.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1617

Hybrid View

Аз имам много редовен месечен цикъл, но откакто ми дойде за пръв пръв път винаги имам болки. Понякога са толкова силни, че не мога да правя нищо освен да стоя свита на кълбо в леглото. Пробвала съм всякакви медикаменти, но отскоро пия Деко на сашета. Препоръчвам го на всички момичета с моя проблем. Не те скапва като аулина и хваща много бързо. Исках да споделя мнението си, защото ако знаех за това лекарство преди нямаше да пия всички останали боклуци от които заспивам и ми се разваля стомаха.
    i love life

Цитирай Първоначално написано от alexx_petrova Виж мнението
    Аз имам много редовен месечен цикъл, но откакто ми дойде за пръв пръв път винаги имам болки. Понякога са толкова силни, че не мога да правя нищо освен да стоя свита на кълбо в леглото. Пробвала съм всякакви медикаменти, но отскоро пия Деко на сашета. Препоръчвам го на всички момичета с моя проблем. Не те скапва като аулина и хваща много бързо. Исках да споделя мнението си, защото ако знаех за това лекарство преди нямаше да пия всички останали боклуци от които заспивам и ми се разваля стомаха.
    Има няколко магически билки за женско здраве в зависимост от симптомите:
    1. vitex agnus castus
    2. black cohosh (cimicifuga racemosa)
    3. passiflora incarnata
    4. wild yam (dioscorea villosa)
    5. dong quai (angelica sinensis)
    6. червена детелина (trifolium pratense)

ако имате нужда от допълнителна информация кое растение за какви симптоми е, не се колебайте да се свържете с мен
    Последно редактирано от kontetinto : 11-25-2022 на 07:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си