- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Благодаря за отговорааз съм на 13. И за късмет ми мина болката
Пуснах любимият ми филм разглеждах снимки и не мислех за болката и то ми мина
но съм се запасила със бусколизин защото него ми биха в болницата и ми мина
Пия противозачатъчни от май 2010. Последната опаковка свърши преди около две седмици, след няколко дни ми дойде, в четвъртък ми свърши, и сега май пак ми идва. Този месец по план трябваше да спра хапчетата, за да видя дали ще ми дойде. Просто ми е супер нелогично и странно, и исках да питам дали е нормално.
пт-на гинеколог ходя често, ще ида при първа възможност сега, просто не знам кво да си мисля
Момичета нормално ли е преди цикъл да речем 2 или 3 дена по вагината за излязат пъпчици такива гнойни и като дойде цикъла те да се махнат? При мен стана така![]()
Бусколизин пих едно хапче в 3 без 20 сега в 5 и 14 мога ли да пия пакМоля ви светнете ме през колко време мога да го пия
защото съм изгубила листовката а корема ще ми се пръсне
![]()
като стоя седнала ми минава имам леки болки, но като стана или като легна ужасно боли
Направо съжалявам, че съм се родила жена
![]()
много полезна тема за нас момичетата
Rikity-сестричка
Здравейте исках да питам някак си в смисъл кога ще ми дойде, защото приятелките ми от моя клас вече с им е дошъл цикъла и имат големи гърди е и аз имам, но ме тревожи, че не ми е дошло имам бяло течение от 9 годишна![]()
=( Моля помогнее !!!
По добре по късно да ти дойдеаз сега съм в цикъл и умирам от болка направо ми се плаче
съжалявам че съм се родила жена
пих бусколизин но не ми помогна
![]()
Искам да попитам на вас случвало ли ви се е по време на цикъл болката ту спира после пак започва като контракций! Това нормално ли е?![]()
извинете, а брои ли се първият ден от следващата менструация? тоест нали се брои от първия ден примерно да месец август плюс първия ден на месец септември ли?
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
^От първия ден на ПРМ до първия ден на следващата.
Няма логика един и същ ден да го броиш към два цикъла.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нормално е. И на мен ми се е случвало.Първоначално написано от okean1
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Значи,предишният ми цикъл свърши на 14 юли... и се минаха 28 дни (11 август) и не ми дойде..Появиха се всички признаци -излезе ми пъпка на лицетоболеше ме адски корема,беше потдут.Но въпреки това аз много се бях наплашила мислех,че съм бременна защото седмица преди това правих секс,беше с презерватив,той свърши в него всичко беше Ок .Сега на 20-ти ми дойде нямате си на представа каква радост беше!Прегръщах майка ми
Тя ми беше казала че ако целият август не ми дойде ще ме води на гинеколог
а тя не знае,че съм правила секс (на 15 съм) Още се чудя защо така ми закъсня..дали не е заради смяната на климата (отидох на село на 1-ви август до 11-ти -в планината) ??
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Да, заради пътуването е. И от жегите...
На мен ми закъсня със 5-6 дни. Преди малко ми дойде и в момента съм така -.Обаче след 2 дни заминавам на море.Дотогава няма да е много обилно кървенето, мога да ползвам тампон, но знаете ли някакви хитрини за намаляване на кръвотечението, освен вит.С?
![]()
Love to be loved by you.
Ще ви споделя моята малка тайна против болките в корема по време на цикъл, понеже аз лично предпочитам да не се тъпча с лекарства, ако мога да не го правя.
Обикновено като усетя болка си правя зелен чай, от което след това се чувствам много по-добре и ако болката не е била много силна, минава. Ако е по-силна, пия и втори зелен чай, но независимо от това чаят много помага срещу подуването на корема. Използвам това средство от много време и поне при мен е доста ефективно.![]()
"If everything is under control, you're just not going fast enough."
Mario Andretti
Здравейте .. нова съм в този сайт, така че съжалявам ако сгреша нещо и т.н .. Искам да попитам наистина ли витамин Ц-ето помага при обилната менструация, защото на мен този път ми е доста обилна, а все пак е лято и ми омръзна през 2 часа да тичам до тоалетната, да нося куп превръзки и т.н .. Другият ми проблем е че ми протича въпреки че се старая да си ги сменявам доста редовноМоля ви дайте ми някакви съвети ... Благодаря предварително
![]()
От колко време имаш менструация? На колко години си? Менструацията редовна ли е?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
здравейте. И аз искам да питам нещона 20 години съм до сега съм нямала проблеми с менструацията ми. Болните ми не са били нетърпими и бързо ми минават. Този месец обаче вече около 14 дни ми закъснява. Правя безопасен секс, въпреки че е с презерватив приятеля ми не свършва в мен и винаги проверявам дали случайно не е протекъл от някъде. Преди няколко дни си правих тест, тъй като от последния полов контакт бяха минали вече 2 седмици. Тестът беше отрицателен, след 2-3 дни повторих, вторият тест също беше отрицателен. Възможно ли е от смятана та сезоните в момента и от това че бях на море 10-тина дни и там беше по студено, както и от притеснение тъй като имах изпити тези дни да ме пропусне този месец ?
Здравейте и аз искам да попитам няколко неща. Значи на 14 съм и имам цикъл от почти 1 година и често ми пропуска, вече 2-ри месец не ми идва и постоянно имам бяло-жълтеникаво течение. Това може ли да е нещо сериозно и трябва ли да посетя гинеколог![]()
asdasdasd1q не се успокоявай със смяната на климата и пътуването, а за всеки случай провери при гинеколог какво е ссътоянието ти.
CherryBell13, неприятна миризма и сърбеж има ли? Промяната в цвета съпроводена ли е с промяна в консистенцията?
Има лека миризма, но не е неприятна, нямам сърбеж и има промяна в цвета съпроводена с промяна в консистенцията...Първоначално написано от kalpazanka
^Беж при гинеколог.
Много ти благодаряПървоначално написано от kalpazanka
, в други ден ще искам направление и ще отида.
Мерси много за информацията но все пак да попитам дали е лошо ако ти дойде 2рия и 3тия път в един месец .. ? аа и това че приятелите ми пушат и аз поемам голямо количество от дима и си дръпвам понякога може ли да ми навреди ?![]()
Не може да навреди на цикъла ти, а на белите ти дробове. Иди на гинеколог, може да имаш някакъв дисбаланс, но трябва да се види от лекар.Първоначално написано от Vicktoria