Здравейте! Незнам как да започна,но ще се опитам да разкажа накратко историята ми.Всичко започна през лятото,коато аз започнах да си пиша с едно момче с което се познаваме от мнооого време.Аз тогава си имах приятел ,но с него започнахме да се зарибяваме ...след ттова се видяхме и няколко пъти.Осъзнах че започвам да се влиубвам в него,понейе тои ми дава всичко,което преди ми е липсвало! Цялото му внимание е насочено към мен...имаше огромно търпение,докато скъсам с тогавашния ми приятел...винаги ме разбираше. В краина сметка избрах да бъда с него...и не съжалявам...тои много пъти ми е доказвал че държи на мен...прави всичко за мен!Разбрах че дори не е с мен само заради секса,понеже няколко пъти сме стигали до положение в което и двамата сме голи,но тои винаги ми казва че трябва да изчакаме,че аз не съм готова(което маи наистина е така). Че ако го направим аз ще мисля че тои е с мен заради това,а това не е така!Нямам думи,просто прекрасно момче...за всичко ме разбира Но проблема е в това че имаме доста голяма разлика в годините и доста хора са против нашата връзка...аз съм на 15,а тои на 23 . Сигурна съм в неговите чувства,но незнам дали трябва да продължим да сме заедно,като постоянно трябва да се крием. Кажете ми наистина ли разликата ни е толкова фрапираща...невъзможно ли е да продължим да сме заедно?