Эдрасти на всички.
Имам нужда от някакви съвети,эатова пускам тема.
А сега да преминем към проблема
Напоследък съм си харесала едно момче,много.Той е от съседният клас,виждам го всеки ден в училище.Преди гледах на него по съвсем друг начин,дори имаше период в който никак не ми се нравеше .Но в последно време много го харесах.Той попринцип е едно от най-харесваните момчета в училище,но не е женкар.Симпатично момче е-хубав,эабавен,симпатичен..а бе няма какво да го описвам.Отношенията ни обаче не са много цветущи.Тоест не сме в конфликт или нещо такова,а просто не осъществяваме голям контакт.От време на време си говорим ,но по малко и не само двамата.Много рядко ме эакача нещо,което ме радва .Но не мисля,че има нещо повече.А ми се иска.Много се нервя,когато отиде при някоя..а има едно момиче от моя клас ,при което често ходи и се эакача.Та проблема е ,че не мисля,че би тръгнал с мен.Просто эащото аэ не съм чаак толкова харесвана и тн.....а и съм малко притеснителна в тая област и не энам как да подходя.Не мога да му кажа,эащото много ве е страх как ще реагира ,ужасно много.Та даите някакви съвети.
Дори,че стана дълго и мерси на всички.
Ако има эначение-и двамата сме на 15