.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1617

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Дошло ти е,или по-точно скоро ще ти дойде.Това 'слузестото' е течение,нещо нормално и няма повод да се притесняваш.Слагай си ежедневни превръзки за да не ти се изцапва бельото и евентуално чакай да ти дойде.
    Благодаря за точния и ясен отговор.

И само още нещо да питам-какво е мнението ви за превръзките без крилца?
    Бихте ли могли да ми препоръчате нещо ,което не се усеща чак токова много,буквално да не е като памперс.Днес си купих Awlays и някак си са доста големи и дебели и ги чувствам като памперс ..не че знам какво е усещането с памперс,ама..
    Какво е мнението ви за тези превръзки на Паломита?И последно памучни ли са,или -не,защото днес набързо прочетох текста на български и нищо не пишеше за това.
    http://prikachi.com/images.php?images/658/6123658c.jpg
    Последно редактирано от m0ny : 05-18-2013 на 18:54

Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Благодаря за точния и ясен отговор.

И само още нещо да питам-какво е мнението ви за превръзките без крилца?
    Бихте ли могли да ми препоръчате нещо ,което не се усеща чак токова много,буквално да не е като памперс.Днес си купих Awlays и някак си са доста големи и дебели и ги чувствам като памперс ..не че знам какво е усещането с памперс,ама..
    Какво е мнението ви за тези превръзки на Паломита?И последно памучни ли са,или -не,защото днес набързо прочетох текста на български и нищо не пишеше за това.
    http://prikachi.com/images.php?images/658/6123658c.jpg
    e щом не ги харесваш и ги чувстваш големи вземи си 3 капки или мини

Ще пробвам,просто си мислех,че и с три капки няма да ми е много комфортно,затова пробвах на Дсикрийт и останах очарована.
    Малко смешно ще прозвучи ,но издирвам превръзката на Дискрийт,която съм ползвала.
    С една приятелка си разменяхме превръзки,тя ми даде някаква на Дискрийт,останах много доволна,питах я точния модел какъв е ,но се оказа,че е изхвърлила опаковката.
    Превръзката беше със същите щампи като тези,изобщо беше абсолютно същата,но розови бяха щампите.
    Имате ли идея каква е била?
    Ето и снимка,от интернет:
    http://i4.otzovik.com/2011/08/03/103...g/83208196.jpg

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Здравей, m0ny. Да, това е знак, че ще ти дойде в най-скоро време. За всеки случай си носи превръзка в чантата, ако те изненада в училище и нещо, с което да се преоблечеш. А за превръзките Palomita- супер са, единствено тях използвам, защото са много меки и удобни. Има ароматизирани, памучни, копринени, нощни, дневни.

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Здравей, m0ny. Да, това е знак, че ще ти дойде в най-скоро време. За всеки случай си носи превръзка в чантата, ако те изненада в училище и нещо, с което да се преоблечеш. А за превръзките Palomita- супер са, единствено тях използвам, защото са много меки и удобни. Има ароматизирани, памучни, копринени, нощни, дневни.
    Добре .
    Всъщност и аз не съм много сигурна дали ми е дошло,но 6 дни продължи кървенето и на 7-мия спря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си