- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Като за начало пиши на кирилица.
Добре, на вас върти ли ви се свят, чувствате ли се отпаднали преди да ви дойде ... Мен 2-ра седмица вече ме болят гърдите и ми се върти свят ... :X
продължителност на кръвотечението – от 2 до 5 дена, интензивност – 20-60 мл (3-4 превръзки на ден).
при мен е около 7-8 дена .. и сутрин сменям по 2-3 превръзки ;х и се налага през час да посещавам тоалетната .. изключително е неудобно,когато съм на училище !![]()
един човек, а всъщност всичко ...
Първите 2 години ли беше нормално да те пропуска? Мен ми се случва да ме пропусне.. в началото ми беше през 2 месеца, после през един..започна редовно (редуваха се).. след това пак през един и сега ще видим този как ще е...
Zdraveite iskam da popitam normalno li e mesechniqt mi cikal da si dode na vreme , normalen cvqt e no mi teche malko vazmojno li e tova da e ot studenoto vreme
Здравейте!Аз съм Александра на 12 съм!Доста съм развита и от 5 месеца съм в цикъл!За последно ми дойде на 4 януари 2012година .Много се притеснявам защото вече сме 10 февруари а на мен не ми е идвало !!!Моля ви помогнете мии!Все още не са минали и 6 месеца откакто ми дойде.Нормално ли е да ми закъснява толкова!?Много се притеснявам!Изобщо не искам да ходя на гинеколког!Доскоро бях болна и пих доста лекарства!Сега пия подсливащи витамини!Казаха ми че е нормално първата година да ти закъснява!Знам че въпроът ми е доста глупав ,но наистина ви моля някой да ми помогне ,да ми даде съвет!И с колко е нормално да ми закъснява първата година..?И кога да очаквам да ми дойде?Извинете забравих да кажа ,че на 27 януари имах кръв за 2 дена!Попринцип цикълът ми е 4-5 дена!Това номално ли е..?Аз наистина се притеснявам!Моля ви някой да ми каже какво да правя!Но аз няма да ида на генеколог,защото наистима много ме е страх!!Ще съм ви мноооого благодарна ако ми отговорите!И ми обясните някой неща за цикъла , които се вижда че незнам!Благодаря предварително!
Искам да попитам дали когато съм с тампон мога да отида по малко нужда без да го сменям и дори да го вадя ?!![]()
мен ме е пропускало и по цяла година даже.
А иначе за виенето на свят....не знам, мисля че не е нормално, мен само ме боли стомах и се чувствам по тежка
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
^Можеш.
Alex_Yo, Възможно е да ти закъснява поради лекарствата + витамините, които си изпила/пиеш. Също така е нормално да ти закъснява щом имаш цикъл само от 6 месеца.
^Рядко ми се случва да е толкова тежък. Обикновенно ме боли корем и кръст, и пия аналгин.
аха мерси лично мен ме болят кръста и бъбреците ако ми е студено![]()
![]()
Когато бялото те4ение премине в кафява те4ност какво става после? И какво трябва да се направи?
Здравейте! Искам да ви попитам момиче на 13 години съм, в петък трябваше да ми дойде но не ми дойде а имам само леки болки все едно съм в цикъл или ще идва, но не ми идва а днес сме понеделник а вместо менструация имам само съсиреци!!! КАКВО Е ТОВА? Много съм притеснена помогнете!! Няма никаква кръв само съсиреци!!!
Искам да попитам нормално ли е по време на цикъла ми да не усещам болка или нещо такова. За пръв път ми дойде август миналата година и досега нито веднъж не ме е боляло.
^Радвай се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
При мен първите 6-7 месеца също нямаше болка, сега първия ден ми идва да вия от болки, а следващите е малко по-добре!
maDamn
Ами аз искам да попитам ако някой може да ми отговори? на 13 съм с вече от точно 1 година винаги ми започва с кафяво течение и вече на 4 ден ми спира след това на следващия ми почва пак за 2-3 часа после пак ми спира и после пак почва за 2-3 часа и после спира категорично вече винаги ми е така и съм свикнала ам нормално ли е ?)