.
Отговор в тема
Страница 9 от 65 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1617
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    върви ми от почти две години. в началото ми вървеше по 3-4 седмици нон стоп и отидох на гинеколог. пих някви хапчета, инжекции ми биха и се оправи...за малко. сега пак е така... върви по 2-3 седмици ама не да кажеш червена течност, ами кафеникава...
    Мисля, че е най-добре пак да отидеш на гинеколог. Не е добре да имаш менструация в продължение на 3 седмици.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Цитирай Първоначално написано от venitywe
    върви ми от почти две години. в началото ми вървеше по 3-4 седмици нон стоп и отидох на гинеколог. пих някви хапчета, инжекции ми биха и се оправи...за малко. сега пак е така... върви по 2-3 седмици ама не да кажеш червена течност, ами кафеникава...
    Мисля, че е най-добре пак да отидеш на гинеколог. Не е добре да имаш менструация в продължение на 3 седмици.
    Не погледнах датите,ама ако още се чудиш кво да правиш,недей.Отиди на гинеколог отново.Това е кофти,не е нормално.Отивай..
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Za6to pak sled kato ni doide trqbva da otidem na ginekolog?!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Аз и моята приятелка си говорим по тази тема често.Но онзи ден на междучасието се заговорихме 4 момичета по тази тема.Едната каза че в момента е в цикъл, другата че този месец и идва 2 пъти, третата каза че преди няколко дни и е свършил, а аз стоях и гледах( защото още не ми е дошъл цикъла). И едно от момичетата ме попита вече дали съм се сдобила, аз им казах НЕ и те разбирасе ми казаха че съм кефарка.Но аз не мисля така.
    А доколкото отношенията с майка ми винаги съм си говорила с нея открито, но тя и баща ми са в чужбина и аз живея при баба и дядо.И мисля че ще ми е срам да и кажа когато ми дойде(на баба ми)
    Vaob6te ne se pritesnqvai ot tva 4e ti vikat kefarka ili t.n.! V tva ne vijdam ni6to lo6o. Osven tva ti naistina si kusmetliika! I az sum na 13 i iskah predi kato tebe da mi doide! Sega tozi mesec mi doide za 1 put i sujalih 30000 puti 4e sum momi4e a ne mom4e! 1vo 4e postoqnno te4e i izliza ot pantalonite 2ro 4e korema te skusva i nemoje6 da se opravi6 6toto ako pie6 obezbolqva6ti 6e ti pote4e o6te po silno abe vuob6te e proklqtie mn e gadno! Ne iskam da imam cikul
    Ужас не знаех че ако пиеш обезболяващи ще ти тече по-силно.Вече незнам искам или неискам да ми идва

Мега фен
    Град
    София
    Не съм съгласна, че тече по- силно. Тези хапчета действат по друг начин и не са обвързани с течението.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Не съм съгласна, че тече по- силно. Тези хапчета действат по друг начин и не са обвързани с течението.
    Emi nz mama taka kaza vedbuj me bole6e zverski korema i q pitah dali moga da piq obezbolqvq6ti i tq kaza 4e moje no 6te pote4e po silno i az ne posmqh 6ot i bez tva be6e kato reka
    The Prodigy = The legend!

Мега фен
    Град
    София
    Може на нея така да са и подействали, аз не забелязвам разлика.

Значи приятелката ми има един проблем: Значи трябваше да и дойде към края на май , а и прескочи този месец.Работата е там че от 23 юни сме на море и тя искаше да знае поне дали цикъла и ще се припокрие с датите от 23 до 30-ти и ако да как може да го предизвика сега или как да го спре , въпреки че аз и казах да не прави нищо подобно Все пак за инфо просто ...

Мега фен
    Град
    София
    Това, че и е прескочило един месец, не значи, че ще и дойде този месец. Същност нищо не значи. Може да е предизвикано от стрес или хормонален дисбаланс. Моят съвет е да отиде при гинеколог и вече той ще и предпише най- вероятно Оргаметрил или Дуфастон за предизвикване

Spored men e normalno,i skoro shte ti porasnat I az bqh taka vqrno che i sq nqmam mnogo i ne mi se slaga sutien (vupreki che opredeleno trqbva) mi porasnaha nqkaksi izvednuj.I pri teb moje da stane taka
    Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от twink
    Значи приятелката ми има един проблем: Значи трябваше да и дойде към края на май , а и прескочи този месец.Работата е там че от 23 юни сме на море и тя искаше да знае поне дали цикъла и ще се припокрие с датите от 23 до 30-ти и ако да как може да го предизвика сега или как да го спре , въпреки че аз и казах да не прави нищо подобно Все пак за инфо просто ...
    Тампони и тва е.
    Ако след морето не и е дошло-гинеколог неэабавно.
    [size=7][b][u]fosse cos

цикъл

Здравейте,
    приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха

Мега фен
    Град
    София

Re: цикъл

Цитирай Първоначално написано от frgr
    Здравейте,
    приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха
    Все пак е на 14-доооста крехка въраст.Нормално е цикълът и да е нередовен и да и прави раэни номера и иэненади.А пък и ораниэмът и може да не е наред,предвид факта,че на 14 прави секс...
    [size=7][b][u]fosse cos

Здравейте,
    Просто не и е било свършило. Не може да и е дошла менструацията 2 пъти в месеца в интервал от 2 дни.

Голям фен Аватара на o0ps

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Здравейте,
    Просто не и е било свършило. Не може да и е дошла менструацията 2 пъти в месеца в интервал от 2 дни.
    Да, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.

Да, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.
    кои храни и напитки предизвикват забавяне ...мен попринцип ми е доста нередовен-имам в предвид, че идва една седмица след датата, на която ми е дошъл предния път...причина за паника до сега нямах, защото и на мама и е бил така като е била на мойте години/15/...но този месец закъснява вече около седмица и половина-две и аз вече се притеснявам...а в неделя отивам на море и сега на пук да не вземе там да ми дойде ....а ако скоро не дойде отивам на доктор /то мама доктор и знае какво да пия де, но все пак.../...ох много ми е притеснено....за 5-6 месеца свалих около 9-10кг, но без диети, с нормално хранене, без глад, просто махнах вредните храни и до този месец проблем нямаше, но сега....да не е това дайте хелп моля ви се, че ще се побъркам....а и да кажа, че имам цикъл от повече от три години вече

айде аз точно го насписах и взе, че ми дойде

А на колко години идва пурвия цикъл на момичето

Голям фен Аватара на Yancheto
    Различно,зависи от организма на даденото момиче- в интервала между 11 и 16 години.

Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Различно,зависи от организма на даденото момиче- в интервала между 11 и 16 години.
    +1

Голям фен Аватара на o0ps

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    кои храни и напитки предизвикват забавяне ...мен попринцип ми е доста нередовен-имам в предвид, че идва една седмица след датата, на която ми е дошъл предния път...причина за паника до сега нямах, защото и на мама и е бил така като е била на мойте години/15/...но този месец закъснява вече около седмица и половина-две и аз вече се притеснявам...а в неделя отивам на море и сега на пук да не вземе там да ми дойде ....а ако скоро не дойде отивам на доктор /то мама доктор и знае какво да пия де, но все пак.../...ох много ми е притеснено....за 5-6 месеца свалих около 9-10кг, но без диети, с нормално хранене, без глад, просто махнах вредните храни и до този месец проблем нямаше, но сега....да не е това дайте хелп моля ви се, че ще се побъркам....а и да кажа, че имам цикъл от повече от три години вече
    Еми аз съм чувала за канела, витамин Ц, някой беше казал и лук...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    ми аз попринцип си преебах редовността на цикъла точно с витамин С ...мама беше купила и аз си го пиех месец и нещо-нали уж полезен, после цикъла ми се забави около 2седмици и после все нервдовен стана

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    ми аз попринцип си преебах редовността на цикъла точно с витамин С ...мама беше купила и аз си го пиех месец и нещо-нали уж полезен, после цикъла ми се забави около 2седмици и после все нервдовен стана
    silver_moon, и при мене така се получи.
    [size=7][b][u]fosse cos

^ Абе вече из форума срещам мн момичета които се оплакват от витамин Ц. Аз лично пия всеки месец за да ми намали течението (то не че е чак толкова мн де ама аз твърдата глава...) и пия по 1000мг. Моите фр все ми повтаряха че не бива така и на мен ми писна. За тва една от тях пита учителката си по биология и тя ие казала че е напълно безвредно и няма последици. Така че не мисля че и на вас ви е от тва...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Уф,знам,че е тъпо да се притеснявам за глупости,но .. още не ми е дошло.Таз година завърших 7 клас,висока съм 1.60/45 кг,имам гърди(макар и малки) .. изобщо,имам си всички предпоставки,но още го няма..Става ми много тъпо,когато приятелките ми заговорят пред мен "уф,закъснява ми / днес ми дойде тамън по календарче" и сякви такива ..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си