.
Отговор в тема
Страница 42 от 65 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1617
    Благодаря за отговора аз съм на 13. И за късмет ми мина болката Пуснах любимият ми филм разглеждах снимки и не мислех за болката и то ми мина но съм се запасила със бусколизин защото него ми биха в болницата и ми мина

Супер фен Аватара на Jaune
    Пия противозачатъчни от май 2010. Последната опаковка свърши преди около две седмици, след няколко дни ми дойде, в четвъртък ми свърши, и сега май пак ми идва. Този месец по план трябваше да спра хапчетата, за да видя дали ще ми дойде. Просто ми е супер нелогично и странно, и исках да питам дали е нормално.

пт-на гинеколог ходя често, ще ида при първа възможност сега, просто не знам кво да си мисля

Момичета нормално ли е преди цикъл да речем 2 или 3 дена по вагината за излязат пъпчици такива гнойни и като дойде цикъла те да се махнат? При мен стана така

Бусколизин пих едно хапче в 3 без 20 сега в 5 и 14 мога ли да пия пак Моля ви светнете ме през колко време мога да го пия защото съм изгубила листовката а корема ще ми се пръсне като стоя седнала ми минава имам леки болки, но като стана или като легна ужасно боли Направо съжалявам, че съм се родила жена

много полезна тема за нас момичетата
    Rikity-сестричка

Град
    Бургас
    Здравейте исках да питам някак си в смисъл кога ще ми дойде, защото приятелките ми от моя клас вече с им е дошъл цикъла и имат големи гърди е и аз имам, но ме тревожи, че не ми е дошло имам бяло течение от 9 годишна =( Моля помогнее !!!

По добре по късно да ти дойде аз сега съм в цикъл и умирам от болка направо ми се плаче съжалявам че съм се родила жена пих бусколизин но не ми помогна

Искам да попитам на вас случвало ли ви се е по време на цикъл болката ту спира после пак започва като контракций! Това нормално ли е?

Град
    Beyond the Sea
    извинете, а брои ли се първият ден от следващата менструация? тоест нали се брои от първия ден примерно да месец август плюс първия ден на месец септември ли?
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^От първия ден на ПРМ до първия ден на следващата.
    Няма логика един и същ ден да го броиш към два цикъла.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от okean1
    Искам да попитам на вас случвало ли ви се е по време на цикъл болката ту спира после пак започва като контракций! Това нормално ли е?
    Нормално е. И на мен ми се е случвало.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Значи,предишният ми цикъл свърши на 14 юли... и се минаха 28 дни (11 август) и не ми дойде..Появиха се всички признаци -излезе ми пъпка на лицето болеше ме адски корема,беше потдут.Но въпреки това аз много се бях наплашила мислех,че съм бременна защото седмица преди това правих секс,беше с презерватив,той свърши в него всичко беше Ок .Сега на 20-ти ми дойде нямате си на представа каква радост беше!Прегръщах майка ми Тя ми беше казала че ако целият август не ми дойде ще ме води на гинеколог а тя не знае,че съм правила секс (на 15 съм) Още се чудя защо така ми закъсня..дали не е заради смяната на климата (отидох на село на 1-ви август до 11-ти -в планината) ??

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Да, заради пътуването е. И от жегите...
    На мен ми закъсня със 5-6 дни. Преди малко ми дойде и в момента съм така - .Обаче след 2 дни заминавам на море.Дотогава няма да е много обилно кървенето, мога да ползвам тампон, но знаете ли някакви хитрини за намаляване на кръвотечението, освен вит.С?
    Love to be loved by you.

Ще ви споделя моята малка тайна против болките в корема по време на цикъл, понеже аз лично предпочитам да не се тъпча с лекарства, ако мога да не го правя.
    Обикновено като усетя болка си правя зелен чай, от което след това се чувствам много по-добре и ако болката не е била много силна, минава. Ако е по-силна, пия и втори зелен чай, но независимо от това чаят много помага срещу подуването на корема. Използвам това средство от много време и поне при мен е доста ефективно.

"If everything is under control, you're just not going fast enough."
    Mario Andretti

Здравейте .. нова съм в този сайт, така че съжалявам ако сгреша нещо и т.н .. Искам да попитам наистина ли витамин Ц-ето помага при обилната менструация, защото на мен този път ми е доста обилна, а все пак е лято и ми омръзна през 2 часа да тичам до тоалетната, да нося куп превръзки и т.н .. Другият ми проблем е че ми протича въпреки че се старая да си ги сменявам доста редовно Моля ви дайте ми някакви съвети ... Благодаря предварително

Град
    пространството на Дисе
    От колко време имаш менструация? На колко години си? Менструацията редовна ли е?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Добра тема!

закъснение

здравейте. И аз искам да питам нещо на 20 години съм до сега съм нямала проблеми с менструацията ми. Болните ми не са били нетърпими и бързо ми минават. Този месец обаче вече около 14 дни ми закъснява. Правя безопасен секс, въпреки че е с презерватив приятеля ми не свършва в мен и винаги проверявам дали случайно не е протекъл от някъде. Преди няколко дни си правих тест, тъй като от последния полов контакт бяха минали вече 2 седмици. Тестът беше отрицателен, след 2-3 дни повторих, вторият тест също беше отрицателен. Възможно ли е от смятана та сезоните в момента и от това че бях на море 10-тина дни и там беше по студено, както и от притеснение тъй като имах изпити тези дни да ме пропусне този месец ?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Здравейте и аз искам да попитам няколко неща. Значи на 14 съм и имам цикъл от почти 1 година и често ми пропуска, вече 2-ри месец не ми идва и постоянно имам бяло-жълтеникаво течение. Това може ли да е нещо сериозно и трябва ли да посетя гинеколог

Град
    пространството на Дисе
    asdasdasd1q не се успокоявай със смяната на климата и пътуването, а за всеки случай провери при гинеколог какво е ссътоянието ти.
    CherryBell13, неприятна миризма и сърбеж има ли? Промяната в цвета съпроводена ли е с промяна в консистенцията?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    CherryBell13, неприятна миризма и сърбеж има ли? Промяната в цвета съпроводена ли е с промяна в консистенцията?
    Има лека миризма, но не е неприятна, нямам сърбеж и има промяна в цвета съпроводена с промяна в консистенцията...

Град
    пространството на Дисе
    ^Беж при гинеколог.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Беж при гинеколог.
    Много ти благодаря , в други ден ще искам направление и ще отида.

Мерси много за информацията но все пак да попитам дали е лошо ако ти дойде 2рия и 3тия път в един месец .. ? аа и това че приятелите ми пушат и аз поемам голямо количество от дима и си дръпвам понякога може ли да ми навреди ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vicktoria
    Мерси много за информацията но все пак да попитам дали е лошо ако ти дойде 2рия и 3тия път в един месец .. ? аа и това че приятелите ми пушат и аз поемам голямо количество от дима и си дръпвам понякога може ли да ми навреди ?
    Не може да навреди на цикъла ти, а на белите ти дробове. Иди на гинеколог, може да имаш някакъв дисбаланс, но трябва да се види от лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си