.
Отговор в тема
Страница 35 от 65 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1617
    Здравейте,първо да кажа бражо за хубавата тема
    Ето ми го и въпроса:Значи след 3 дена отиваме на море,имам бяло течение от 14 дена,цикъла си не мога да определя след колко време ще ми дойде защото е много нередовен (ту нямам 6месеца,ту ми е след 40 дена,ту продължителноста му е 51 дена) та ако ми дойде на морето какво да правя?

Имам жълто течение горедолу от месец а още е ми е дошло за първи път какво да правя
    scho1@

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от arizona
    Здравейте,първо да кажа бражо за хубавата тема
    Ето ми го и въпроса:Значи след 3 дена отиваме на море,имам бяло течение от 14 дена,цикъла си не мога да определя след колко време ще ми дойде защото е много нередовен (ту нямам 6месеца,ту ми е след 40 дена,ту продължителноста му е 51 дена) та ако ми дойде на морето какво да правя?
    Използвай тампон или се разрови с търсачката за повече инфо - има поне 5 теми за проблеми като този. (:

Цитирай Първоначално написано от scho1
    Имам жълто течение горедолу от месец а още е ми е дошло за първи път какво да правя
    Жълто? И аз съм имала понякога жълто, но е било рядко. Ако те притеснява те съветвам да посетиш гинеколог.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

моля помогнете вече 13 дни не ми спира????? за 1 път ми дойде на 9 юли на 12 съм...

Цитирай Първоначално написано от maaarietta
    моля помогнете вече 13 дни не ми спира????? за 1 път ми дойде на 9 юли на 12 съм...
    Ми значи виж сега миналата година(бях на 12)на мен ми тече 51 дена отидох на гинеколог(на 4о ден)и той ми предписа лекарства,каза че не е опасно на много момичета така им се случвало .Така че споко,обаче иди на доктор по-рано от мен

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ако за съвсем първи път ти е дошло на 9 юли тази година,значи още ти е нередовен.Аз имам цикъл от над пет-шест години вече и в началото ми пропускаше по два месеца,но от доста време си ми е редовен.Най-вероятно,според мен причината си е в това,но ако се притесняваш,отиди на лекар.

само да питам каква е вероятността да ми закъснява заради рязкaтa промяна в климата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Firy
    само да питам каква е вероятността да ми закъснява заради рязкaтa промяна в климата
    Голяма...може да ти закъснее с повече от седмица.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Ми значи виж сега миналата година(бях на 12)на мен ми тече 51 дена отидох на гинеколог(на 4о ден)и той ми предписа лекарства,каза че не е опасно на много момичета така им се случвало .Така че споко,обаче иди на доктор по-рано от мен
    Ехаа , 51 дена!!! ама щом си ходила на лекар и всичко е добре .. а междудругото гадно ли е да имаш толкова мноого време?? .. аз едвам издържам по 5-6 дни, апък 51 ..

Цитирай Първоначално написано от vasinceto0o
    Ехаа , 51 дена!!! ама щом си ходила на лекар и всичко е добре .. а междудругото гадно ли е да имаш толкова мноого време?? .. аз едвам издържам по 5-6 дни, апък 51 ..
    ми не не беше,то в повечето дни ми беше слабо,гадно беше че онова лято не носих никакви бели панталони :P

Цитирай Първоначално написано от vasinceto0o
    ми не не беше,то в повечето дни ми беше слабо,гадно беше че онова лято не носих никакви бели панталони :P
    ооохх .. горката .. аз щях да умра толкова за толкова време ..

бр мн хубава тема само дето незнам кое момиче ще се пристръши да отиде до гениколок

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JustGirl1000
    бр мн хубава тема само дето незнам кое момиче ще се пристръши да отиде до гениколок
    Не знам*
    престраши*
    гинеколог*

Всяко момиче, което мисли за себе си и здравето си ще отиде.
    -M.B.

Здравейте знам че много момичета са попитали подобен въпрос ноо аз да си попитам че съм притеснителна. Имам цикъл от януари месец 2010 соро става 1 година. От юни месец това лято не ми е идвалф това са вече 4 месеца защо ? Моляви който може да ми отговори да го направи защото се притеснявам и не ми се иска да ходя на гинеколог още съм на 13 години р ме е страх колкото и смешнф од звучи. Нормално ли е и възможно ли е да е някаква инфекция ? Блдгодая предваритено за отговорите

Цитирай Първоначално написано от babyiff
    Здравейте знам че много момичета са попитали подобен въпрос ноо аз да си попитам че съм притеснителна. Имам цикъл от януари месец 2010 соро става 1 година. От юни месец това лято не ми е идвалф това са вече 4 месеца защо ? Моляви който може да ми отговори да го направи защото се притеснявам и не ми се иска да ходя на гинеколог още съм на 13 години р ме е страх колкото и смешнф од звучи. Нормално ли е и възможно ли е да е някаква инфекция ? Блдгодая предваритено за отговорите
    ми то аз нямах 6 месеца,ама то тва е нормално докато ти се регулира :P

Град
    in my world!
    цикъла си ми е редовен ама този месец незнам защо закъснява днес е 30-ти ден имах си всички симптоми че трябва да ми дойде обаче се простудих и много взе да ме боли кръста то даже не кръста а където са ребрата отсратни и корема ниско долу възможно ли е от това да ми закъснява все още ме боли кръста но по-малко
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    искам да попитам какви тампони да ползвам, ако съм още девствена

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Град
    Plovdiv
    имам проблем.. миналия месец изобщо не ми дойде този също това нормално ли е
    Винаги ще има хoра ,кoитo гoвoрят прoтив мен ... нo тoва са хoрата, кoитo нямат и никoга няма да имат мястo в живoта ми...

Град
    Варна
    b0onbonche , спокойно и при мене става нещо объркано този месец.По принцип ми е абсолютно редовно и почти никога не ми е закъснявало а този месец все още не ми е дошло [48-ми ден ми е днес] .Мисля,че е свързано с времето и резките климатични промени.И други приятелки се оплакват от същия проблем напоследък.
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

Здравейте на всички! : Имам цикъл вече от около 5-6 години но от близката година и половина имам ужасни болки (спазми) чела съм много и различни начини за справяне с този дискомфорт какво ли не опитах какви ли не методи за потушаване на болката но просто не ми се получава! Единственият ми вариант е да смеся няколко вида хапчета и задължително бройката им не пада под 5 (Нош Па , Спазмалгон , Ибопром, Бозколизин и т.н.) Един вид се "дрогирвам" с хапчета за да спра болката! Та въпроса ми е ако някой има същите оплаквания като моите нека сподели как се справя с проблема и до колко е ефикасно!?!?

А дали кюртажът е решение?!?!?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си, та мислиш за кюретаж? Знаеш ли, че при кюретаж насилствено се дилатира шийката, малтретира се, за да се разшири и пропусне кюрета? Не си вкарвай хипохондрични мисли в главицата! води си менструално календарче, посети гинеколог, отбелязвай броя сменени превръзки, количеството на кръвозагубата и му поднеси тази информация.
    Колко дни са ти МЦ и менструацията? На колко години си? От колко години дойде първата М?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Хора, на 13 съм, гърдите ми пораснаха, имам бяло течение, окосмих се, но цикъл нямам и даже ме е малко срам, щото като си говорим с приятелки дори на по-слаборазвитите им е дошло, а на мен не е и вече си мисля че ми и ма нещо. От около половин месец все ме боли корема но не ми е дощло, та да ми кажете нормално ли е и дали ще ми дойде скор ама моля ви не ме пращайте на гинеколог, че ме е малко срам
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ^^ Нормално е още да не ти е дошло,имаш време-не се тръшкай.А това че те боли корема от около половин месец никак не е хубаво-може да се дължи на много неща;тъй че отиди на лекар.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Създадох си профила само за да потърся отговор на моя проблем. На 14 години съм. От септември 2008г имам бяло течение. За първи път ми дойде на 24 април 2009г. Смятах, че бялото течение предвещава началото на менструацията ми, но ето че го имам и до днес. Притеснявам се да не би да имам някаква инфекция. Срам ме е да отида на гинеколог.... Каня се от доста време, но не съм готова. Не знам какво ще ми правят и ме е страх. На майка ми не съм казала, а сестра ми ми препоръча да си направя посявка. Нямам представа какво е това и колко ще ми струва....
    Четох в една книга, че подходяща хомеопатия е Nux vomica 9 или 15 CH. Да си взема ли тези хапчета и да опитам с тях или...... не знам какво да направя. Моля за съвет!

Град
    Велико Търново
    ии така .. добър ден .. искам да п0питам някой работи ако може
    аз съм на 13 години .. дойде ми преди 1 година ..
    и сега ми закъснява п0чти 3 месеца .. не водя полов живот ! .. преди 1 седмица ме болеше ниско доло корема .. незнам какво да прая и малко ме е срам да отида на лекар .. преди 1 месец скъсах с гаджето си и бях много стресирана .. можели това да има нещ0 общо ?
    МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си