу, в корема! Болеше ме в рамките на 3/4 дни от време на време! Попринцип от края на миналага година ме болят зърната на циците (защото растат), и доколкото знам, болката в корема и растежът на бюста са индикации, че скоро може да ми дойде! Но вече коремът не ме боли постоянно, а много рядко, през даден период от време!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не е нужно корема да те боли постоянно. Дори преди цикъл има дни, в които ще те боли и в които не. Не го мисли толкова, когато трябва ще дойде. Някой ден няма да си очарована, като започне да те боли корема

Здравейте! На 14 години съм. За пръв път ми дойде на 06.01.2010. и досега вече сме края на юни не ми е идвало въобще.Притеснявам се да не е нещо сериозно.

Цитирай Първоначално написано от didsito
    Здравейте! На 14 години съм. За пръв път ми дойде на 06.01.2010. и досега вече сме края на юни не ми е идвало въобще.Притеснявам се да не е нещо сериозно.
    po dobre kaji na mayka si da te zawede na lekar..no mislq 4e nqma da ti ima nshh az sega sum na 17 i kogato mu doide za pruw pyt [ne mi doide 1 mesec] ama ti ..

IMAM VUPROS ZNA4I DOIDE MI NA 17 UNI A DNES SME 23 UNI PO4TI 1SEDMICA ......POPRINCIP NE MI E STAWALO TAKA NO MINALIQ MESEC MI SE NALOJI DA PIQ EDNI LEKARSTWA ZASHTOTO TRQBWASHE DA SUM IZVUN BG ZA 1 MESEC OT DSKL NI BQHA IZPRATILI W ISPANIQ[ZASHTOTO U4A ISPANSKI] TA NEBESHE MI PRODULJIL MNG DULGO CIKULA ..
    ISK DA WI POPITAM NA WAS STAWALO LI WI E TAKA UJ BESHE SPRQLO I BQH LEGNALA DA SPA STAWA I GLEDAM KRUW NE MNG SUWSEM MALKO AMA WSE PAK EDNA SEDMICA...

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

Град
    ``Сокър Сити
    На мен вчера ми дойде за пръв път и да чукнеме на дърво още нямам никакви болки
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Град
    Galapagar
    Magit0o пиши на кирилица бе, девойко неграмотна!!!

И не викай.. нищо не можах да схвана от написаното... Научете се да пишете на БЪЛГАРСКИ !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Magit0o
    MI SE NALOJI DA PIQ EDNI LEKARSTWA ZASHTOTO TRQBWASHE DA SUM IZVUN BG ZA 1 MESEC OT DSKL NI BQHA IZPRATILI W ISPANIQ[ZASHTOTO U4A ISPANSKI
    Наложило ти се е да пиеш лекарства защото си била в Испания.. о.О
    Напиши поста си на нормален български език и на кирлица и кажи какви лекарства си пила.

Редактирано от kalpazanka.

Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Magit0o - Щом си пила лекарства е нормално да има промяна в МЦ..Няма страшно,поне според мен..Както и да е..Другия път пиши на кирилица и не употребявай само главни букви,защото това според правилата се счита за викане

Hiph0pgirl - Нормално е да няма болки..Не си питала,де - просто казвам..И при мен е така..Имам цикъл вече от две години и никога досега не съм имала болки..Е да,случва се,но много рядко

didsito - Не се притеснявай..При някои момичета е така..Аз лично съм нямала такива проблеми,но познавам хора със същия проблем..Но пък ако се притесняваш толкова много - отиди на гинеколог,за да се успокоиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си