.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Кажете вие!

Здравейте! Незнам как да започна,но ще се опитам да разкажа накратко историята ми.Всичко започна през лятото,коато аз започнах да си пиша с едно момче с което се познаваме от мнооого време.Аз тогава си имах приятел ,но с него започнахме да се зарибяваме ...след ттова се видяхме и няколко пъти.Осъзнах че започвам да се влиубвам в него,понейе тои ми дава всичко,което преди ми е липсвало! Цялото му внимание е насочено към мен...имаше огромно търпение,докато скъсам с тогавашния ми приятел...винаги ме разбираше. В краина сметка избрах да бъда с него...и не съжалявам...тои много пъти ми е доказвал че държи на мен...прави всичко за мен!Разбрах че дори не е с мен само заради секса,понеже няколко пъти сме стигали до положение в което и двамата сме голи,но тои винаги ми казва че трябва да изчакаме,че аз не съм готова(което маи наистина е така). Че ако го направим аз ще мисля че тои е с мен заради това,а това не е така!Нямам думи,просто прекрасно момче...за всичко ме разбира Но проблема е в това че имаме доста голяма разлика в годините и доста хора са против нашата връзка...аз съм на 15,а тои на 23 . Сигурна съм в неговите чувства,но незнам дали трябва да продължим да сме заедно,като постоянно трябва да се крием. Кажете ми наистина ли разликата ни е толкова фрапираща...невъзможно ли е да продължим да сме заедно?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Напоследък взе да става мн модерно малки моми4енца да излизат с големи батковци !!!!!! Ли4но за мен е малко странно - вървя си по ълицата и гелдам някфа пикла (не конкретизирам теб) се жла4и заедно с някои голям батко
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я па тая.. Имаш си сичко кво те притесняват едни ШИБАНИ години мамка му

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Напоследък взе да става мн модерно малки моми4енца да излизат с големи батковци !!!!!! Ли4но за мен е малко странно - вървя си по ълицата и гелдам някфа пикла (не конкретизирам теб) се жла4и заедно с някои голям батко
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз не знам какво да те посъветвам.Тей като аз съв в подобно положение(аз на 17,той на 26-нямаме връзка).Единствено само времето ще си покаже дали ще се получи между вас.Искрено се надявам да е така.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом толкова много се обичате защо криете тогава връзката си?А да защото приятелите му ще му се смеят че е тръгнал с дете и ще го помислят за лесен щом се е дал на едно 15 годишно момиче Намери си някой с който имаш по-малка разлика!Не знам изобщо как може да имаш общи тема с този човек-явно е с акъла на дете

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз не знам какво да те посъветвам.Тей като аз съв в подобно положение(аз на 17,той на 26-нямаме връзка).Единствено само времето ще си покаже дали ще се получи между вас.Искрено се надявам да е така.

Град
    ПрИ Теб
    Mili4ka godinite ne trqbva da te pritesnqvat 6to se obi4ate ni6to ne trqbva da vi spira nai ve4e pak tezi godini.Za men si e napalno normalno 15 godi6na s 23 godi6en!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Inside the temple
    Не, не е нормално.

Той е мъж. Но тя още не е жена. Тя е момиче. И изобщо не е нормално.

Към авторката: очевидно е, че ще чуеш и много по-позитивни мнения от моето. Според мен обаче разликата ви е твърде голяма и в един момент ще го осъзнаеш. И когато това стане, много ще те боли.

Не знам, може би в крайна сметка вие сте това изключение, което се появява едно на милиони. Само времето ще покаже.

Ако продължиш да си с него, имай в предвид само един мой съвет - отваряй си очите не на четири, а на 404.
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Za men si e napalno normalno 15 godi6na s 23 godi6en!!

Що не се прегледаш?

Според това което каза момчето ми изглежда свястно.
    И за разликата в годините не виждам нищо лошо,щом се обичате.Познавам хора с по-голяма разлика и това не им пречи.На моята най-добра приятелка родителите им имат 10 години разлика в годините и това не им е попречило в нищо,имат си деца и прекрасен брак и всичко им е наред.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH

Що не се прегледаш?
    ми баце тя ако е на 13 и си е харесала батко на 21 за нея тва е нормално
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Що не се прегледаш?
    xaxa da
    Това, което не ме убива ме прави по-силна....

Щом толкова много се обичате защо криете тогава връзката си?А да защото приятелите му ще му се смеят че е тръгнал с дете и ще го помислят за лесен щом се е дал на едно 15 годишно момиче Намери си някой с който имаш по-малка разлика!Не знам изобщо как може да имаш общи тема с този човек-явно е с акъла на дете

Искам да кажа,че се сресщаме тайно заради мен,и за да си нямам проблеми аз! А не защото приятелите му ще му се смеят,аз се познавам с тях и те са много свестни...а общи теми има много.....

Мега фен Аватара на koalka
    Разликата ви е много голяма, въпреки че всичко е наред, дори и толкова да те разбира.8 години хич не са малко, а и замисли се тая възраст дали няма да се окаже пречка след време.Ти още учиш, а той работи вече(най-вероятно) или учи и работи.Разбирам, че се обичате и т.н., но все пак трябва да се съобразиш и с вашите, как ще го приемат-няма да е много добре предполагам.Не казвам само тях да слушаш и да не си гледаш твоето щастие, но все пак понякога и те са прави, хах!

ama vie ot kogo se kriete?ot vashite li?shtoto ako e taka tazi vrazka nqma budeshte.rano ili kasno shte se razdelite.zashtoto predpolagam ne si takava da izostavish roditelite si zaradi nqkvo momche?!?!az za sujalenie imam edna takava priqtelka,koqto go napravi
    Това, което не ме убива ме прави по-силна....

Ae kfo ti puka kfo 6te kajat drugite...tegli im edna maina i tolkoz 6tom ti e tolkova dobre s nego..... ne kaza ot kogo se kriete...edinstveno trqq te e grija otnosno mnenieto na roditelite ti, ama se pak ne si dlajna da im davash palni obqsneniq.....SHTOM TI E DOBRE I NE E S TEB SAMO I EDINSTVENO ZARADI SEKSA...DA NE TI PUKA ZA MNENIETO NA DRUGITE

epa qvno e svesten zaebi godinite

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

Що не се прегледаш?
    ми баце тя ако е на 13 и си е харесала батко на 21 за нея тва е нормално

попринцип 8 години не са много, НО не и когато единя от двамата е на 14-15-16-17-18 години!!!! така че съм дълбоко против тия врязки!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си