.
Отговор в тема
Страница 8 от 65 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1617
    Здравейте,исках да ви попитам нещо много важно!Нормално ли е да ти дойде цикълът 2 пъти в месеца (на 3 и после на 16,отново).Симптом ли е на някаква болест (било то предаваща се по полов път,било то някаква аномалия в организма) или е нещо нормално.Доста съм се притеснила,най-малкото ,защото твърде от скоро съм започнала да водя полов живот и не съм сигурна какво ми се случва?!Моля за помощ и разяснение.Нормално ли е?!

Много хубава тема.Браво!

Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    На мен ми дойде за пръв път някъде в края на миналата година.През декември средата ми дойде за последно.Оттогава нямам менструация.Притеснявам се.
    Нормално е, първите 2 год. е възможно менструацията ти да е нередовна.

Здравейте ... значи имам един проблем ... измина една година от когато имам цикъл и сега този месец нещо ми закъснява до сега си беше съвсем редовен цикъла, а сега закъснява вече с седмица и нещо ... знам че е много малко закъснението но аз се притеснявам не искам да ходя на гинеколог защото ме е срам .. а и ще ми е неприятно някой ако ме гледа там ... не съм казала още на майка си ... давайте съвети какво да правя ... а и още нещо! аз и моята приятелка когато излизахме навън постоянно бяхме около джанките(сливи) и си хапвахме ... и нещо и на двете едновременно ни закъснява ... от една страна си мисля ,че е от тези кисели джанки .. а от друга си мисля че нали първите две години цикъла може и да е нередовен и сигурно заради това. КАжете какво да правя

хораааа дойде ми .... препоръчвам ви да не ядете джанки преди цикъл никога не съм се радвала на цикъла ... но сега го обичам повече от гаджето си
    Усмихвай се,дори да ти се плаче!Усмихвай се,дори да те боли!Нека другите си мислят,че щастието с теб върви!

Цитирай Първоначално написано от denis00
    хораааа дойде ми .... препоръчвам ви да не ядете джанки преди цикъл никога не съм се радвала на цикъла ... но сега го обичам повече от гаджето си

Цитирай Първоначално написано от Mitsa
    predi vreme pak pitah za tove 4e imah 4erverni kapki kruv po ka6tite prez dekemvri i sledva6tiq mesec ne mi doide togava be6e 22 dekemvri a seka na 22 april pak imam takiva kapki ama malko kato minaliq put.DO6LO LI MI E ILI IMANE6TO DRUGO??
    p.s imam bqlo te4enie ot 2 godini dano da ste razbrali ne6to
    10x predvaritelno
    A sportyva6 li ne6to?? 6ot ako da togava moje ne6to ot sporta da si se natovarila i zatva taka.. =]]
    The Prodigy = The legend!

Не се притеснявайте,в началото е нередовен,но после се управя положението.Аз имам голям проблем-имам ужаски болки в корема ,когато съм в цикъл,направо цялата се превивам.Дайте някой съвет,какво да си купя,че да не ме боли.

Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    Не се притеснявайте,в началото е нередовен,но после се управя положението.Аз имам голям проблем-имам ужаски болки в корема ,когато съм в цикъл,направо цялата се превивам.Дайте някой съвет,какво да си купя,че да не ме боли.
    Нурофен,аулин?

JuSt..dO..iT
    mersi 4e mi sudeistva6 ami ne ne sportuvam no tancuvam za udovolstvie smisul sam mn podvijna [/list]

JuSt..dO..iT
    mrs za sudeistvieto ami e ne spotruvam no sum mn podvijna

Имам цикъл от около четири години (този юни ще станат 4)
    изобщо не ми е редовен, идва си когато поиска... може би тфа е защото ми дойде на 11? не знам. ходих на изследвания, даже на много. наште дадоха над 200 кинта за тея изследвания, а резултатите показаха, че ми няма нищо (и добре че де). освен това казаха че има момичета и жени, на които им идва през два месеца (моя е горе долу така) и цял живот си остава така.
    освен това имам ужасни болки деня преди да ми дойде. понякога ме боли и много глава или съм ужасно (наистина ужасно) раздразнителна. веднъж дори и бях вдигнала 39 градуса температура. продължава ми някъде към 4-5 дни.
    някой да има идея защо е всичко това? или някой да има подобен проблем?
    ay caramba

Цитирай Първоначално написано от cookie_power
    Имам цикъл от около четири години (този юни ще станат 4)
    изобщо не ми е редовен, идва си когато поиска... може би тфа е защото ми дойде на 11? не знам. ходих на изследвания, даже на много. наште дадоха над 200 кинта за тея изследвания, а резултатите показаха, че ми няма нищо (и добре че де). освен това казаха че има момичета и жени, на които им идва през два месеца (моя е горе долу така) и цял живот си остава така.
    освен това имам ужасни болки деня преди да ми дойде. понякога ме боли и много глава или съм ужасно (наистина ужасно) раздразнителна. веднъж дори и бях вдигнала 39 градуса температура. продължава ми някъде към 4-5 дни.
    някой да има идея защо е всичко това? или някой да има подобен проблем?
    Nikakva ideq za redovnostta, no mislq 4e tova da ti e gadno i da si razdraznitelna e normalno

Цитирай Първоначално написано от Mitsa
    JuSt..dO..iT
    mrs za sudeistvieto ami e ne spotruvam no sum mn podvijna
    Nqma problem no ako ne sportyva6 togava neznam ot kakvo moje da e

Аз и моята приятелка си говорим по тази тема често.Но онзи ден на междучасието се заговорихме 4 момичета по тази тема.Едната каза че в момента е в цикъл, другата че този месец и идва 2 пъти, третата каза че преди няколко дни и е свършил, а аз стоях и гледах( защото още не ми е дошъл цикъла). И едно от момичетата ме попита вече дали съм се сдобила, аз им казах НЕ и те разбирасе ми казаха че съм кефарка.Но аз не мисля така.
    А доколкото отношенията с майка ми винаги съм си говорила с нея открито, но тя и баща ми са в чужбина и аз живея при баба и дядо.И мисля че ще ми е срам да и кажа когато ми дойде(на баба ми)

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Аз и моята приятелка си говорим по тази тема често.Но онзи ден на междучасието се заговорихме 4 момичета по тази тема.Едната каза че в момента е в цикъл, другата че този месец и идва 2 пъти, третата каза че преди няколко дни и е свършил, а аз стоях и гледах( защото още не ми е дошъл цикъла). И едно от момичетата ме попита вече дали съм се сдобила, аз им казах НЕ и те разбирасе ми казаха че съм кефарка.Но аз не мисля така.
    А доколкото отношенията с майка ми винаги съм си говорила с нея открито, но тя и баща ми са в чужбина и аз живея при баба и дядо.И мисля че ще ми е срам да и кажа когато ми дойде(на баба ми)
    на колко си ? На мен ми дойде за пръв път чак до 8-ми клас и никога не съм се срамувала пред съученичките си в по-долните класове. Това си беше абсолютен плюс за мен, че не се свивам от болки в училище.
    Искам да ти кажа, че до 14-15 години е нормално да не ти е дошло още и не искай да подранява, защото няма нищо приказно в цялата тази работа

Мега фен
    Град
    София
    cookie_power, познат проблем, сега съм така и аз. По- лошото при мен е, че съм по- голяма от теб. На мен ми дойде за пръв път също на 11 и като цяло ми е доста нередовен. От февруари не ми е идвало, тръгнах по лекари. Оказа се, че пролактина ми е доста над нормата. И това е засега. Ходим по невролози и очни, за да установим защо. Скенер или ЯМР ще ми правят, за да видят дали имам аденом на хипофизата. На теб как ти е пролактина?

magitu1 написа:

Руби написа:
    на колко си ? На мен ми дойде за пръв път чак до 8-ми клас и никога не съм се срамувала пред съученичките си в по-долните класове. Това си беше абсолютен плюс за мен, че не се свивам от болки в училище.
    Искам да ти кажа, че до 14-15 години е нормално да не ти е дошло още и не искай да подранява, защото няма нищо приказно в цялата тази работа
    Ами на 13 почти на 14( ще ги навърша след няколко месеца). Аз не искам да се превивам от болки в часовете и не ме срам да говоря по тази тема с моите приятелки, но от друга страна искам за да не казват непрекъсното по добре че не ти идва, кефарка и т.н. ...

Мега фен
    Град
    София
    Какво е кефарка? Виж сега, сигурно не ти казвам нищо ново, но това да ти дойде е съпътващо. Имам предвид успоредно с развива с и други полови белези- гърди, долу таза...знам ли....всичко е много различно. Хубаво би било да питаш майка ти на нея на колко и е дошло- все пак това също определя.

Здравейте!
    На почти 13 съм.От 3 месеца имам цикъл. Притеснявам се, защото по скоро бие на кафяв, отколкото червен. Майка ми каза, че все още не се е нормализирал. Дано да е така.

Благодаря за вниманието!

Здравейте!
    На почти 13 съм.От 3 месеца имам цикъл. Притеснявам се, защото по скоро бие на кафяв, отколкото червен. Майка ми каза, че все още не се е нормализирал. Дано да е така.

Знам, че сигурно ви е писнало от малки пикли като мен, но искам да ви кажа, че все още нямам гърди и се чувствам леко комплексирана. Знам, че все още съм малка, но връсничките ми постояно изпъкват 'прелестите си'.
    Благодаря за вниманието!
    Знам и аз съм така.И моите приятелки както ти казваш постояно изпъкват "прелестите си".Но според мен не трябва да ни пука, защото ние не сме по различни от тях.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Какво е кефарка? Виж сега, сигурно не ти казвам нищо ново, но това да ти дойде е съпътващо. Имам предвид успоредно с развива с и други полови белези- гърди, долу таза...знам ли....всичко е много различно. Хубаво би било да питаш майка ти на нея на колко и е дошло- все пак това също определя.
    С една дума кефарка означава - късметлийка. А до колкото кога е дошло на майка ми, не съм сигурна но някаде към 6-7 клас

Град
    Варна
    браво!много полезна тема

Град
    Neverland
    върви ми от почти две години. в началото ми вървеше по 3-4 седмици нон стоп и отидох на гинеколог. пих някви хапчета, инжекции ми биха и се оправи...за малко. сега пак е така... върви по 2-3 седмици ама не да кажеш червена течност, ами кафеникава...
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Vaob6te ne se pritesnqvai ot tva 4e ti vikat kefarka ili t.n.! V tva ne vijdam ni6to lo6o. Osven tva ti naistina si kusmetliika! I az sum na 13 i iskah predi kato tebe da mi doide! Sega tozi mesec mi doide za 1 put i sujalih 30000 puti 4e sum momi4e a ne mom4e! 1vo 4e postoqnno te4e i izliza ot pantalonite 2ro 4e korema te skusva i nemoje6 da se opravi6 6toto ako pie6 obezbolqva6ti 6e ti pote4e o6te po silno abe vuob6te e proklqtie mn e gadno! Ne iskam da imam cikul

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си