.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1617

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ам незнам колко време след бялото течение се появява или след окосмяването по интимните места, има ли нещо общо с разтежа на гърдите смисул дали растат преди нея или след това, чела съм някфи неща дето бише еди кфо си ставало течението преди като доиде на др място пише друго и така... еми ако има нещо някфо болки преди да се появи или по време и така мерси
    Колко време след бялото течение ще ти дойде-това е съвсем относително.При мен например дойде чак една година след тов.Може и по-скоро.Но ще раэбереш,эащото постепенно то ще премине в кафява течност.
    Окосмяването няма нищо общо.Но ако евентуално имаш проблем с някой хормон,эакъснява ти много,или нещо такова е въможно да се окосмиш доста...но эатова има доктори.
    Эа раэтежа на гърдите не энам,но мислая,че и те нямат нищо общо.Все пак эа информация-при мен иэраснаха след като ми дойде.. Но пък при някои момичета преди да им дойде /не само първият път/ ги наболяват эърната на гърдите.
    А эа болките-да,има ги,но те се появяват непосредствено преди да ти дойде.Например една седмица преди това ,мое да те эаболи кръста ири бъбреците.Също така энак е и ряэката,преряэваша болка в яичниците.
    Също така да речем може да ти иэлеэя някоя и друга пъпка
    Абе усеща си се.
    Между другото ти на колко си ?
    ЗДРАСТИ!Ти каза,че след като ти е дошло са ти пораснали гърдите!Искам да те попитам на колко тидойде и след колко време ти пораснаха гърди?Мерси предварително

Град
    sgsgs
    Бонжур! На 13 съм и още не ми е дошьл та .... аз съм си развита вече:д всичките ми приятелки им е дошло... вече просто се отчайвам ... трябва ли да ходя при личната....
    D&G

Здравейте!Аз съм Александра на 12 съм!Доста съм развита и от 5 месеца съм в цикъл!За последно ми дойде на 4 януари 2012година .Много се притеснявам защото вече сме 10 февруари а на мен не ми е идвало !!!Моля ви помогнете мии!Все още не са минали и 6 месеца откакто ми дойде.Нормално ли е да ми закъснява толкова!?Много се притеснявам!Изобщо не искам да ходя на гинеколког!Доскоро бях болна и пих доста лекарства!Сега пия подсливащи витамини!Казаха ми че е нормално първата година да ти закъснява!Знам че въпроът ми е доста глупав ,но наистина ви моля някой да ми помогне ,да ми даде съвет!И с колко е нормално да ми закъснява първата година..?И кога да очаквам да ми дойде?Извинете забравих да кажа ,че на 27 януари имах кръв за 2 дена!Попринцип цикълът ми е 4-5 дена!Това номално ли е..?Аз наистина се притеснявам!Моля ви някой да ми каже какво да правя!Но аз няма да ида на генеколог,защото наистима много ме е страх!!Ще съм ви мноооого благодарна ако ми отговорите!И ми обясните някой неща за цикъла , които се вижда че незнам!Благодаря предварително!

Закъснение на месечният ми цикъл

М и аз имам проблем с месечният цикъл ;\ виждам, че отдавна са публикувани въпросите и отговорите, но се надявам все още да има някой тук та моят проблем, е че цикълът ми закъснява с около месец, на 14 години съм ще правя 15 другият месец. Не съм имала полов контакт даже си нямам и гадже и се чудя дали това е нормално, тъй като ми дойде преди 3,4 месеца за първи път ? Мерси предварително!

Цитирай Първоначално написано от Ели Ангеловва Виж мнението
    М и аз имам проблем с месечният цикъл ;\ виждам, че отдавна са публикувани въпросите и отговорите, но се надявам все още да има някой тук та моят проблем, е че цикълът ми закъснява с около месец, на 14 години съм ще правя 15 другият месец. Не съм имала полов контакт даже си нямам и гадже и се чудя дали това е нормално, тъй като ми дойде преди 3,4 месеца за първи път ? Мерси предварително!
    Не се притеснявай, това не е проблем, може да ти закъснее, да подрани, да пропусне някой месец, на мен все ми идва различно, аз съм на 13 и аз имам от 3-4 месеца, идва ми все различно, аз отдавна се успокоих по въпроса, намерих информация в интернет и разбрах, че е нормално. Всъщност отнемало няколко години, за да нормализира, така че без тревоги

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Ели Ангеловва Виж мнението
    Не се притеснявай изобщо.Много статии на тази тема съм чела и знам,че 1вите 2 години е нормално да ти закъснява.На една приятелка й закасня с 2 месеца веднъж.Но ако се чувстваш подтисната поговори с майка си да отидеш на гинеколог. )

На мен пък проблемът ми е,че съм на 13 (скоро 14) и още не ми е дошло.И гърди нямам(само подутините);42-43кг съм и това е общо взето..Някой да е имал или в момента да има сходен проблем?Кажете ми какво да правяя..
    Да добавя и,че имам бяло течение от година някъде.На гинеколог ли да ходя вече не знам..TELL ME ;(

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    На мен пък проблемът ми е,че съм на 13 (скоро 14) и още не ми е дошло.И гърди нямам(само подутините);42-43кг съм и това е общо взето..Някой да е имал или в момента да има сходен проблем?Кажете ми какво да правяя..
    Да добавя и,че имам бяло течение от година някъде.На гинеколог ли да ходя вече не знам..TELL ME ;(
    Не се притеснявай. Ами може би просто по-бавно се развиваш. На мен ми дойде този януари, на 13 съм, няколко момичета само от класа още нямат само. А за гърдите... еми една съученичка има от 10 годишна и затова сега е с най-големите в класа, а съм забелязала, че и на други, на които им е дошло да кажем преди около година, че им растат. Аз нямам още много-много, но вярввам ще се коригира. Веднъж дойде ли ти и вече няма от какво друго да се страхуваш, то по-страшно и гадно от това, което се случва в пубертета НЯМА, просто е ужасно, радвай се на свободата си, защото после ще прекарваш около една четвърт/една пета от месеца кървейки. А съм чела и че идвало ок 2 год след като се появи окосмяване (то го пише в статията в темата, виж). Не се страхувай, не е болка за умиране като ти дойде, шокиращо е, но предполагам с времето се свиква. Да не пиша повече, че ще се притесниш още повече. Но това е истината. Адски некомфортно е да ти е мокро. Пак почнах . Но пък си има и предимства. Така или иначе няма да се отървеш от него, все ще ти дойде. Чувала съм, че зависи донякъде и от телосложението и масата. Еми то аз съм пълничка... а пък на спортистките и гимнастичките им идвало по-късно. Но зависи и от гените... абе не се притеснявай, за всичко си има време, така че спокойно

Така.. днес ми дойде.. 26 април.. обаче както го смятам, ако всичко е точно май месец трябва да ми дойде около 23.. а, съм абитуриентка.. след това отивам и на екскурзия..няма как да съм в цикъл.. роклята ми е къса.. и не знам.. сега след като ми свърши да почвам ли да пия нещо, за да ми дойде някъде средата на май, та преди 24 да ми е свършило.. знам няколко вида хапчета, трябва да видя имената..но, ако знаете някои добри и сиг или имате др. добро предложение ще ви бъде благодарна, ако ми съдействате..

Цитирай Първоначално написано от BamByNa Виж мнението
    Така.. днес ми дойде.. 26 април.. обаче както го смятам, ако всичко е точно май месец трябва да ми дойде около 23.. а, съм абитуриентка.. след това отивам и на екскурзия..няма как да съм в цикъл.. роклята ми е къса.. и не знам.. сега след като ми свърши да почвам ли да пия нещо, за да ми дойде някъде средата на май, та преди 24 да ми е свършило.. знам няколко вида хапчета, трябва да видя имената..но, ако знаете някои добри и сиг или имате др. добро предложение ще ви бъде благодарна, ако ми съдействате..
    Чувала съм от братовчедките ми,че от Витамаин Ц закъснява.Не знам дали ще ти свърши работа,но..

Цитирай Първоначално написано от Silver_flower Виж мнението
    Не се притеснявай. Ами може би просто по-бавно се развиваш. На мен ми дойде този януари, на 13 съм, няколко момичета само от класа още нямат само. А за гърдите... еми една съученичка има от 10 годишна и затова сега е с най-големите в класа, а съм забелязала, че и на други, на които им е дошло да кажем преди около година, че им растат. Аз нямам още много-много, но вярввам ще се коригира. Веднъж дойде ли ти и вече няма от какво друго да се страхуваш, то по-страшно и гадно от това, което се случва в пубертета НЯМА, просто е ужасно, радвай се на свободата си, защото после ще прекарваш около една четвърт/една пета от месеца кървейки. А съм чела и че идвало ок 2 год след като се появи окосмяване (то го пише в статията в темата, виж). Не се страхувай, не е болка за умиране като ти дойде, шокиращо е, но предполагам с времето се свиква. Да не пиша повече, че ще се притесниш още повече. Но това е истината. Адски некомфортно е да ти е мокро. Пак почнах . Но пък си има и предимства. Така или иначе няма да се отървеш от него, все ще ти дойде. Чувала съм, че зависи донякъде и от телосложението и масата. Еми то аз съм пълничка... а пък на спортистките и гимнастичките им идвало по-късно. Но зависи и от гените... абе не се притеснявай, за всичко си има време, така че спокойно
    Благодаря за мнението (hug)

Zdraveite,na edna priqtalka ne i idva ot 7 meseca...Ne e imala polov kontkat do sega i e na 15 i polovina.Kaza,che e xodila na lekar sled kato ne i e idvalo 3 meseca i lekarq i e ispisal edni hapcheta "Dyfaston",no ne gi e pila,zashtoto e imala razni koncerti i shtqla da e nerazpolojena....i taka veche 7 mesec nqma cikal samo ot vreme na vreme bolki v krusta...Kakvo da q posuvetvam osven da otide na lekar i imali opasnost da e neshto seriozno...

zdravei te pritesnqvame tova bqlo techenie na 14 sam i nqmam cikal, a imam bqlo techenie towa nqkakuw belek li e che shte mi doide skoroo... molq pomognete mi pishte zashtot skoro shte hodq ma more i ne ii se pritesnqvam

Аз съм на 13 и през авгус миналата година ми дойде. По принцип не ми е пропускало, но от два месеца не ми е идвало. Има ли причина да се притеснявам, защото малко ме е страх?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от miss_horan Виж мнението
    Аз съм на 13 и през авгус миналата година ми дойде. По принцип не ми е пропускало, но от два месеца не ми е идвало. Има ли причина да се притеснявам, защото малко ме е страх?
    Според мен е нормално.Сигурно не си имала полов контакт ,нали ?
    Последно редактирано от Your.Passion : 06-25-2012 на 19:58

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Според мен е нормално.Сигурно не си имала полов контакт ,нали ?
    Не, не съм имала полов контакт. Има ли начин да предизвикам цикъла си?

Здравейте!Значи, аз имам следния проблем:на 13 години съм,имам малки гърди(вече нося сутиен),окосмих се,имам бяло течение от около година,общо взето-всички признаци на пубертета,но проблемът е,че от 3-4 дни ме боли корем ниско долу.Според вас това означава ли,че скоро ще ми дойде цикълът(а аз нямам още),и кога горе-долу според вас?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Karmencita Виж мнението
    Здравейте!Значи, аз имам следния проблем:на 13 години съм,имам малки гърди(вече нося сутиен),окосмих се,имам бяло течение от около година,общо взето-всички признаци на пубертета,но проблемът е,че от 3-4 дни ме боли корем ниско долу.Според вас това означава ли,че скоро ще ми дойде цикълът(а аз нямам още),и кога горе-долу според вас?
    Възможно е ,но не можем да ти отговорим със сигурност .Ние не гадаем .. :Д

Супер нередовен ми е! Ту идва навреме, ту закъснява. Случвало ми се е да ми закъснее с три месеца! >_<

само 1 път ми е идвало на 9 юни. Вече сме 9 октомври и капка цикъл нямам! Първия път беше с продължителност 7 дни! На 14 съм защо толкова закъснява??? Притеснена съм, ПОМОЩ!

На една моя приятелка не ь беше идвало шест месеца. Не се притеснявай, всичко е наред. Просто още цикъла е нередовен и е нормално.

Unhappy zdr

както обикновено ми закъсня с 1 ден първите 2 дни ми беше супер обилно течението а на 3 ден съвсем оскъдно а на 4 даже вече го няма а по принцип ми държи 5-6 дена а тоя път и цветът не беше толкова наситено червен дали е възможно да съм бременна

Цитирай Първоначално написано от pebals94 Виж мнението
    както обикновено ми закъсня с 1 ден първите 2 дни ми беше супер обилно течението а на 3 ден съвсем оскъдно а на 4 даже вече го няма а по принцип ми държи 5-6 дена а тоя път и цветът не беше толкова наситено червен дали е възможно да съм бременна
    ако си бременна въобще няма да тече.препоръчвам ти да се консултираш с лекар (:

Искам да попитам дали е в възможно следното и нормално ли е :
    По принцип ми идваше на 15-ти , но миналия месец ми дойде на 8-ми .. възможно ли е този месец отново да ми дойде на 15-ти.. тъй като вече сме 10-ти и ми закъснява с 2 дена и се притеснявам за друго..... като цяло да знам ,че може да се случи, но нормално ли е или да се притеснявам.

Ако не ти дойде цикъла до 15-ти няма да е излишно да отидеш на преглед...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си