- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живееш?
Тема обратна на друга "Гняв?"
Тук можете да кажете за какво живеете,кое е нещото ,което ви крепи и ви кара да се усмихвате когато сте тъжни?Човек?Предмет?
И другия въпрос е какво ви радва като ходите по улиците?Имам предвид вървите си и пред вас изскача нещо,виждате го и после се усещате ,че 200 метра по-нагоре се хилите неволно![]()
.какво е това?
Абе предмет баш не може да ме кара да живея..![]()
![]()
Общо взето живея за себе си.Преди ситуацията беше различна,живях предимно заради другите,раздавах се,ама...всичко ми взеха![]()
А какво ме кара да се усмихна ли..ОБОЖАВАМ да виждам по улиците усмихнати хора..ама наистина обожавам.И деца.(обаче не тея ревящите и пискашите,а всички останали,включително спящите)
после ще едит и ше добавя еща.сега съм прекалено сънена.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това е вече друго нещо!Първоначално написано от find_m3
Доволна съм, че има и такава тема!
![]()
Много неща ме правят щастлива-от малките до големите![]()
Сега ако тръгна да изброявам-ще изкопирам цялата тема, но определено са повече от нещата, които не харесвам.![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
gabrielka@a хубаво е ,че мислиш така,но се заблуждаваш![]()
Значии нещата заради които живея ми те са мн но все пак заради приятелите семеиството и малките ежедневни не6та които правят света по хубаво място![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
За какво живея ли, ами за себе си. Сега да не си помислите, че съм някоя егоистка, ама според мен е важно човек първо да оцени себе си, за да го оценят и околните(не че има значение по темата ама...).
За щастие съм от тези които в повечето време се усмихват и се смеят, тъй че доста неща ме карат да се усммихвам. Например много се радвам на хора, които вървят и се усмихват, много е хубаво както си вървиш, някой да ти се усмихне без дори да те познава. За жалост обаче тези хорица май вече са на свършване... Но аз пък съм оптимистка!
За да градя комунизъм![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Хаха ще ти сеПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
![]()
Дори китайците се отказаха от комунизмаНапълно изостанала идеология
![]()
Щом не ме познаваш-не ме преценявай!Първоначално написано от find_m3
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
За да разбера за какво живея!![]()
Light The Universe
Живея за себе си и заради семейството ми. Много лесно би било да сложа край на живота си, хах...
Нещото, което ме кара да се усмихвам - това са постиженията ми - усилията, които съм вложила в дадено нещо. А иначе се присмивам на всичко, защото това е по-добрият вариант - не показвам слабост, за да не бъда смачкана.
Ако не беше комунизма, Китай нямаше да е първата държава с валутен резерв 1 трилион долараПървоначално написано от Democrat
![]()
Спечелени с капиталистически трудПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
И освен това сравни как живее средностатистическия китаец с европеец или американец![]()
![]()
1 милиард робиСвобода за китайския народ!!!!
Не можеш да спреш революцията, каквото и да правишПървоначално написано от Democrat
![]()
Вие двамата форум война ли си водите?
Червено с/у Синьо?
Комунисти с/у Капиталисти?
Bloods vs Crips?
ЦСКА с/у Левски?
![]()
Silence! I kill you!
Както преди време един 'добре облечен бизнесмен' бе казал в България има:
ЦСКА и Левски
БСП и СДС
СИК и ВИС!
Light The Universe
Не водя война с никого. Той ме напада! Аз се защитавам!Първоначално написано от icetrax
Както казах - искам социална справедливост!!!!!!!!
Аз се забавлявам с комунистчетоПървоначално написано от icetrax
![]()
Живеем в демократична страна, няма място за такива като него!
По скоро някои хора се вживяват прекалено много в приемането на интернет роля, ляга, и се събужда същото демократично дете всеки ден
.
Добре дошли в 21в.
Silence! I kill you!
Какво съм разбрал от тази демокрация?! Свободен ли съм, като съм социално зависим от работодателя, а? Хич не си и помисляй да ми говориш за свобода, защото такава няма, заради такива "демократи", като тебеПървоначално написано от Democrat
![]()
Комунизма е за 22 векПървоначално написано от icetrax
Сега ще градим социализъм. Трябва да почваме отначало, заради тъпите фашисти и "демократи"
![]()
хаха, ама ме подсетихте, в събота на един Булфон до Строителния видях едно плакатче, на което снимка на убий-ме-забравих-му-името-изведнъж от АТАКА с фес, и отдолу надпис "Ти не си от АТАКА!!!"
Направо ме смаза
)
По темата - Усмихват ме, освен големите, и малките неща - от усмивка на непознат, до слънчевите лъчи и песента на птичките.Голяма романтичка съм...За какво живея?Нямам точен отговор на така зададения въпрос, но искам и съм решена да оставя нещо след себе си, било то книга, или произведение на изкуството...Искам да бъда запомнена...и по някакъв начин да променя света...
Не можем да сме равни - разбери го!Първоначално написано от Neo-Communist Power
Не може да има паразити, които да живеят на гърба на държавата.
Свобода има, научи се да я използваш![]()
Вие и фашистите не се различавате много!Първоначално написано от Democrat
Ако трябваше да избирам между нацизъм и комунизъм бих избрал нацизма (заради капитализма най-вече, защото и двата режима са напълно еднакви) Както и да еПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()