- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Iskam da vi popitam neshto...., vinagi sam bila s normalen cikal, v smisal- idva mi na 28-miq den ( pone v povecheto sluchai...) i mi traq okolo 7 dena, no tozi mesec mi traeshe ne poveche ot 3 dena, kakva moje da e prichinata- cvetna bremennost ili neshto drugo....?
Е,добре момичета няма да пускам излишни теми.Днес е 7-ми,а на 15 заминавам на море.Става въпрос за цикълът ми,преди да ми дойде ме боли глава и гърдите също,а от днес започнаха да ме болят и сигурно ще ми дойде някъде на 11-ти,понеже не ми идва още веднага и не знам какво да правя.Никога не съм ползвала тампони,а съм едва на 15,за да купувам хапчета,за да може да ми закъснее,а и не знам сега като ме болят гърдите и чакам да ми дойде,дали тези химикали ще помогнат нещо![]()
Ах ти лош,лош Bedroom !
почти всеки месец цикъла ми идва с няколко дни след датата на която трябва да е понякога са 2/3.. а понякога 5/6 .. много рядко се случва точно на датата да ми дойде.. от какво може да е това ?и това е вече 5та година от както ми е дошло за пръв път.. и винаги е така
![]()
Не мога да помогна на момичетата преди мен, но искам някой да помогне на мен... и така ето какъв е проблема: имам цикъл от 2 години и нещо и още в началото беше когато 1 ден отидох до тоалетна и когато погледнах видях нещо на превръзката, което мисля че беше яйцеклетка. от тогава не съм имала такова "преживяване" . всичко което е там е кръв и толкова. Въпросът ми е: трябва ли да откривам яйцеклетки на превръзката или не, и ако да, тогава колко??
Знам колко глупаво звучи това което пиша, но ако ви питам сега ще съм невежа по въпроса за известно време, а ако ли не ще съм невежа цял живот по въпроса!
Моля ви, отговорете.![]()
...Първоначално написано от 7639
благодаря за отговора![]()
![]()
вече поговорих с няколко човека и установих, че всичко си е наред и така ..![]()
мацкии .. имам цикъл от 2 години и би трябвало да ми доиде на 11 а вече е 14 и още не ми е дошло..Не съм правила секс с гаджето.. Хелп плс много съм притеснена![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Може да е заради рязка промяна в климатичните условия или защото си под стрес. Ако и стресирана, успокой се.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^^ Щом не си правила секс,няма защо да се притесняваш..
Или е от климата,или от притеснение/стрес..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси много ..Ще се опитам да се поуспокоя..А иначе от няколко дена ме боли коремчето (ниско долу) и кръста .. и все още не ми е дошло![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Здравейте,аз съм на 16 години,имам месечен цикъл от 4 години,по принцип никога не ми идва на 28 ден,а на30-31,32...Проблема при мен е че последно ми дойде на 28 юни,а днес сме 17 август.През февруари месец също така не ми дойде, (тогава правих секс-1 път,и оттогава не съм правила) но следващите месеци имах.Бях на лекар през март и ми изписа дуфастон да пердизвика цикъл.пих го 5 дена само и в следващите месеци си имах цикъл,но сега отново така ме прескача.Много се притеснявам и ви моля да ми отговорите.Също така се чудя дали пак да изпия 5 дена дуфастон,но без лекарско педписание. отговорете ми моля ви
Щом не си правила секс от вече доста време - не мисля,че има смисъл да се притесняваш относно това дали си бременна..
Иначе на всяко момиче й закъснява или прескача..Но най-добре е да отидеш отново на гинеколог..
И не вземай НИКАКВО лекарство без лекарско предписание
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
7639, ако видиш яйцеклетка с просто око, те признавам. Даже ще те препоръчам за кадър в ин витро център.Просто няма как да стане. Да не говорим, че като не е оплодена, се разгражда още в маточната кухина.
Това, което пада от теб, далеч не са обвивките на яйчника, а функционалния слой на ендометриума!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам болко в корема долу ниско в ляво и дясно от десет дни още от преди това ме болеше горидолу от година през тези десет дни започнаха да ме болят бъбреците главата да ми се повръща и още не ми е дошло защо такаjavascript:emoticon('
')
scho1@
ам въпроса ми може да е малко тъп ноо след като извадя тампона кръв не ми тече за 20-30 минути дори се е случвало и за час това нормално ли е?
Здравейте!Извинявам се за тъпия въпрос!Моля Ви отговорете ми!Значи на 25 август имах кръв на гащите и си викам нали дошло ми е!И после отидох до тоалетната и като забърсвах постоянно имах кръв и на следващият ден така!Нормално ли е?Това ли представлява цикъла?Дошло ли ми е?Съжалявам за тъпият въпрос!Моля Ви отговорете ми!Благодаря![]()
Щом е било кръв...Аз нещо не схванах. Имала си на единия ден кръв и после и на другия си имала така ли? Ако е така вероятно ти е дошло. Сега трябва да знаеш, че първите няколко месеца е възможно менструацията ти да е страшно нередовна, а може и въобще да нямаш.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да!Нали нали първият ден имах нали кръв ,после на следващия пак и днес пак!Дали ми е дошло?Дано да не е нещо друго...мисля ,че ми е дошло дали?![]()
Нали, нали, едва ли е друго, дошло ти е. Честито!![]()
-M.B.
Боже мой!
Абе, baby7878, на колко години си?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Амм мерсиАмм на 13 ...не ми се смейте за тъпите въпроси просто ми се стори малко обилно
Моля Ви...не ми се смейте
Добър ден! Не знам дали тук е мястото, където мога да си задам въпроса. Цикъла ми дойде на 18 август, по принцип е съпроводен с големи болки и винаги знам 1 - 2 дни по-рано чер ще ми дойде, но от вчера ми тече, но нито ме боли, нито имам някакви симтоми че съм в цикъл. Имате ли идея от какво може да е това.
Здравейте!Виждам ,че последното момиче е задало въпрос без да е получила отговор и съжалявам ,че аз нямам достатъчно информация по въпроса ,за да и помогна.Проблемът ми е свързан отново с менструацията , само че аз нямам такава и не това ме притеснява толкова ,а това ,че ми тече бяло вече повече от година и половина ,а цикъл все още нямам.Притеснявам се това да не би да е някаква инфекция.А , и ако е от някакво значение (знам ли!) аз съм вегетарианка, да не би да е заради разликата в храненето ми?Абе я да спра да се дрънкам глупости,а ?
Моля, пишете ми ,
![]()
Koria няма значение от колко време имаш бяло течение, аз го имах близо 2 години и тогава ми дойде. Не се притеснявай. Предполагам сама знаеш, че до 16 години трябва да ти е дошло, ако не...лекар. До тогава няма нужда да се тревожиш.![]()
-M.B.
Ох, мерси.Наистина ми олекна.![]()