Цитирай Първоначално написано от Forest goddess
Еми лично на моята приятелка не съм и казвала,ама тя с усети след като в продължение на седмица все я мъкнех до тоалетната с мене по едно и също време По същата логика и аз разбрах кога и на нея и е дошло

За прегледа при гинеколога не съм ходила и не мога да ти отговоря

С мама ли?Еми на нея и казах,че ме боли отвратително корема,тя ми рече да си сложа превръзка,ама аз ината нееее,как ще го слагам това?Ест после цялата бях в червено и мама се ядоса и ме накара да пера И оттогава винаги си говорим за туй
Еми аз и мойта приятелка до преди месец се криехме когато ходехме до тоалетна да си сменяме превръзките. Но миналия месец тя ме замъкна 3 подредни дни до тоалетната после и аз нея. А и един ден нещо ми се беше ядосала и ми се развика и ме пита "Ти да не си в цикъл?" после имахме още няколко доближавания до тази тема през деня и аз очаква от самосебе си да започнем да го обсъждаме по често, но до там тя си мълчи и аз си мълча и така. Затова питах защото знам че има много момичета който си говорят на тази тема и исках да ми дадете съвет как да "разтопя ледовете" без да изглежда нагласено. Попринцип ние сме в един клас от 5ти клас миналата година кандидатствахме в едно и също училище и се паднахме отново в един калс от тогава сме изключително близки но тази и още една две теми винаги ги избягваме което е тъпо защото това е нещо съвсем нормално.

А за майка ми и аз бях същия инат и майка ми постъпи по същия начин, но от тогава всеки път когато тя започне да ми казва нещо аз се правя на ударена и инстиктивно бягам от темата.
Мерси много за отговора