- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
iskam da popitam dali e normalno: Predi 5 meseca mi doide cikalat za 1vi put ot togava ne mi e idvalo ?
Ми в началото може да ти идва през няколко месеца,въпреки че на мен 5 ми се струват много.
maDamn
а и още нещо да попитам когато не съм в цикъл трябва ли да нося някакви по-мънички превръзки и какви препоръчвате
Да, препоръчително е. Лично аз, откакто почнах да си слагам евридейки, не мога да пропусна и ден без. И е по- хигиенично (стига да не я държиш по цял ден! - тогава микробите започват да се увеличават, за това няколко часа макс). На мен Аlways Platinum ежедневните ми харесват.
аз ползвам bella planti и са ми мн удобни а през лятото когато ходя на басейн не трябва да се притеснявам (когато не сам в цикъл) ако нещо стане нали (примерно да ми потече или нещо друго)
Здравейте , искам да ви попитам нещо . За последно ми дойде на 18 януари , но тогава имах шарка и лекарката ми беше предписала витамин C . Пих по 6 таблетки и то през цялата седмица , докато бях в цикъл . Трябваше да ми дойде вчера или днес. От 4-5 дни ме боли кръста , корема и гърдите , но не ми идва . Възможно ли е след като съм приемала витамин C , да не ми дойде този месец ?
Аз искам да ви попитам дали някой си е купил от кутийките за превръзки на always,сега вървят в DM превръзки Plantinum Normal Duo с кутийка за 4.39.Дали ще са хубави?И по-хубави ли ще са от тези на libresse?
П.С.:Ето я брошурата,в която гледах промоцията http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/s...=1360218888000
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
така на 25.01 13. ми дойде за пръв път а този месец ми тече от 19 и то кафяво а и на сутринта когато се събудих само имаше мъничко жълто да се тревожа ли за нещо ???????????????????????
Аз съм на почти 14 и не ми е дошло искам да попитам какво точно представлява "бялото течение" долу горе съм запозната но може ли да обясниш. Нещо като лигава бяла течност? И ако е нещо такова аз имам от 3-4 месеца и се притеснявам ако ми дойде как да го кажа на майка ми и каква да очаквам да бъде реакцията и.
ми в началото е кафяво а и от 2 дена не ми тече.......... какво да правяяя
ami iskam da popitam pri teb kogato ti doide i kaza na maika si tq li ti obqsni za prevraskite imam predvit kak se slagat koga kakvi da izpolzva6 ili ti pokaza maiko sme6en vapros no tova me trqvoji![]()
Нормално е в началото да е кафяво. Искаш да кажеш,че ти закъснява с два дни? Да ти закъснява или да пропуснеш също е нормално,защото една или две години ще ти е нередовно. Ето- на мен трябваше да ми дойде още на 21.02.13, ама ми закъснява, защото и на мен циклите са ми започнали наскоро. Не се притеснявай напразно.![]()
За какво те тревожи това? Няма страшно, ако нямаш цикъл до 17 години. Не се притеснявай напразно. Ии...повярвай ми- да си в менструация си е гадничко, защото все трябва да се подмиваш, защото мирише гадно, никак не е удобно с превръзки ,например, когато имаш физкултура. Така че се радвай ,че нямаш.Аз даже се радвам ,че този месец пропуснах.
![]()
здравейте! На 17 съм и цикъла ми винаги е бил нередовен, но напоследък започна да ми идва на една и съща дата .. За януари месец ми дойде на 30ти и понеже февруари няма 30 дена (няма дори 29) и не ми дойде .. Та въпросът ми е в началото на март ли да очаквам да ми дойде или пак към края .. ?
мисля, че в началото, но исках да попитам все пак, защото за 1ви път ми се случва такова нещо
-.- Не, цикъла ти ще пропусне, защото е сърдит, понеже някой безсрамник е решил да направи февруари месец САМО с 28 дни.
Благодаря страхотна тема!
Едно въпросче:преди 3 дена ми дойде за пръв път и е ту червено ту кафяво. Това нормално ли е? Защо е кафяво? Тече ми много малко, около 1 и 1/2 сп. л. за трите дена. Не би ли трябвало първите дни да ми е по обилно?
Много съм объркана, помогнете!
Мерси предварително!