.
Отговор в тема
Страница 37 от 65 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1617
    един ден отивам в тоалетната и като се обърсах имаше малко кръв, но на гащите нищо. от тогава нищо. ще се радвам ако ми кажете нещо по въпроса.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    А-уу...на мен ми дойде днес и така яко се стреснах, че направооо....

Иначе наистина много полезна информация!

Здравейте Искам да ви питам нещо .. Аз съм на 12 години и още не ми е дошло . Какви са симптомите ? Смисъл не съм нмого развита , гърдите ми сега растат , и са горе долу колкото една шепа , окосмяването ми е нормално нямам под мишниците , но по половия орган имам средно .. Мама ми е казвала , че на нея и е дошло на моите години през лятото .. :P

Град
    ....
    Много полезна информация за момичетата . Има какво да се научи

Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    искам да попитам нещо почти на 14години съм(ставам след 1 месец) имам цикъл от 2 месеца,но все оше нямам никакви гърди,ама ви казвам плоска съм като дъска имам там 2 стърчащи пъпки и толкова!това нормално ли е? и скоро ще ми пораснат ли?
    ne s epritesnqvay vseki se razviva po sobstven na4in i samo tvoeto tqlo moje da reshi koga e gotovo da prejiveesh vsi4ki promeni ot puberteta
    ◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕

Град
    България/София
    Имам малък проблем На мен вчера ми дойде ... ( на 14 съм ) майка ми каза, че първите дни е нередовен, но днес ИЗОБЩО нямам кръвотечение... а вчера имах доста... какво става?? Това нормално ли е? Моля Ви за отговор..
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

аз имам от 11 месеца и сега трябваше дами дпоиде но закъсня някасе около 1 седмица това нормално ли е
    мен ме е срам да кажа на майка си да и кайа ли и как
    ddd

Град
    България
    pomognete mi az sam na 12. 5 i predi 7 mececa ima hjalto na gashtite no i sq prodaljava da ima ama tozi pat e veche neshto kat kafqvo lekarkata mi vikashe che shte mi doide no oshte ne mi idva please pomognete mi

Повече от фен Аватара на JustForFun
    katerinka9226 - напълно нормално е! На мен като ми дойде за първи път беше само 2 дни! Не се притеснявай!
    doni100 - на колко си, водиш ли полов живот? От колко време имаш цикъл? Ако не водиш полов живот и от скоро имаш цикъл е съвсем нормално да ти подранява или закъснява. През първите 2-3 години цикъла се регулира и е възможно да ти прескочи с до 6 месеца
    yanggirl1 - Нормално е , ако течението ти става по тъмно, значи скоро ще ти дойде - в близкия месец-два. Може да усетиш болка в корема или в кръста - това са знаци, че ти идва

Град
    България
    ms JustForFun za infotot veche mi e kat mn leko kdfqvo i sq me bli korema te dne samo e boli korema i leko desniqt babrek

Имам един проблем на 13 съм(ще правя 14 следд 3 месеца) и цикала ми е МНООГОО силен ( или поне така ми се струва) направо усещам как тече ( звучи смешно ама на мен никак не ми е смешно ) ии сега като ми дойде мисля да пия 3-4 хапченца витамин Ц един път пробвах и помогна Въпроса ми е дали ще ми стане нещо ако пия всеки месец, защото просто не издържам за 1 час и вече съм се оцапала навсякъде нормално ли е това ( забравих да кажа имам от 2-3 години някаде)

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Недей да пробваш това с витамин Ц. Мисля, че не е добре за организма. А знам какво ти е . На мен ми е кратък цикъла попринцип, но вторият ден е ужасно силен. И ми става супер гадно когато съм спала или съм стояла дълго време на стол, и като стана, буквално усещам как тече. Не е приятно. Но недей да пробваш това с витамин ц- не е решението! Може да ти навреди. Ако ти е толкова силно носи нощни превръзки и през деня, или си слагай по 2 от нормалните, за да стане по-голяма. Аз така се чувствам по-сигурна. На always нощните на мен са ми огромни - като памперс са , но може с тях да ти е по-удобно, щом казваш, че ти е силно.

Град
    България/София
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    katerinka9226 - напълно нормално е! На мен като ми дойде за първи път беше само 2 дни! Не се притеснявай!
    Много ти благодаря
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    Здравейте Искам да ви питам нещо .. Аз съм на 12 години и още не ми е дошло . Какви са симптомите ? Смисъл не съм нмого развита , гърдите ми сега растат , и са горе долу колкото една шепа , окосмяването ми е нормално нямам под мишниците , но по половия орган имам средно .. Мама ми е казвала , че на нея и е дошло на моите години през лятото .. :P
    ?

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Недей да пробваш това с витамин Ц. Мисля, че не е добре за организма. А знам какво ти е . На мен ми е кратък цикъла попринцип, но вторият ден е ужасно силен. И ми става супер гадно когато съм спала или съм стояла дълго време на стол, и като стана, буквално усещам как тече. Не е приятно. Но недей да пробваш това с витамин ц- не е решението! Може да ти навреди. Ако ти е толкова силно носи нощни превръзки и през деня, или си слагай по 2 от нормалните, за да стане по-голяма. Аз така се чувствам по-сигурна. На always нощните на мен са ми огромни - като памперс са , но може с тях да ти е по-удобно, щом казваш, че ти е силно.
    Да но проблема е,че по 40 мин седя седнала и после като стана ... ( не мога да търпя вече) иначе третия ден е супер и попринцип нищо не ме боли никога нооо с тези памперси 100 % няма да ми е удобно аз вървя като патка с онея малко по-дебелите пък за тея да не говоря ии защо да е вреден витамин Ц аз точно тук четох, че нищо не може да стане от него \ направо ми се иска да съм момчеее
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Здравейте няколко дена пих витамин ц,вчера последно защото бях на състезание и трябваше да ми дойде точно вчера.Въпросът ми е след колко време ще ми се възстанови цикълът-днес или по-късно?
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен Аватара на Sevdito
    А кога излизаме от пубертета?

Исках да питам точно за тея витамин Ц... знам,че не е кой знае колко полезно за организма, но за един път няма да ми навреди..
    Някой може ли да ми разясни по-точно защо не е полезно и дали действа?

Аз мисля, че витамин Ц-то ее дори полезно.... Баща ми е доктор, а майка ми - лаборантка.... Ии когато съм болна ми дават витамин Ц, защото подсилва организва... Така че според мен не е вредно...

Ааа имам един въпрос: На 12съм (Е, вече почти на 13) и ми дойде август миналата година... Първите пъти течеше по малко ии не беше много продължително, но към 3-4 път мензисът ми продължаваше около 7-8 дена, катоо последните 2 дена течее съвсем малко... Дали е нормално....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ Е при положение че имаш вкъщи лекар и мед лаборант, защо питаш нас?
    Би трябвало да е нормално. Не може да ти тече като чешма всеки един ден, както и няма как да спре отведнъж.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Е, така де... Ноо искам да разбера дали има и друг с подобен "проблем"

Добре, като пиеш витамин Ц ..той кога действа :д тоест ако го пия утре сутринта до събота вечерта трябва да е спряло, нали?

Повече от фен
    Аз бях на генеколог и тя ми каза да пия витамин Ц за да ми е равномерно и аз пия по 2 , 3 на ден и ми го намалява , което ме радва , защото попринцип ми е много силно . Иначе темата е много хубава Мен май ми е от година и половина дошло и много често ми пропуска и ми закъснява ама аз изобщо не се притеснявам а то всъщност и няма закво нали ???

момичета какво ще се посъветвате значи дойде ми за първи път през 2007 когато бях на 13 и само първата години ми идваше редовно а сега 3 пъти в годината ми идва .. всеки път си казвам ще ида на лекар но 1 че много ме е срам и страх ( а и не водя полов живот) ...а и ако ида на гинеколог ще се качам ли на ''магарето'' или мога да мина с приказки и ехограф ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма да се катериш на магарето, спокойно. Ще ти направи ехография.
    Не е трябвало да се държиш толкова време.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си