- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
вчера ми дойде,пих аулин,защото адски ме болеше (повече от обикновено) и повръщах..после уж ми мина..преди малко пак същата история..повръщане,гадене,н ямам апетит въобще...лошо ми е,бледа съм...
просто така ли си е или може би има нещо по-сериозно?
imam bqlo te4enie ne mi e do6lo a drygiq mesec peavq 12 normalno li e :?
спаред мен няма нужда да се притеснявашПървоначално написано от bloodyF
![]()
щом ти е дошло вчера, значи е нормално да ти е `доста` кофти![]()
просто се стегни .. ще ти мине!
а за това, че си бледаа .. не се притеснявайкогато аз съм в цикъл и аз съм бледа, карче на мен ми е дошло от 2 години
![]()
..
но все пак ако продължава така, ходи на лекар![]()
Според мен е нормално bloodyF..Но пък ако продължава да е така - най-добре е да отидеш на лекар..
Пък може да не е от менструацията все пак....
bloodyF Според мен е нормално, защото и на мен ми се е случвало доста пъти.. Не знам.. когато ми дойде съм доста бледа и ме боли корема, особено по това време на годината. Много често се случва да нянам апетит ... Ще се оправиш, но ако наистина се чувстваш много зле е по-добре да идеш да те прегледа лекар.
I try to make it through my life.. In my way
There is you.. I try to make it through these lies..That’s all I do...
И какво стана bloodyF ? Мина ли ти ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моля Ви кажете ми нормално ли е да нямам болки, защото много рядко ме боли корема и само един път съм имала болки в кръста преди менструация ?![]()
![]()
Нормално е denica28 да няма болки..И при мен е така..
Нямам никакви предменструални сиптоми - нито болки,нито нищо..
Та както и да е..Дишай спокойно..Нищо ти няма
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мда, напълно нормално е. Всеки организъм е различен...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
аз съм на 14 години, този месец правя 15 от 3 месеца не ми е идвало, а не съм правила още секс, спазвам диета от няколко месеца и мама казва,че може това да ми е увредило организма и ще ме води на лекар, а от хормоналните лекарства се палнее много кажете ми какво да правя за да предизвикам да ми дойде без хапчета![]()
Точно диетата ти е "повредила" организма. Не напразно диетите в тийнейджърска възраст са толкова вредни. Ако искаш да отслабваш, може да спортуваш. И по-добре спри с тази диета, явно не е за твоя организъм.Не знам майка ти как въобще е позволила. И няма как да го предизвикаш да ти дойде
Може би, ако започнеш да се храниш нормално.
![]()
И каква ти е диетата? - Да не ядеш?Първоначално написано от mbiebess
Ти си едва на 14 години бе, какви диети ще ми спазваш? Я се стегни и почвай да спортуваш...Поне се разхождай по-често, карай колело, играй волей, запиши се някъде на танци, гимнастика или нещо от сорта.. Вие седите по цял ден пред компютъра, муате (ядете) и после - Ама аз съм дебелаа и сега ще почвам диета..
![]()
ПП: Не можеш да предизвикаш цикъла ти да ти дойде... Кога ще разберете, че с организма не можете да си правите когато каквото искате...Боже мой... Като предприемаш нещо - поемаш си последствията после. Отивай на лекар.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Имам един въпрос - от почти една година имам цикъл , миналия месец ми дойде на 18 мисля , само си спомням че този трябва да ми дойде на 16.. Попринцип винаги с 4-5 дни ми подранява (само 1 път ми е идвало точно на датата , но все пак имам цикъл едва от ноември) Таа ще ходя на море края на този месец ... И сега мн се притеснявам защото искам пак да ми подрани и като отида на море вече да нямам.. ии много се притеснявам защото си мисля че може да ми закъснее ... Попринцип винаги преди да ми дойде ми намаля течението , но сега от 5-6 дена ми е намаляло а не идва!!!!! Вече искам да ми дойде (като по чудо) и се чудя възможно ли е лятото въобще да ми прескочи ??? Моля ви отговорете ми!
А да - не съм спазвала диети напоследък , заковала съм сее на килограмите които съм си! Така че нито съм сваляла нито съм пълняла!
Добър вечер на 17 години съм и не съм имала полови отношения. Имам менструация от 11-12 годишна. Преди ( на 13-14 годишна възраст) цяло лято нямах цикъл, тогава ме притесняваше това да отида на лекар. Сега имам същия проблем от 3-4 месеца не ми е идвало и ми е притеснено...Утре мисля да отида на лекар, но исках да си излея душата пред вас..Ако някой знае нещо нека ми помогне![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
това може да се случва от смяната на климата, от стрес ако си приживяла нещо емоционално наскоро, ако си свалила разко теглото си и от още мн причини за това по - добре отиди на лекарПървоначално написано от BqlaLiniq
дано всичко бъде наред
![]()
Отговора на d3n17yy ми помогна многоКакто и да е , на мен днес ми дойде , така чее нямам проблем .. А за BqlaLiniq мога да ти кажа, че имам една книжка на always със съвети и пишешее че първите 3-4 години се регулира , на някой момичета продължава 1 ден а на други 10 дни! Също така може да ти дойде , да ти прескочи и да ти дойде чак след 6 месеца ... така че може да се успокоиш
Въпреки това е добре да се консултираш със специалист
![]()
JustForFun тъкмо щях да питам дали ти е дошло![]()
е радвам се, че всичко е наред до морето вече ще ти е свършило и сичко ще е ок дано си прекараш хубаворадвам се че съм ти помогнала
![]()
![]()
d3n17yy Ами попринцип го знам това, но друго е да си говориш с някой![]()
Значи според теб какво да направя - Да изчакам ли или да отида на лекар? Моята лекарка може ли да ми изпише хапчета или ще ме праща на гинеколог?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Здравейте
На 19 години съм имам цикъл от 12-13 годишна възраст..Таа на мен също ми закъснява,от както се помня никога не ми е идвало всеки месец на една и съща дата,но сега малко ме хвана паниката..
Миналия месец ми доиде на 11..предполагах,че и този месец може да е на 11,ноо уви..
От вчера седя и чета по разни форуми и аз каквато съм си страхливка ии сега така се наплаших,че може да е станал някакъв гаф..макар,че вероятноста е нулева(защото с моя приятел сме на тема пръсти,ако ме разбирате)
В момента даже и нямам никакви симптоми..нито коремът,нито кръстът ме болии и направооо незнам.А има и друго нещо..този месец много сменях климата..ходих на Балкан..на село..насам-натам..ии сега в София и се моля да е от това..,също така и към 29-30 някъде ходих на зъболекар..там други проблеми ии може и от стрес или паниката да е незнам
Не съм говорила с майка ми..а и не искам да я плаша и нея..Та ако имате някакви мнения,ще ги прочета с удоволствие..
P.S. А темата е много добра..Браво..![]()
според мен е по - добре да се видиш с лекар защото все пак имаш от одавна цикъл и да ти закъснява толкова не е мн добреПървоначално написано от BqlaLiniq
. По - добре да те види ако не е нещо сериозно поне ще си си спокойна ама мисла че личната ти ще те прати на гинеколог, че това не е по нейната спецялност и едва ли зн какви лекарства да ти даде ако има нужда ти ако имаш гинеколог при който си ходила и др път или майка ти можеш първо при него да отидеш успех дано сичко да е наред
![]()
![]()
ivelinkaaa Предполагам че е от стреса и смяната на климата .. закъснява ти с едва 2 дни така че на твое място не бих се притеснявала толкова много .. ако пиеш някакви витамини , ако си отслабнала , може и да ти закъснява! Но ако продължава така по-добре кажи на майка си!
Здравейте. Според вас дошло ли ми е .. февруари месец намерих на бикините ми червени петна... но бях с червено боди ... ... може ли да е от бодито но според мен няма как бодито да изцапа бикините ми чак там)
![]()
ако може някой да ми каже , за някакви хапчета/хормони предизвикващи МЦ .. който нямат толкова странични ефекти и човекът ако може да е използвал такива за да обясни по подробно ..
ще ви бъда мн благодарна ,ако отговорите ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Прочети правилата на форума.Първоначално написано от tamarichka
Като искаш хапчета, заминавай при АГ. Това не е нещо, което с лесна ръка да ти препоръчаме във форума! Да не говорим, че са с рецепта и дори някой да посмее да драсне име на медикамент тук, в аптеката няма да ти го дадат.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!