- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подут пенис.
Здравейте!
От "ТРИ-дни" започнах да мастурбирам много здраво,
но до "2-часа" е само първият тек, а аз правя по "2-тека" дори на вторият не мога, да свърша
и пенисът ми много се поду, стана като топче отпред, моля ви, кажете какво да правя?
Къде да отида, и ако някой е имал същият проблем, моля да ми каже от какво се получава това подуване на пениса.
Благодаря ви предварително, "а за болката, сега малко ме боли като се опитам да го забеля"
Още нещо:
При дълга мастурбация кожата на пениса се подува и става по-тежка, най-вече около главата и малко под нея. Имам чувството, че сякаш е напълнена с кръв. Това трае около 1 до 3 дни и постепенно се нормализира. При по краткотрайно мастурбиране това не се случва. А под дълготрайно имам предвид около 2-часа.
Ми стига си лъскал бе. Явно стискаш много и спираш притока на кръв към главата. За тва се издува. Може да стане много сериозен проблем ако продължаваш
И тва е само първия тек. Пичагата явно е доста зает щом лъска по 4 часа дневно
Не лъскай толкоз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
внимавай :Д
Продължавай в същия дух по 4 часа, вече като неможе да го барнеш дано ти дойде акала .
Зравейте за пръв път ми е така. днес мастурбирам бая време 2часа след като свърших работата. Се минаха 3часа ходих до Тоалетна и кожичката около главата беше бая подута едвам я забелвам цял ден е така някой знае ли от какво се случи и дали е нещо сериозно как да се оправи и дали на някой му се е случвало?