.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    teenfr
    Guest

Unhappy Подут пенис.

Здравейте!
    От "ТРИ-дни" започнах да мастурбирам много здраво,
    но до "2-часа" е само първият тек, а аз правя по "2-тека" дори на вторият не мога, да свърша
    и пенисът ми много се поду, стана като топче отпред, моля ви, кажете какво да правя?
    Къде да отида, и ако някой е имал същият проблем, моля да ми каже от какво се получава това подуване на пениса.
    Благодаря ви предварително, "а за болката, сега малко ме боли като се опитам да го забеля"

teenfr
    Guest
    Още нещо:
    При дълга мастурбация кожата на пениса се подува и става по-тежка, най-вече около главата и малко под нея. Имам чувството, че сякаш е напълнена с кръв. Това трае около 1 до 3 дни и постепенно се нормализира. При по краткотрайно мастурбиране това не се случва. А под дълготрайно имам предвид около 2-часа.

Голям фен Аватара на xantia
    Иди на лекар, не си играй с тия неща.

Повече от фен
    Ми стига си лъскал бе. Явно стискаш много и спираш притока на кръв към главата. За тва се издува. Може да стане много сериозен проблем ако продължаваш

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мастурбираш 2 часа докато свършиш? :о

Повече от фен
    И тва е само първия тек. Пичагата явно е доста зает щом лъска по 4 часа дневно

Не лъскай толкоз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    внимавай :Д

Голям фен Аватара на alex18
    Продължавай в същия дух по 4 часа, вече като неможе да го барнеш дано ти дойде акала .

Зравейте за пръв път ми е така. днес мастурбирам бая време 2часа след като свърших работата. Се минаха 3часа ходих до Тоалетна и кожичката около главата беше бая подута едвам я забелвам цял ден е така някой знае ли от какво се случи и дали е нещо сериозно как да се оправи и дали на някой му се е случвало?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си