Здравейте ! Нова съм във форума и не знаех къде точно да питам , съжалявам ако съм сгрешила темата . Та , проблема ми е , че преди два дена ми дойде - във вторник , в събота и неделя ще ходим на плаж , а цикълът ми продължава поне седем дена като на седмият е съвсем малко и на осмият вече няма нищо . Ние рядко ходим на плаж и ми се искаше да мога малко да поплувам , ама с тоя цикъл .... Да , през лятото не ми е толкова силен дори до тогава ще е много малко - по-принцип бих искарала целият ден с превръзка , но все тая . Искам да ви питам как мога да вляза във водата при наличието че имам цикъл , да чувала съм за тампони дори си купих , беше ме страх защото съм девствена , но все пак пробвах да си сложа и ми беше супер неудобно , не се усещало ли за бога само да мръдна и болеше и веднага го извадих , има ли някакъв друг начин - сигурно е абсурдно да се влиза със превръзка във водата та дори тя да е без крилца - има ли нещо с което да намали цикълът - не искам да си цапам банският все пак .