- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Еми аз и мойта приятелка до преди месец се криехме когато ходехме до тоалетна да си сменяме превръзките. Но миналия месец тя ме замъкна 3 подредни дни до тоалетната после и аз нея. А и един ден нещо ми се беше ядосала и ми се развика и ме пита "Ти да не си в цикъл?" после имахме още няколко доближавания до тази тема през деня и аз очаква от самосебе си да започнем да го обсъждаме по често, но до там тя си мълчи и аз си мълча и така. Затова питах защото знам че има много момичета който си говорят на тази тема и исках да ми дадете съвет как да "разтопя ледовете" без да изглежда нагласено. Попринцип ние сме в един клас от 5ти клас миналата година кандидатствахме в едно и също училище и се паднахме отново в един калс от тогава сме изключително близки но тази и още една две теми винаги ги избягваме което е тъпо защото това е нещо съвсем нормално.Първоначално написано от Forest goddess
А за майка ми и аз бях същия инат и майка ми постъпи по същия начин, но от тогава всеки път когато тя започне да ми казва нещо аз се правя на ударена и инстиктивно бягам от темата.
Мерси много за отговора
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!