.
Отговор в тема
Страница 40 от 65 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1617
    Град
    София
    Защо броиш 21 дни? Поне аз го пресмятам така. Дошло ми е на 5ти този месец. Значи следващия ще ми дойде на 4ти. По-следващия на 3-ти и тн. Минус един ден всеки следващ месец.
    Обикновено траеше около 5-6-7 дни и си пресмятах ангажиментите за година напред..., но откакто спортувам активно минава за 2-3 дни
    Smile!?

Град
    Бургас
    Здравейте исках
    да питам ако имаш бяло течение дали това означава, че скоро ще ми дойде, защото аз го имам от 9 годишна а пък сега съм на 12

Здравейте, имам проблем на 12 съм и ми дойде преди 2 месеца и нали идва ми редовно ама днес ми дойде а на мен обикновени ми държи около 5-6 ден а вдругиден заминавам на море не знам как да си сложа тампони, а искам да ми препоръчате нещо за пиене за спиране на цикъла

Голям фен Аватара на Slobbery
    Здравейте..
    На 14 години съм,ще стана на 15 след 3 месеца.
    Имам бяло течение от близо 3 години, на външен вид се развивам наравно с връсниците ми. Единствената разлика е ,че аз нямам цикъл.
    Възможно ли е да не ми идва,защото пия хормонални лекарства(имам артрит и пия кортизон,т.е. кортикостероид)Чувала съм също,че при някои хора менстуацията не идва,защото са твърде слаби. Аз тежа 45 килограма,не съм чак толкова фрапиращо слаба,имам приятелки по 40,които си имат цикъл ... Говорила съм с майка ми,на нея и е дошло на 12 , според нея не е от лекарствата.
    Не че умирам да имам цикъл,но започвам да се притеснявам.
    Благодаря предварително. (:

~

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отскочи до гинеколог за твое спокойствие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Slobbery
    Да,обмислям да го направя. Благодаря все пак.

~

Цитирай Първоначално написано от anonim85
    Хора помощ, имам цикъл от вчера вечерта не бях забелязала и затова отидох спокойно на училище пред последния час приятелката ми ми каза че на дънките съм изцапана. Прибрах се и слава богу нямаше никой у нас проблемите са няколко незнам какво да кажа на майка ми другя е през колко време да мсеням превръзките през колко продължително време идва? и на точна дата ли е ?
    Е най-добре кажи на майка ти.Няма нищо срамно в това и тя,като всяка друга жена е преминала през това,спокойно ще те разбере и ще те научи на доста неща. (:
    Превръзките сменяй,ами когато се напоят.Не знам колко силно ти тече...на мен първите месеци ми идваше супер нередовно направо бях луднала,имах чувството,че почти постоянно ми идва.Третия ми път беше ужасно обилен после ми прескочи един месец и до сега си ми е редовен.Случвало се е да закъснее с няколко дни,примерно да станат 32 дни,но после си ми идваше...друг път пък на 17-тия ден ми е идвало,ама една приятелка ми каза,че първите три години е нормално и тогава все още се регулира,така че вече не се притеснявам. ;д

Нека съм безсрамна, но си в мен отдавна
    в устните, в думите дори.
    Ти си там като клетва и не,не съм ти поредна,
    лъжеш знам, и знам че боли те.

Целувай за да забравя, какво безумие правя.
    Целувай нека отричам, до глупост че те обичам.
    Целувай с мен полудявай, целувай всичко ми давай,
    дори и дявола знае - обичаш ме и това е.

Не ми се чете всичко , затова давам направоо , така , тръгвам на море на първи август , а трябва да ми дойде около 5,6 как да го забавя така че до 10 да нямам !??

Проблемът ми е такъв - идва ми от почти 2 години (септември стават 2 години) не е редовен , но това не ми е проблем , а че просто тва не е като цикъл .. имам предвид, че някъде на 4-5 месеца ми тече кръв, а през останалото време е нещо като сиво течение .. дори не мога да го опиша както трябва. По едно време дори приличаше на отайка от кафе. Знам, че звучи направо гнусно , но моля ви кажете ми какво да правя , страшно много се притеснявам .. ; ((
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Град
    пространството на Дисе
    Гинеколог->ехография.
    Водиш ли полов живот?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Здравейте! Вчера бях на разходка и като се прибрах и като отидох до тоалетната видях, че имам кафяво петно на гащите и леко кръв казах на мама и тя ми даде превръзка после нямаше много кръв на нея, но тази сутрин като станах имаше бая много и днес продължава страшно ме боли стомаха! До колко дни ще ми мине?защото тази събота се очертава да съм на рожден ден и то във друг град със приспиване

Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от sineo4ka234
    Здравейте! Вчера бях на разходка и като се прибрах и като отидох до тоалетната видях, че имам кафяво петно на гащите и леко кръв казах на мама и тя ми даде превръзка после нямаше много кръв на нея, но тази сутрин като станах имаше бая много и днес продължава страшно ме боли стомаха! До колко дни ще ми мине?защото тази събота се очертава да съм на рожден ден и то във друг град със приспиване

Всичко зависи как се развиваш.Попринцип 3/4 дена и ти спира.
    “Never sneak up on a vampire.”

Здравейте!Предния месец ми дойде месечния цикъл на датата и продължи както обикновено,но след 2-3 дни след като ми свърши отнови ми прецапа за 2 дни и то в розов цвят.Досега не ми се е случвало!Имам ли повод за притеснение?Благодаря Ви!

Здравейте имам цикъл от тази събота от 16 беше много обилен и до днес сряда продължава сега е малко по малко но пак си тече по повечко а трябва задължително до събота да ми свърши! Моля ви за отговор спешно

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Гинеколог->ехография.
    Водиш ли полов живот?
    Не, а на каква може да се дължи , може ли малко инфо ? ;х
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от sineo4ka234
    Здравейте имам цикъл от тази събота от 16 беше много обилен и до днес сряда продължава сега е малко по малко но пак си тече по повечко а трябва задължително до събота да ми свърши! Моля ви за отговор спешно
    менструацията продължава най-много до 7 дни

theo <333

Момичета спазмалгон влияе ли на менструацията, защото аз го пия зареди болките и ми помага, но ми се струва че от него ми върви повече

Не не влияе..

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Искам да попитам нещо .. днес ми подрани с 10 дена дали е нормално , до сега не ми е подранявало с толкова много дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Искам да попитам нещо .. днес ми подрани с 10 дена дали е нормално , до сега не ми е подранявало с толкова много дни
    нормално е. цикъла се влияе от много неща. а и ако го имаш от скоро (2-3 години мах) е логично да не ти е много редовен..

Здравейте!Извинявам се,ако някой е имаш съшият проблем и вече е питал,но може ли да попитам нещо?
    Значи аз съм на 13 години и около февруари тази година ми дойде и досега ми е идвал около 4-5 пъти.Сега също имам,но ми тече обилно кръв.Сега е 4тият ден откакто имам и ми понамаля доста,но 1вият и 2рият ден беше доста обилно и през 1-2 часа си сменях превръзката,та трябва ли да се притеснявам???
    Иначе то и на мен не ми е много редовен,ама са ми казвали,че първата година е нормално.О и още един въпрос..сега докато имам кръв пречи ли нещо водата,ако се къпя всеки ден?Знам,че на море не става,но за къпане,доколкото знам не е проблем,независимо в кой ден си.
    Благодаря и се надявам някой да ми отговори!Наистина хубава тема.Поне ще помогне на много тинейджъри с проблеми.
    Не знам.. извинявам се,ако въпросите ми са тъпи,но аз някак си се притеснявам!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Пф и на мен последните 3-4 месеца ивнаги ми подранява с 2-3 дена този месец с 4 и нормално ли е ??

Град
    пространството на Дисе
    След като ти подранява с 3-4 дни, може просто да се е изменил, да не ти идва вече на 28 дни например, а на 24. Имаш повод за притеснение, ао МЦ падне под 21 дни или е по-дълъг от 35. Също повод е и еднократно необичайно закъснение.
    Сметни продължителността на МЦ за последните месеци и ще умуваме тогава.

Здравейте!
    Значи аз съм на 13 години и около февруари тази година ми дойде и досега ми е идвал около 4-5 пъти.Сега също имам,но ми тече обилно кръв.Сега е 4тият ден откакто имам и ми понамаля доста,но 1вият и 2рият ден беше доста обилно и през 1-2 часа си сменях превръзката,та трябва ли да се притеснявам??? Sad Но всъщност има направо,като някакво желе ми е кръвта някой път.. знам,че звучи налудничаво и смешно,но... Моля ако може някой да ми отговори дали е нормално...
    Иначе то и на мен не ми е много редовен,ама са ми казвали,че първата година е нормално.О и още един въпрос..сега докато имам кръв пречи ли нещо водата,ако се къпя всеки ден?Знам,че на море не става,но за къпане,доколкото знам не е проблем,независимо в кой ден си.
    Благодаря и се надявам някой да ми отговори!Наистина хубава тема.Поне ще помогне на много тинейджъри с проблеми.
    Не знам.. извинявам се,ако въпросите ми са тъпи,но аз някак си се притеснявам!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    След като ти подранява с 3-4 дни, може просто да се е изменил, да не ти идва вече на 28 дни например, а на 24. Имаш повод за притеснение, ао МЦ падне под 21 дни или е по-дълъг от 35. Също повод е и еднократно необичайно закъснение.
    Сметни продължителността на МЦ за последните месеци и ще умуваме тогава.
    Нали този месец 22 апък миналия 27 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си