.
Отговор в тема
Страница 51 от 64 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1617

Hybrid View

az sam na 14 godini i oshte nqmam cikal nqkoi moje li da mi pomogne zashtoto se pritesnqvam
    Последно редактирано от kiss_you_my : 03-30-2012 на 15:38 Причина: zabravih da naipisha neshtoo

Цитирай Първоначално написано от kiss_you_my Виж мнението
    az sam na 14 godini i oshte nqmam cikal nqkoi moje li da mi pomogne zashtoto se pritesnqvam
    спокойно на мен ми дойде на 14 дори 2 месеца преди да навърша 15

Имам един въпрос (на 12 съм). По принцип ми идва на 20 или 2-3 дни по-късно. Този месец цикълът ми дойде 10 дни по-рано от обикновено,а сега 2 седмици по-късно пак забелязах капчици.Имам цикъл от 6 месеца някъде,а напоследък постоянно съм под напрежение.Може ли това да е причината?Това нормално ли е?Предварително благодаря за вниманието.

Скоро бях и болна,а и промяната във времето.Възможно ли е и това да е причината?

нормално е да е нередовен щом го имаш от скоро и си под напрежение а за капчиците не знам и аз имах такива преди да ми дойде и то мн мн преди това говоря 2 години някъде

a moje li nqkoi da mi kaje kakwo da naprawq kogato mi doide da sum podgotvena
    Последно редактирано от kiss_you_my : 04-01-2012 на 16:09

a moje li nqkoi da mi kaje kakwo da naprawq kogato mi doide da sum podgotvena
    за да си винаги подготвена носи в себе си превръзка и когато ти дойде кажи веднага на мама тя ще ти помогне и ще ти обясни най-добре

Благодаря много за отговора ,coockie .Няма от какво да се притесняваш kiss_you_my.Аз преди да ми дойде се притеснявах,но когато се случи не се притесних,всичко се нарежда

a blagodarq ti no kazvat che ot nachalo trugvala nqkakva sasirena kruv i ot towa se pritesnqvam

Да вярно е,но не се безпокой и аз отначало се притесних за това,но погледнах в интернет за всичко,което ме интересува и разбрах,че е нормално.Ако има нещо от което се притесняваш разрови се в интернет или питай майка си (аз така правя ). Добре че са измислили интернета

Smile

aha blagodarq ti znachi nqma za kakwo da se pritesnqvam

Мега фен Аватара на TheBeliever
    aha blagodarq ti znachi nqma za kakwo da se pritesnqvam
    Няма за какво да се притесняваш. Но пиши на кирилица и се запознай с правилата на форума.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря, coockie. Ами следващия път ще ги пробвам, дано помогнат. А на тези които нямат още цикъл и се притесняват: недейте, само вашето тяло може да реши кога ще ви дойде, аз страшно се притеснявах, но слава богу ми дойде у нас, а не в училище, та успях да се справя и веднага първа помощ от мама и чичко Гугъл страшно е в началото, но минава страха след време. А след като ти свърши идва най-прекрасната седмица от месеца - седмицата на Венера. Тогава се чувстваш страхотно, преливаш от енергия и щастие, съсредоточена си добра към останалите, чувставш се красива, защото хормона естроген разкрасява и дава самоувереност.

Да ви попитам на 14 съм имам менструация от почти 1 год. Преди ми идваше с ужасяващи болки идваше ми да се хварля от някъде. Плаках и обикалях из къщата адски ме болеше и не ми минаваше по цял ден и все се тъпчех с хапчета предписани от гинеколога ми. Но този месец като ми дойде и нямам никакви болки ама абсолютно никакви и дори течението е по-оскъдно. Това нормално ли е?

Супер фен Аватара на Reenata
    ^ Нормално е . И при мен стана същото. Един път ми беше страшно лошо ... и след този път нищичко не ме боли ...

и при мен така предния път като ми дойде малее проклинах всичко и всички обаче да чукам на дърво сега ми е добре от време на време леко ме наболява и е по-оскъдно течението според мен е заради топлото време защото когато ми е студено ме боли стопля ли се всичко минава

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хора, просто се успокойте. Всички момичета минаваме по тоя път и няма нищо страшничко.
    Няма какво да се подготвите, освен винаги под ръка да си имате превръзка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Това не е проблем. Ако цикъла ти не дойде до 17 годишнината ти, то тогава трябва да се посъветваш с гинеколог. Иначе, просто малко по-бавно навлизаш в пубертета.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря много за бързия отговор :*

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ели Ангеловва -и аз съм 97 набор... Миналата година ми пропусна един месец, тази година също. Не се притеснявай хич, щом даже не си имала полови контакти с никой. Като се има предвид , че аз имам цикъл от 3 години Нормално е всичко. Стабилизира се още.

Здравейте аз съм на 16 години и имам приятел от 8 месеца. Преди околко месец го направихме за първи път, но нормално ли е сега да ми закъснява? Много хора ми казват, че е нормално защотото ми е за първи път, но мене все нещо ме човърка. Моля ви кажете ми дали е нормално много ще ви бъда благодарна.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Използвахте ли презерватив?
    Беше ли в овулация?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elika_a2 Виж мнението
    Здравейте аз съм на 16 години и имам приятел от 8 месеца. Преди околко месец го направихме за първи път, но нормално ли е сега да ми закъснява? Много хора ми казват, че е нормално защотото ми е за първи път, но мене все нещо ме човърка. Моля ви кажете ми дали е нормално много ще ви бъда благодарна.
    Презервативи използвахте ли? Цикълът ти през какъв интервал е? Пресметна ли си в овулацията?
    Принципно е възможно да ти закъснее поради първия път, но ако всичко е било точно и сте използвали предпазни средства - няма от какво да се притесняваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На 15 години съм,за първи път ми дойде преди две години,но имам гаден проблем.Първите три дни от цикъла са ужасни...губя мн кръв (или поне на мен така ми се струва) и не знам какво да направя,за да намаля кръвотечението.Някакви съвети?

Нека съм безсрамна, но си в мен отдавна
    в устните, в думите дори.
    Ти си там като клетва и не,не съм ти поредна,
    лъжеш знам, и знам че боли те.

Целувай за да забравя, какво безумие правя.
    Целувай нека отричам, до глупост че те обичам.
    Целувай с мен полудявай, целувай всичко ми давай,
    дори и дявола знае - обичаш ме и това е.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    Цитирай Първоначално написано от NinaDobrev Виж мнението
    На 15 години съм,за първи път ми дойде преди две години,но имам гаден проблем.Първите три дни от цикъла са ужасни...губя мн кръв (или поне на мен така ми се струва) и не знам какво да направя,за да намаля кръвотечението.Някакви съвети?
    някъде четох, че за да ти тече по-малко трябва да се пие много вода, но не знам до колко е вярно, не съм го изпробвала все още
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си