- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Мисля, че е най-добре пак да отидеш на гинеколог. Не е добре да имаш менструация в продължение на 3 седмици.Първоначално написано от venitywe
Не погледнах датите,ама ако още се чудиш кво да правиш,недей.Отиди на гинеколог отново.Това е кофти,не е нормално.Отивай..Първоначално написано от _butterfly_
[size=7][b][u]fosse cos
Za6to pak sled kato ni doide trqbva da otidem na ginekolog?!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ужас не знаех че ако пиеш обезболяващи ще ти тече по-силно.Вече незнам искам или неискам да ми идваПървоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
![]()
![]()
Не съм съгласна, че тече по- силно. Тези хапчета действат по друг начин и не са обвързани с течението.
Emi nz mama taka kaza vedbuj me bole6e zverski korema i q pitah dali moga da piq obezbolqvq6ti i tq kaza 4e moje no 6te pote4e po silno i az ne posmqh 6ot i bez tva be6e kato rekaПървоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
![]()
The Prodigy = The legend!
Може на нея така да са и подействали, аз не забелязвам разлика.
Значи приятелката ми има един проблем: Значи трябваше да и дойде към края на май , а и прескочи този месец.Работата е там че от 23 юни сме на море и тя искаше да знае поне дали цикъла и ще се припокрие с датите от 23 до 30-ти и ако да как може да го предизвика сега или как да го спре , въпреки че аз и казах да не прави нищо подобноВсе пак за инфо просто ...
Това, че и е прескочило един месец, не значи, че ще и дойде този месец. Същност нищо не значи. Може да е предизвикано от стрес или хормонален дисбаланс. Моят съвет е да отиде при гинеколог и вече той ще и предпише най- вероятно Оргаметрил или Дуфастон за предизвикване
Spored men e normalno,i skoro shte ti porasnatI az bqh taka
vqrno che i sq nqmam mnogo i ne mi se slaga sutien (vupreki che opredeleno trqbva) mi porasnaha nqkaksi izvednuj.I pri teb moje da stane taka
![]()
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
Тампони и тва е.Първоначално написано от twink
Ако след морето не и е дошло-гинеколог неэабавно.
[size=7][b][u]fosse cos
Здравейте,
приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха
Все пак е на 14-доооста крехка въраст.Нормално е цикълът и да е нередовен и да и прави раэни номера и иэненади.А пък и ораниэмът и може да не е наред,предвид факта,че на 14 прави секс...Първоначално написано от frgr
[size=7][b][u]fosse cos
Просто не и е било свършило. Не може да и е дошла менструацията 2 пъти в месеца в интервал от 2 дни.Първоначално написано от frgr
Да, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.Първоначално написано от _butterfly_
![]()
кои храни и напитки предизвикват забавянеДа, и аз така си мисля. Може да е пила или яла нещо, от което да и се е забавил малко и тя да си е помислила, че й е свършил.![]()
...мен попринцип ми е доста нередовен-имам в предвид, че идва една седмица след датата, на която ми е дошъл предния път...причина за паника до сега нямах, защото и на мама и е бил така като е била на мойте години/15/...но този месец закъснява вече около седмица и половина-две и аз вече се притеснявам...а в неделя отивам на море и сега на пук да не вземе там да ми дойде
![]()
![]()
....а ако скоро не дойде отивам на доктор /то мама доктор и знае какво да пия де, но все пак.../...ох много ми е притеснено....за 5-6 месеца свалих около 9-10кг, но без диети, с нормално хранене, без глад, просто махнах вредните храни и до този месец проблем нямаше, но сега....да не е това
дайте хелп моля ви се, че ще се побъркам....а и да кажа, че имам цикъл от повече от три години вече
![]()
А на колко години идва пурвия цикъл на момичето
Различно,зависи от организма на даденото момиче- в интервала между 11 и 16 години.
Еми аз съм чувала за канела, витамин Ц, някой беше казал и лук...Първоначално написано от silver_moon
![]()
ми аз попринцип си преебах редовността на цикъла точно с витамин СПървоначално написано от Dark~Illusion
...мама беше купила и аз си го пиех месец и нещо-нали уж полезен, после цикъла ми се забави около 2седмици и после все нервдовен стана
![]()
silver_moon, и при мене така се получи.Първоначално написано от silver_moon
[size=7][b][u]fosse cos
^ Абе вече из форума срещам мн момичета които се оплакват от витамин Ц. Аз лично пия всеки месец за да ми намали течението (то не че е чак толкова мн де ама аз твърдата глава...) и пия по 1000мг. Моите фр все ми повтаряха че не бива така и на мен ми писна. За тва една от тях пита учителката си по биология и тя ие казала че е напълно безвредно и няма последици. Така че не мисля че и на вас ви е от тва...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Уф,знам,че е тъпо да се притеснявам за глупости,но .. още не ми е дошло.Таз година завърших 7 клас,висока съм 1.60/45 кг,имам гърди(макар и малки) .. изобщо,имам си всички предпоставки,но още го няма..Става ми много тъпо,когато приятелките ми заговорят пред мен "уф,закъснява ми / днес ми дойде тамън по календарче" и сякви такива ..![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]