- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Очаквам цикъла си около 15-ти, но вече е 28-ми и още не ми е дошло. В началото на месеца имах някакво течение, но не беше кървене, а по скоро някакво кафеникаво зацапване. Защо ми закъснява? Не е възможно да съм бременна, не съм правила секс досега.
На мен ми дойде миналата година през ноември. Тогава бях на 11, а сега съм на 12години. Трябвали да се притеснявам, че ми идва всеки месец или е нормално? Много Ви се моля кажете ми!
нормално е !!!!!
Music is my life.She is Who I am!
ТАКА: КОГАТО ИМАТЕ ЦИКЪЛ ОТ СКОРО Е НОРМАЛНО ДА НЕ ВИ ИДВА ЧЕСТО ИЛИ ДА ЗАКЪСНЯВА, А АКО НЕ Е ОТ СКОРО, ТО ТОГАВА ИМА СЪВСЕМ ДРУГА ПРИЧИНА! ПОЛУЧИХТЕ ОТГОВОР И СПРЕТЕ ПОСТОЯННО ДА ПИТАТЕ: "Трябва ли да се притеснявам..." ; "Не ми идва вече...." и т.н.
А нормално ли е да идва два пъти в месеца? За 1ви път ми дойде този януари, но от февруари ми идва по два пъти. :Х През февруари си мислех, че ми е дошло 2ри път, защото първия беше много кратко и с много малко течност, но... Другите месеци първия път беше нормално, а втория път малко по-кафеникаво.. Мисля, че вече е крайно време да отида на лекар. Ако някой е имал същия проблем, моля да сподели какво е станало.(то може би вече някой е споделил такъв проблем - ще се разровя в другите страници)
=)
^Заминаваш на гинеколог, без да чакаш повече коментари по темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми, да, това е най-правилно. Че както това продължава цели три месеца.. да не се окаже нещо сериозно!! :Х И без това всички коментари по темата са за закъснели менструации, а аз какво да кажа, че ми идва 2 пъти в месеца!! Надявах се да се дължи на това, че тази година ми дойде за първи път.. но още нищо не се знае! Докторът ще каже...![]()
=)
Моля ви, помогнете ми! Дойде ни преди 3 месеца но не е на равни интервали. Всеки път ми идва все по-рано. Например През Март ми дойде на 22, Април на 16, Май на 7! Това нормално ли е?! Какво трябва да направя!![]()
![]()
You can't lose what you haven't got!
Момичета,успокойте се!Когато ви е дошло скоро е нормално цикълът ви да не е редовен-да ви закъснява,да ви идва по-рано или дори да ви пропусне.Успокойте се,а за бялото течение също е нормално.Надявам се да съм ви успокоила и да можете да дишате спокойно!![]()
Ами ако един месец ти доиде на 12 а друг на 18 или на 16 това нормално ли е аз имам от 1 година
ddd
нормално цикълът ти да не е редовен-да ти закъснява,да ти идва по-рано или дори да ти пропусне....
Доколкото знам промяната на климата може да доведе да ти дойде по-рано. Например ако отиваш на море.
I'm beautiful in my way....
Здравейте,
Понеже има страшни много страници и немога да прочета всички наведнъжза да видя дали някой е питал по тази тема, моят въпрос е нормално ли е след като ми е дошло преди 2 години и няколко месеца пак да не ми е редовно. Понякога се получава така, че да не ми идва 2 - 3 месеца ии после да ми дойде. Всеки месец имам "симптомите" (повече бяло течение и болки) обаче не ми идва. Знам, че трябва да отида не гинеколог, но ако някой знае нещо по въпроса да каже :P
Вие използвате ли тампони ? Удобни ли са ви и добре ли се чувствате с тях ? Много бих искала да използвам ..
аами аз пробвах един път според мене е много неудобно ! НО и те май си имат свойте плюсове и минуси така , че това е личен избор според мене !Първоначално написано от Starless
Пробвах да полвам. Боли ме, имам чувството, че си съборих лигавицата на влагалището, неудобни са ми и и сякаш всеки момент ще ми се изхлузят. Може би е моя грешката, че ги ползвах в последните дни на менструацията, но няма да повторя, определено.Първоначално написано от Starless
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Понеже наближава летният сезон, искам да ви попитам, когато съм с тампон мога ли да влизам във морето или басейна без да се притеснявам от инфекции или др. проблеми?!![]()
You can't lose what you haven't got!
Искам да попитам,понеже не можах да изчета всичко-по-миналия месец ми дойде за пръв път и ми беше 7 дни,но на следващият месец ми липсваше-това нормално ли е?
според мене е нормално щом ти е дошъл за 1 път миналия месец още не ти е редовен защото си в началото ощеПървоначално написано от betito28
) няма за каво да се безпокоишш
Само да попитам.Нали е нормално през първата година да ми идва 2 пъти в 1 месец.И това обикновено се случва при месеците с по 31 дни.И двата пъти кръвотечението да е силно.И още 1 въпрос как да разбера,когато ми е свършило напълно защото веднъж цяла нощ нямаше нито капка ,махнах превръзката защото си помислих ,че е свършило и след няколко часа течеше по силно даже и от първите дни.Благодаря предварително![]()
![]()
Хора помощ, имам цикъл от вчера вечерта не бях забелязала и затова отидох спокойно на училище пред последния час приятелката ми ми каза че на дънките съм изцапана. Прибрах се и слава богу нямаше никой у нас проблемите са няколко незнам какво да кажа на майка ми другя е през колко време да мсеням превръзките през колко продължително време идва? и на точна дата ли е ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Откакто ми казаха, 4е на някаква й заседнал тампона и й го вадили в гинекологията не искам и да 4увам за тампони![]()
![]()
Страх ме е от такива работи..
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Здравейте!Искам да ви питам нещо.Всички казвате,че интервалът на цикъла се изчислява като се броят дните от първия ден на едната менструация до първия ден на следващата,но аз знам,че се брои от последния ден-21 дни ( например: дошло ти е на 1-ви и ти свършва на 5-ти и от 6-ти започваш да броиш 21 дни и така от 6-ти до 26-ти са 21 дни и би трябвало тогава да ти дойде [не знам дали ме разбрахте] ) Кое е по-точно?
Както искаш, така си ги брой. Обяснено е от просто по-просто- от първия ден на М до първия ден на следващата.