- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Не,не се къпи през целия период...Първоначално написано от s1m0nna
лелее......
~
Нормално ли е на 5 ден да ми спре и другия ден да продължи отново, но със спирания. До колко дни ще ми спре напълно?
lenka_xqxh
Напълно нормално е. Все пак последните дни количеството е доста по-малко от първите. Още ден, може би два и би трябвало да спре.![]()
Zdraveite .. izvinqvam se za latinicata, no sum v germaniq i nqmam kirilica.. doide mi v nedelq 14.08. (imam cikul ot blizo 2god.) poprincip mi e po 7 dena, naistina mi se nalaga da mi svur6i do chetvurtak ... ima li nqkakuv nachin prosto po-burzo da mine.. chuh za vitamin C, no ne mi e qsno v kakvo kolichestvo i kak e po-dobre na hapcheta ili ampuli??
Миналия месец ми дойде на 24-ти. Сега го очаквам на 20-ти, но от няколко дена ме боли кърстът и коремът. А много искам през уикенда да отида на море. Че така де - въпросът ми е: Горе-долу колко дена след предменструалните болки идва МЦ?![]()
Love to be loved by you.
Май ще ти дойде баж за морето, аз като имам такива планове си го задържам с противозачатъчни, ако ги пиеш 2-3 дни преди да ти дойде ти го задържа![]()
Здравейте,
Много полезна тема както всички твърдят!Браво!
Аз имам един проблем..Преди месец станах на 13 г. и още не ми е дошло..аз съм доста слаба, (40кг. съм,но просто костите ми тежат)гърдите ми са много леко набъбнали(знаете, само зърно) и се притеснявам кога ще ми дойде...Всички мои приятелки имат и цикъл и гърди..чувствам се много подтисната..сякаш съм единствената...На майка ми и е дошло 8ми клас, та въпросът ми е дали и на мен ще ми дойде по-късно или съм индивидуална..забравих да кажа, че имам бяло течение от някъде 6-7 месеца..Ще ми дойде лии скоро ;(
На мен ми дойде мисля, че на 13. При всеки е различно. Ако вече след 16 г. нямаш може да отидеш на гинеколог.
Иначе е супер яко да нямаш цикъл, ако питате мен..![]()
Love to be loved by you.
Аха да..и на мен много хора ми казват, че не е приятно ама пък аз се притеснявам и искам въпреки товаПървоначално написано от association
А ти сега на колко си?
Не се притеснявай ще ти дойде,колкото по-късно толкова по-добре.На мене ми дойде на 15 без месец..
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Много момичета, които нямат цикъл искат да им дойде възможно най-бързо, а тези, които имат искат да нямат, ако ме разбрахте?![]()
Всеки човек си е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН. Пък и те уверявам,че не е хубаво да имаш цикъл,вярвай ми. Пък и си е напълно нормално. Има време,ще ти дойде.Първоначално написано от fizzyg
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Здравейте, аз съм на 13-14 години и за първи път ми дойде този месец на 14 август. Видях от прочетеното в първия пост каквото ми е нужно, но искам все пак да проверя правилно ли съм започнала да смятам кога ще ми дойде следващия месец, така значи ако съм разбрала правилно септември месец ще ми дойде около 4 септември, след това октомври месец ще дойде към 2 октомври, след това на 30 октомври, след това на 27 ноември, моля кажете ми дали правно съм се научила да смятам
Здравейте, вярно ли е че винаги първият цикъл е по обилен?
Щом ти е за първи път,може да не дойде на датата,на която ти го изчисляваш,ами може да подрани или закъснее.Първоначално написано от Tiniiii
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
Да питам нещо. Значи днес ми дойде за 2 път от както имам цикъл. Не е обилно както първият път и сега ми капят само някакви нищожни капчици все едно съм в последния ден на цикъла а аз съм в първия![]()
Аз знам че може да не дойде на дата защото сега започва да ми идва още съм малка, но мисалта ми е дали съм се научила да смятам правилно- така значи ако съм разбрала правилно септември месец ще ми дойде около 4 септември, след това октомври месец ще дойде към 2 октомври, след това на 30 октомври, след това на 27 ноември, моля кажете ми дали правно съм се научила да смятамПървоначално написано от Anesha17
Не,не е така броиш 28 дена от идването,приблизително 28 дена
т.е. би трябвало да ти дойде на 11ти.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
Tiniiii, броиш от първия ден на менструацията до първия ден на следващата- това е месечен цикъл. Продължителността му варира от 21 до 35 дни. Предвид факта, че ти е дошло за пръв път на 14-ти този месец, няма как да знаеш кога ще е следващата менструация. Принципът си го схванала, това бяха само тънкостите.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Значи чакай да видим дали съм схванала вече правилно, на 14 ми дойде тоя месец и ако съм вече в редовен трябва да ми дойде септември на 11 сред това на 9 октомври после на 6 ноември и след това на 4 декември, правилно ли се научих да смятам вечеПървоначално написано от Anesha17
![]()
Привет! Препоръчайте нещо за менструалните болкимен толкова ме боли че ме водиха по спешност в бърза помощ и там ми биха мускулизин оправих се и като стигнах у дома и си викам лягам да ми мине и започнах да виждам размазано
буквите, часа на телефона, мама всичко
легнах и като станах ми нямаше нищо. Сега взех спазмалгон но не ми минава
![]()
![]()
и нош шап не ми помага
![]()
Да,с точност не може да се каже,но приблизително към тези дати.Може с 1/2 дена по-рано или по-късно.Но ти ще усещаш кога ще ти дойде,не се притеснявайПървоначално написано от Tiniiii
![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
Здравейте! Сега съм в цикъл и умирам от болкинаправо ми се плаче. Пих но-шпа не ми помага пих спазмалгон не ми помага
Ако пия Бусколизин дали ще ме отпусне, защото имам чуство че ще се хвърля от някъде такава нетърпима рболка имам. Ту спре за малко после пак започне
![]()
^Попитай твоя гинеколог дали да пиеш Герикапс по схема, вместо да се тъпчеш със спазмолитици.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!