.
Отговор в тема
Страница 46 от 65 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1617
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Като за начало пиши на кирилица.

Отиди на гинеколог.

Добре, на вас върти ли ви се свят, чувствате ли се отпаднали преди да ви дойде ... Мен 2-ра седмица вече ме болят гърдите и ми се върти свят ... :X

продължителност на кръвотечението – от 2 до 5 дена, интензивност – 20-60 мл (3-4 превръзки на ден).

при мен е около 7-8 дена .. и сутрин сменям по 2-3 превръзки ;х и се налага през час да посещавам тоалетната .. изключително е неудобно,когато съм на училище !
    един човек, а всъщност всичко ...

Град
    София, България
    ^Ползвай тампони

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    На една приятелка и вървеше по много 3 месеца каза че и тече. Ходила 2 пъти на гинеколог и нищо. Пила хапчета и пак. Не съм я виждала скоро и не знам дали се е оправила и с какво. Ама иначе каза, че губи много кръв.

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Голям фен Аватара на Starless
    Първите 2 години ли беше нормално да те пропуска? Мен ми се случва да ме пропусне.. в началото ми беше през 2 месеца, после през един..започна редовно (редуваха се).. след това пак през един и сега ще видим този как ще е...

Zdraveite iskam da popitam normalno li e mesechniqt mi cikal da si dode na vreme , normalen cvqt e no mi teche malko vazmojno li e tova da e ot studenoto vreme

Smile

Цитирай Първоначално написано от mish22 Виж мнението
    Zdraveite iskam da popitam normalno li e mesechniqt mi cikal da si dode na vreme , normalen cvqt e no mi teche malko vazmojno li e tova da e ot studenoto vreme
    ами по мой личен опит може защото например когато е студено и съм в цикъл ме боли много кръста но затопля ли се например да се увия с одеяло всичко е наред топлината помага за по-добро течение

Здравейте!Аз съм Александра на 12 съм!Доста съм развита и от 5 месеца съм в цикъл!За последно ми дойде на 4 януари 2012година .Много се притеснявам защото вече сме 10 февруари а на мен не ми е идвало !!!Моля ви помогнете мии!Все още не са минали и 6 месеца откакто ми дойде.Нормално ли е да ми закъснява толкова!?Много се притеснявам!Изобщо не искам да ходя на гинеколког!Доскоро бях болна и пих доста лекарства!Сега пия подсливащи витамини!Казаха ми че е нормално първата година да ти закъснява!Знам че въпроът ми е доста глупав ,но наистина ви моля някой да ми помогне ,да ми даде съвет!И с колко е нормално да ми закъснява първата година..?И кога да очаквам да ми дойде?Извинете забравих да кажа ,че на 27 януари имах кръв за 2 дена!Попринцип цикълът ми е 4-5 дена!Това номално ли е..?Аз наистина се притеснявам!Моля ви някой да ми каже какво да правя!Но аз няма да ида на генеколог,защото наистима много ме е страх!!Ще съм ви мноооого благодарна ако ми отговорите!И ми обясните някой неща за цикъла , които се вижда че незнам!Благодаря предварително!

Искам да попитам дали когато съм с тампон мога да отида по малко нужда без да го сменям и дори да го вадя ?!

Супер фен Аватара на lubovvv
    мен ме е пропускало и по цяла година даже.
    А иначе за виенето на свят....не знам, мисля че не е нормално, мен само ме боли стомах и се чувствам по тежка
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    София, България
    ^Можеш.

Alex_Yo, Възможно е да ти закъснява поради лекарствата + витамините, които си изпила/пиеш. Също така е нормално да ти закъснява щом имаш цикъл само от 6 месеца.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    мен ме е пропускало и по цяла година даже.
    А иначе за виенето на свят....не знам, мисля че не е нормално, мен само ме боли стомах и се чувствам по тежка
    Нормално е. Някои момичета дори повръщат. На мен понякога ми се вие свят, залитам и почти падам, и се обливам в пот, все едно имам треска. Случва се рядко обаче.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нормално е. Някои момичета дори повръщат. На мен понякога ми се вие свят, залитам и почти падам, и се обливам в пот, все едно имам треска. Случва се рядко обаче.
    а искам да попитам щом толкова ти е тежък цикъла приемаш ли някакви болкоуспокояващи?

Град
    София, България
    ^Рядко ми се случва да е толкова тежък. Обикновенно ме боли корем и кръст, и пия аналгин.

аха мерси лично мен ме болят кръста и бъбреците ако ми е студено

Когато бялото те4ение премине в кафява те4ност какво става после? И какво трябва да се направи?

Здравейте! Искам да ви попитам момиче на 13 години съм, в петък трябваше да ми дойде но не ми дойде а имам само леки болки все едно съм в цикъл или ще идва, но не ми идва а днес сме понеделник а вместо менструация имам само съсиреци!!! КАКВО Е ТОВА? Много съм притеснена помогнете!! Няма никаква кръв само съсиреци!!!

Повече от фен Аватара на Djeei Loo
    браво за темата!много е добра и много ми помогна!

Искам да попитам нормално ли е по време на цикъла ми да не усещам болка или нещо такова. За пръв път ми дойде август миналата година и досега нито веднъж не ме е боляло.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Радвай се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Радвай се.
    хах не че не се радвам, просто се чудех дали на мен не ми има нещо

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    При мен първите 6-7 месеца също нямаше болка, сега първия ден ми идва да вия от болки, а следващите е малко по-добре!
    maDamn

Ами аз искам да попитам ако някой може да ми отговори? на 13 съм с вече от точно 1 година винаги ми започва с кафяво течение и вече на 4 ден ми спира след това на следващия ми почва пак за 2-3 часа после пак ми спира и после пак почва за 2-3 часа и после спира категорично вече винаги ми е така и съм свикнала ам нормално ли е ? )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си