- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Здравейте,исках да ви попитам нещо много важно!Нормално ли е да ти дойде цикълът 2 пъти в месеца (на 3 и после на 16,отново).Симптом ли е на някаква болест (било то предаваща се по полов път,било то някаква аномалия в организма) или е нещо нормално.Доста съм се притеснила,най-малкото ,защото твърде от скоро съм започнала да водя полов живот и не съм сигурна какво ми се случва?!Моля за помощ и разяснение.Нормално ли е?!
Нормално е, първите 2 год. е възможно менструацията ти да е нередовна.Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
Здравейте ... значи имам един проблем ... измина една година от когато имам цикъл и сега този месец нещо ми закъснява до сега си беше съвсем редовен цикъла, а сега закъснява вече с седмица и нещо ... знам че е много малко закъснението но аз се притеснявам не искам да ходя на гинеколог защото ме е срам ..а и ще ми е неприятно някой ако ме гледа там
![]()
... не съм казала още на майка си ... давайте съвети какво да правя ... а и още нещо! аз и моята приятелка когато излизахме навън постоянно бяхме около джанките(сливи) и си хапвахме ... и нещо и на двете едновременно ни закъснява ... от една страна си мисля ,че е от тези кисели джанки .. а от друга си мисля че нали първите две години цикъла може и да е нередовен и сигурно заради това. КАжете какво да правя
![]()
хораааа![]()
![]()
дойде ми .... препоръчвам ви да не ядете джанки преди цикъл
![]()
никога не съм се радвала на цикъла ... но сега го обичам повече от гаджето си
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се,дори да ти се плаче!Усмихвай се,дори да те боли!Нека другите си мислят,че щастието с теб върви!
A sportyva6 li ne6to?? 6ot ako da togava moje ne6to ot sporta da si se natovarila i zatva taka.. =]]Първоначално написано от Mitsa
The Prodigy = The legend!
Не се притеснявайте,в началото е нередовен,но после се управя положението.Аз имам голям проблем-имам ужаски болки в корема ,когато съм в цикъл,направо цялата се превивам.Дайте някой съвет,какво да си купя,че да не ме боли.![]()
Нурофен,аулин?Първоначално написано от malkata_kukli4ka
JuSt..dO..iT
mersi 4e mi sudeistva6ami ne ne sportuvam no tancuvam za udovolstvie smisul sam mn podvijna
[/list]
JuSt..dO..iT
mrs za sudeistvietoami e ne spotruvam no sum mn podvijna
![]()
Имам цикъл от около четири години (този юни ще станат 4)
изобщо не ми е редовен, идва си когато поиска... може би тфа е защото ми дойде на 11? не знам. ходих на изследвания, даже на много. наште дадоха над 200 кинта за тея изследвания, а резултатите показаха, че ми няма нищо (и добре че де). освен това казаха че има момичета и жени, на които им идва през два месеца (моя е горе долу така) и цял живот си остава така.
освен това имам ужасни болки деня преди да ми дойде. понякога ме боли и много глава или съм ужасно (наистина ужасно) раздразнителна. веднъж дори и бях вдигнала 39 градуса температура. продължава ми някъде към 4-5 дни.
някой да има идея защо е всичко това? или някой да има подобен проблем?
ay caramba
Nikakva ideq za redovnostta, no mislq 4e tova da ti e gadno i da si razdraznitelna e normalnoПървоначално написано от cookie_power
Nqma problem no ako ne sportyva6 togava neznam ot kakvo moje da eПървоначално написано от Mitsa
![]()
Аз и моята приятелка си говорим по тази тема често.Но онзи ден на междучасието се заговорихме 4 момичета по тази тема.Едната каза че в момента е в цикъл, другата че този месец и идва 2 пъти, третата каза че преди няколко дни и е свършил, а аз стоях и гледах( защото още не ми е дошъл цикъла). И едно от момичетата ме попита вече дали съм се сдобила, аз им казах НЕ и те разбирасе ми казаха че съм кефарка.Но аз не мисля така.
А доколкото отношенията с майка ми винаги съм си говорила с нея открито, но тя и баща ми са в чужбина и аз живея при баба и дядо.И мисля че ще ми е срам да и кажа когато ми дойде(на баба ми)![]()
![]()
на колко си ? На мен ми дойде за пръв път чак до 8-ми клас и никога не съм се срамувала пред съученичките си в по-долните класове. Това си беше абсолютен плюс за мен, че не се свивам от болки в училище.Първоначално написано от magitu1
Искам да ти кажа, че до 14-15 години е нормално да не ти е дошло още и не искай да подранява, защото няма нищо приказно в цялата тази работа![]()
cookie_power, познат проблем, сега съм така и аз. По- лошото при мен е, че съм по- голяма от теб. На мен ми дойде за пръв път също на 11 и като цяло ми е доста нередовен. От февруари не ми е идвало, тръгнах по лекари. Оказа се, че пролактина ми е доста над нормата. И това е засега. Ходим по невролози и очни, за да установим защо. Скенер или ЯМР ще ми правят, за да видят дали имам аденом на хипофизата. На теб как ти е пролактина?
magitu1 написа:
Аз и моята приятелка си говорим по тази тема често.Но онзи ден на междучасието се заговорихме 4 момичета по тази тема.Едната каза че в момента е в цикъл, другата че този месец и идва 2 пъти, третата каза че преди няколко дни и е свършил, а аз стоях и гледах( защото още не ми е дошъл цикъла). И едно от момичетата ме попита вече дали съм се сдобила, аз им казах НЕ и те разбирасе ми казаха че съм кефарка.Но аз не мисля така.
А доколкото отношенията с майка ми винаги съм си говорила с нея открито, но тя и баща ми са в чужбина и аз живея при баба и дядо.И мисля че ще ми е срам да и кажа когато ми дойде(на баба ми)
Ами на 13 почти на 14( ще ги навърша след няколко месеца). Аз не искам да се превивам от болки в часовете и не ме срам да говоря по тази тема с моите приятелки, но от друга страна искам за да не казват непрекъсното по добре че не ти идва, кефарка и т.н. ...Руби написа:
на колко си ? На мен ми дойде за пръв път чак до 8-ми клас и никога не съм се срамувала пред съученичките си в по-долните класове. Това си беше абсолютен плюс за мен, че не се свивам от болки в училище.
Искам да ти кажа, че до 14-15 години е нормално да не ти е дошло още и не искай да подранява, защото няма нищо приказно в цялата тази работа
Какво е кефарка? Виж сега, сигурно не ти казвам нищо ново, но това да ти дойде е съпътващо. Имам предвид успоредно с развива с и други полови белези- гърди, долу таза...знам ли....всичко е много различно. Хубаво би било да питаш майка ти на нея на колко и е дошло- все пак това също определя.
Здравейте!![]()
На почти 13 съм.От 3 месеца имам цикъл. Притеснявам се, защото по скоро бие на кафяв, отколкото червен. Майка ми каза, че все още не се е нормализирал. Дано да е така.
Благодаря за вниманието!![]()
Знам и аз съм така.И моите приятелки както ти казваш постояно изпъкват "прелестите си".Но според мен не трябва да ни пука, защото ние не сме по различни от тях.Здравейте!
На почти 13 съм.От 3 месеца имам цикъл. Притеснявам се, защото по скоро бие на кафяв, отколкото червен. Майка ми каза, че все още не се е нормализирал. Дано да е така.
Знам, че сигурно ви е писнало от малки пикли като мен, но искам да ви кажа, че все още нямам гърди и се чувствам леко комплексирана. Знам, че все още съм малка, но връсничките ми постояно изпъкват 'прелестите си'.
Благодаря за вниманието!![]()
С една дума кефарка означава - късметлийка. А до колкото кога е дошло на майка ми, не съм сигурна но някаде към 6-7 класПървоначално написано от ^Santra^
![]()
върви ми от почти две години. в началото ми вървеше по 3-4 седмици нон стоп и отидох на гинеколог. пих някви хапчета, инжекции ми биха и се оправи...за малко. сега пак е така... върви по 2-3 седмици ама не да кажеш червена течност, ами кафеникава...![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Vaob6te ne se pritesnqvai ot tva 4e ti vikat kefarka ili t.n.! V tva ne vijdam ni6to lo6o. Osven tva ti naistina si kusmetliika! I az sum na 13 i iskah predi kato tebe da mi doide! Sega tozi mesec mi doide za 1 put i sujalih 30000 puti 4e sum momi4e a ne mom4e! 1vo 4e postoqnno te4e i izliza ot pantalonite 2ro 4e korema te skusva i nemoje6 da se opravi6 6toto ako pie6 obezbolqva6ti 6e ti pote4e o6te po silno abe vuob6te e proklqtie mn e gadno! Ne iskam da imam cikulПървоначално написано от magitu1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()